Şimdi Ara

Cypherin eski Krali IKissYouDie in yaptigi eziklik ( VIEDO )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=0UC5F00V1Sc&search=ikissyoudie

beyler cypherin eski orc krali ikissyoudie in parabola ile yaptigi teke tekte 50 np e duyulan acligini gösteren bi video.

bakin o arada nasil debuff cagiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babali -- 28 Temmuz 2006; 14:15:26 >

• çok oldu bu verileli
    Ama ayıp walla yaptığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: nundread

çok oldu bu verileli
    Ama ayıp walla yaptığı
    güzel video sende güzelsin ben kral olsam (hayatta olamam) böyle bişey yapmazdım kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoKaS

güzel video sende güzelsin ben kral olsam (hayatta olamam) böyle bişey yapmazdım kesinlikle

Alıntıları Göster
    Krallıkla alakası yok olayın adam mert değil! İzlediğim en güzel videolardan birisi ama ben KissYouDie yerinde olsam oyunu bırakırdım! Human a helal olsun ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToTeM

Krallıkla alakası yok olayın adam mert değil! İzlediğim en güzel videolardan birisi ama ben KissYouDie yerinde olsam oyunu bırakırdım! Human a helal olsun ...

Alıntıları Göster
    ikissyoudie ezikligin allahını yapmis resmen..yazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadir59

ikissyoudie ezikligin allahını yapmis resmen..yazık

Alıntıları Göster
    ilk defa izledim ama müzik müthiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: RSnazdrovia

Alıntıları Göster
    ikissyoudie ... yazıkk sadece kıçı yanınca hemen oturuyo tmm dur gibisinden... bide onemlı olan orda np deil arkadaslar 50 np hesabı deıl anlamamıssnız...parabol cypher da tanınmıs bır asas dı .....ikiss de oyle... neden ikiss ısmını sag tarafta gecırsınkı ..adam debuff cagırıyo oda fırsattan ıstıfade edıyo solda ısmını gecıriyo..YAZIKKK

• quote:

Orijinalden alıntı: RSnazdrovia

Alıntıları Göster
    ben onun clanındaydım zati onu clan neredeyse kral yaptı çünkü her kez en az 5 charla oy falan verdi bi internet cafeyi falan kapattlar kasıp oy verdirdiler falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: black jack

ben onun clanındaydım zati onu clan neredeyse kral yaptı çünkü her kez en az 5 charla oy falan verdi bi internet cafeyi falan kapattlar kasıp oy verdirdiler falan

Alıntıları Göster
    böyle şeyler KO da normal artık nankör olmayan sayısı az yazık deyip geçecez
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangersmile

böyle şeyler KO da normal artık nankör olmayan sayısı az yazık deyip geçecez

Alıntıları Göster
    videoyu ceken arkadas keske bırakıp gitmeseyms devam etseymis gösterseymiş şuna gününü adam bu yaptığını marifet sanıo heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaikaZede

videoyu ceken arkadas keske bırakıp gitmeseyms devam etseymis gösterseymiş şuna gününü adam bu yaptığını marifet sanıo heralde

Alıntıları Göster
    vallaha bilmiyom ama simdiki kral cok efendi ve cok iyi biri. tipiq1ali lvl 70 mage:D dün partisine girdim arkin chari ile 4k np kastim
  • quote:

Orijinalden alıntı: babali

vallaha bilmiyom ama simdiki kral cok efendi ve cok iyi biri. tipiq1ali lvl 70 mage:D dün partisine girdim arkin chari ile 4k np kastim

Alıntıları Göster
    kral kral değilki zaten ole bi server in kralından ne olcak herkes nasıl olduğunu bilio cyber in
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMBoStyLee

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    beler bekleim başlamıor başlaması için 1şeyemi basmamız gerekior

bu arada bence krallık oylamalarına sadece 60+ lar katılmalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: acchilles

beler bekleim başlamıor başlaması için 1şeyemi basmamız gerekior

bu arada bence krallık oylamalarına sadece 60+ lar katılmalı...

Alıntıları Göster
    yardım etmicekmisiniz bekliorum yaklaşık 10dk dır açılmıor
  • quote:

Orijinalden alıntı: acchilles

yardım etmicekmisiniz bekliorum yaklaşık 10dk dır açılmıor

Alıntıları Göster
    Cypherde de Diesde de çok kral biri var _canleecanly_, arslanlar gibi yatıyor , ya da kesiyor ama asla
    birileri gibi !!! oto heal-oto buff vs kullanmıyor, krallık mı ??

Sizlere söleyem ben

Baş olmaya özenmeyin ,
    Ne gelirse başa gelir,
    Dizler yere değer ammaaaa,
    Baş düşerse taşa gelir ...

Adam nassı düştü,,,,

Kardeşler orc-human çatışmak ta önemli değil, dies in arese ne yapacağını konuşalım ya da 2 ay sonra manes in diğerlerini nasıl ezeceğini, maneste de priestim 46 oldu. bugün 50 yapacam sabaha kadar.

hillesiz küfürsüz oyunlar

• bi tarafı sıkısmıs napsın ehehehheh
    müzik hariç hersey süper eheheh o ne le bindik indik alamet selamet ehehehahh
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***demon***

bi tarafı sıkısmıs napsın ehehehheh
    Zaten Bu Adamın Glitch Videoları Falanda Var.Krallığı Hakketmiyordu.Hemde Parabola Orda DDsiz Zannedersem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solman -- 29 Temmuz 2006; 21:55:40 >
  • quote:

Şarkı müthiş .. , Cyperın eski kralının ne olduğunu herkes bilir adam fuLL koxpla kasdı..
    Tipiq1ali içinde çok iyi şeyler söylenemez ama en azından iyidir(küfür,Ks vs vs görmedim tipiq1alide) , Ama onunda dupe ile ilgili güzeL anıları war ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenk -- 29 Temmuz 2006; 22:02:42 >
  • quote:

ya ben cyperda dilim o yüzden tanımam bilmemne kissden falan f,lan ama sıkışınca galiba birini çağırdı müzükte çok güzelmiş yaf
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cenk

Şarkı müthiş .. , Cyperın eski kralının ne olduğunu herkes bilir adam fuLL koxpla kasdı..
    Tipiq1ali içinde çok iyi şeyler söylenemez ama en azından iyidir(küfür,Ks vs vs görmedim tipiq1alide) , Ama onunda dupe ile ilgili güzeL anıları war ..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: DaRkDEVIL

Tipiq1ali içinde iyi şeyler söylenemez ama en azından iyidir , tipiqde cyperdaki dupe kralıdır..

Dupe Koxp...Arkasına Alıyordu Bi Priest Full Golem 2 Kişi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.