Şimdi Ara

Cypherin eski Krali IKissYouDie in yaptigi eziklik ( VIEDO ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Adam yannış yapmış orda kiss oturdugu zaman o dalmadı bıraktı sonradan yaptıgı insanlık dışı 50np için böle ayıp yapılmaz BAN!
  • guzel mınor combo helal olsun ne dıyelım
  • bende 70 lvl asas var sheller bi garip oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: babali

http://www.youtube.com/watch?v=0UC5F00V1Sc&search=ikissyoudie

beyler cypherin eski orc krali ikissyoudie in parabola ile yaptigi teke tekte 50 np e duyulan acligini gösteren bi video.

bakin o arada nasil debuff cagiriyor

Arkada Çalan Şarkı yanlız Züperrr

• 1 vs 1 de debuff kocaman bir noobluk örnegi bu tarz noobları nasıl kral yapıolar yuh
  • merak ettim bu msnden gönderince indirdin sayılıyomu?
  • tek koyuşluk işi varken dalmamış arkadaş
    yaptığı gerçekten eziklik noob kral

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thevillain -- 30 Temmuz 2006; 9:28:55 >
  • abi ben videodan çok şarkıya koptumya mükkemmel şarkı koymuş adam videoya
  • böleleri ................ oluyo ya nedir bu adamın ezikliği artık rezil oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: SashkinCarzyma

human harbiden süpermiş hayran kaldım ama debuf u cağırmadı bence debuf kendi geldi gördü ama o adamda arkadan dalmakla ayıp etmiş
    sıranın kendisine gelcegini biliyod galiba
    humana helal olsun

adamın debuff çağırdıı yok bılıp bılmeden konusmayın debuff ordan gecerken baktı onları gordu o da human na daldı ne war bunda

• quote:

Orjinalden alıntı: BuBaa

quote:

Orjinalden alıntı: SashkinCarzyma

human harbiden süpermiş hayran kaldım ama debuf u cağırmadı bence debuf kendi geldi gördü ama o adamda arkadan dalmakla ayıp etmiş
    sıranın kendisine gelcegini biliyod galiba
    humana helal olsun

adamın debuff çağırdıı yok bılıp bılmeden konusmayın debuff ordan gecerken baktı onları gordu o da human na daldı ne war bunda

Bence oturduğu zaman çağırdı

• ya herkese soyluyorum inandıramıyorum IKissYouDie cypherın gelmis gecmis en ezik kralıdır bu videoda kanıtı sizce kral olan birisi bunu yapmalımı bu adam kralken boyle bi eziklik yapıyosa kral olmadan onceki halini siz dusunun parabola neler yaptı gordunuz bu arada parabolada bi zamanlar np sampiyonuymus bilmiyodum su an 3. sanırım karuslarda kim adlı asassin birinci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Love_Me -- 30 Temmuz 2006; 10:16:59 >
  • zuhahahah video sırasında çalan parçaya koptum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.