Turkiyeden alinan yillik premium abanolik abd de kullanilir mi
-
-
dh premium mu -
Youtube premium hocam -
Up -
ben googledrive'ı tr den lira ile ucuza alıp yurtdışında kullanıyorum.youtube almadım bilmiyorum -
Nasıl yapıyorsunuz hocam yurtdışından vpn ile Türkiye'ye mi bağlanıyorsunuz?
-
o şekilde de olur aslında ama ben heryıl Türkiye'ye gidiyorum zaten. gittiğimde üyelikleri yeniliyorum olup bitiyor. bende türk kredi kartı var eğer yurtdışında iken üyelik açarsam hem üyelik fiyatı yüksek oluyor hemde döviz kurundan banka lira olarak çekerken şamarlıyor türkiye fiyatının nerdeyse 2 katına geliyor.böyle çözüm buldum.
eğer vpn yoksa uzak masaüstü ile türkiyedeki arkadaşının bilgisayarına bağlanıp da yapabilirsin.havadan fazla para ödemeye gerek yok.
-
Up -
steam Türkiye'den hesabı, almanya'da sorunsuz kullanabilir miyim?
-
Bende Amerikadayim Turkiyedeki akrabalara youtube premium aile hesabi actirdim kendi isimleri kendi kredi kartlari sonra benim adima yine turkiyeden gmail hesabi actilar sonra butun sifreleri bana yolladilar. Ama Amerikadan giris yaptigim zaman reklam gosteriyor hala
-
Aynı ev kuralı geldi yani Amerika'daki ucuza kullanma devri bitti sanırım
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
dh premium mu
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X