Şimdi Ara

2020 yilinda hala gercek bir arac ici supurgesi uretilememesi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepsi cok kotu blac deckerindan tutun ismini bile hatirlamadigim markalari denedim. Hicbirinden memnun kalmayip iade ettim. Tek yaptiklari kucuk kuru ve dosemelere yapismayan parcaciklari cekmek, onlarla bile zaten hemen haznesi doluyo. Yani kecelerin arasina girmis, biraz nemli, biraz ince-kalin hic bir seyi temizlemiyorlar.

Benzinliklerdeki parali supurgelerinde pek farki yok onlarinda duzgun cekenine rastlamadim.

Zaten onlarin yaptigi isi gırgırla da yapiyorum. Halbuki soyle duzgun calisan bisey olsa haftada bir icini temizle sonra disi icinde benzinlikte donen fircalara gir yikama isini 10 liraya hallet ne guzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim de anlam veremediğim bir durum,çakmaklık girişiyle çalışan,çekişi kuvvetli olan bir oto süpürgesi neden olmaz hep merak etmişimdir.
  • Electrolux ergorapido + uygun araç süpürme kiti = yaklaşık maliyet 1000tl performans modunda 20dk dayanıyor iş görüyor...

Çakmaklıktan çalışanlar çöp sıkıntı muhtemelen aletin boyutlarından ve çelebileceği güçten kaynaklı küçük alanda yüksek çekim gücü sağlayacak motor yok watt değerine bakınca bile motorun zayıf olacağı belli evinde 1400-1500w güç çeken bir motora sahip elektrik süpürgesi kullanıyorsun. Arabada en babası 30-40w motor gücüyle çalışan 12v çakmaklık soketinden güç alan bir aygıttan mucize beklememek lazım. Çoğunda hepa bile yok dandik kağıt filtreler var. Bende cahillik yapıp black decker 12.5w aldım çöp evde yer kaplarsa satacağım şu anlım kaldırdım bir yere...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dyson dc34 kullanıyorum tavsiye ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Onlar sadece araç koltuklarına dökülen ufak tefek kırıntıları alır. Halıdakileri bile almaz. Bunun tek çaresi evin önünde müsait alan varsa ayda bir ev süpürgesini indirip 1800w güçle ufacık bir toz dahi kalmadan temizlemektir. Kışın da oto yıkamaya vereceksiniz artık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • uzatma kablosunu aşağı sarkıtıyorsun, evdeki süpürgeyi aşağı indirip 10 dakikada cillop yapıyorsun 15-20w motordan bir şey beklenilmez. daha yüksek wattlısını çakmak girişi kaldırmaz
  • Çakmaktan şarj olan hiçbir süpürge sizi tatmin etmez. Evdeki süpürgelerin motorları 600-700 watt'lardan başlıyor. 20-25 w güç çeken aletin emiş gücü dediğiniz gibi ancak gırgır niyetine olur.
    Ya yukarıda bahsedildiği gibi evdeki süpürgeyi indireceksiniz, ya da Dyson'un 2-3 bin'den başlayan şarjlılarını deneyeceksiniz. O makinelerin emiş gücü neredeyse bir elektrikli süpürgeye denk olduğu için belki tatmin eder. Hatta 5000 liraya satılan bir modelleri var direkt ana süpürge niyetine kullanılabiliyormuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yanlış bilmiyorsam arabanın çakmalığı maksimum 150 watt falan güç verir. Evdeki 2000 watt süpürgeyle 100 watt çalışan süpürgeleri karşılaştırmak saçmalık. Bende farklı farklı denedim evet kötü çekiyorlar. Tek çözüm seyyar bir kabloyla büyük ev süpürgesiyle temizlemek
  • dyson v8 var evde şarj ediyorum 40 dk boyunca arabayı yemizleyebiliyorum. en ğst çekim gücünde 10 dk çalılıyor, baya güçlü

• black decker kullanıyorum bendemi sorun acaba gayet iyi aracı çalıştırarak kullanınca daha iyi yıllardır kullanıyorum binden almıştım

• Ver yıkamacıya gitsin :) Bir dünya süpürgeye para ver bir de o kadar uğraş. Hiç gerek yok.

Gittim ben de karcher k2 basınçlı yıkama makinesi aldım. Sanki yıkacak yerim varmış gibi. Bir kere bile kullanamadım. Pişman oldum.

Vodafone red pro tarifede ayda bir bedava yıkama var. Benim işimi rahat rahat görüyor. Ya da bir mekana yemek yemeye gidiyorsunuz, bazılarında valeler yıkatmak ister misiniz diye soruyor. Hem anlaşmalı, çok pahalı olmuyor. Hem bekleme vs derdi olmuyor.
  • 12v çakmak elektriğinden çalışan süpürge, senin evindeki 220v elektrikli çalışan 1800W'lik elektrik süpürgesi gibi mi olacak ?

Ben de Bim'den alınma Black Decker var, gayet memnunum çünkü 12v çakmak elektriği ile çalıştığını, çekiş gücünün ne olduğubu bilerek aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 9 Aralık 2019; 13:1:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

12v çakmak elektriğinden çalışan süpürge, senin evindeki 220v elektrikli çalışan 1800W'lik elektrik süpürgesi gibi mi olacak ?

Ben de Bim'den alınma Black Decker var, gayet memnunum çünkü 12v çakmak elektriği ile çalıştığını, çekiş gücünün ne olduğubu bilerek aldım.
    al bendende o kadar yani evdeki gibi güçlü zaten olmasını beklemek saçma olur,black decker bence iyi arada filtresini temizliyorum 2013 den beri kaç araba değiştirdim hala çok iyi maaşallah herkese tavsiye ederim kablosuda baya iyi 5 m var.
    tek tüyosu arada filtreyi yıkar kuruturum çok daha iyi çekiyor birde araç çalışacak o zaman daha iyi çekiyor.
    bu işte black decker iyidir

• 30 40 liralık çer çöp alırsan bi işe yaramaz tabi.

Dyson al da bak bakalım.
  • 3lü priz sarkıtıp elektrik süpürgesiyle bir güzel temizleyeceksin
  • 5-6 kişi birleşelim Beraber üretelim ?
  • Fizik kanunlarini degistiremeyecegimizden. Cakmakliktan gelen guc belli ve enerjiyi artirma yolu yok.
    Ha su var mesela pil teknolojisi gelisiyor o yuzden sarjli supurgeler iyilesiyor ama cakmak yerinden calisanin cekisinin artmasina imkan yok.

Kaliteli bir sarjli supurge yine evdeki supurge kadar cekemez ama baya is gorur, 12V ile calisandan cok daha guzlu ceker.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.