Bildirim
Sivas regal'in abartilmis balon olmasi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Blue label desen neyse. Viskiye kola karistiranlardan değilsin umarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yok hocam ya ne kolasi 😁
ballı double black falan da denedim bilmiyorum valla bos red label bana daha guzel geliyo
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Red iyidir zaten. Viski kültürü olan biri ne güzel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bununla karıştırıyorum, harika olyo...
@migros_trEğer hayatta ince zevklerin ve özel lezzetlerin peşinden gidiyorsan, Schweppes Lime & Mint’i mutlaka keşfet! Bu iki eşsiz yeşil lezzetiyle Schweppes, ister evde ister dışarıda.https://www.migros.com.tr/schweppes-misket-limonu-ve-nane-pet-1-l-p-7a6abe -
viski denen şeyi nasıl içiyorsunuz hayret ediyorum iğrenç bir tadı var ispirto içmek daha iyi
-
Sivas deyince çok yanlış gelmişim.
O kangal değil mi demek için gelmiştim sessizce ayrılıyorum.
-
İskoç viskilerini sek yudumlamayı hiç sevmiyorum, damak tadıma uymuyor benim. Yuttuktan sonra gelen "after taste" rahatsız ediyor beni. Chivas vs hepsi tırt geliyor o yüzden. Scotch alırsam da sadece God Father yapmak için alıyorum, amaretto ile karıştırınca sorun kalmıyor.
-
ben bira ve rakı seviom.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X