Şimdi Ara

Turkiyeden alinan yillik premium abanolik abd de kullanilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkiyeden youtube premium yillik abonelik alip abd de kullana bilimiyim. Hali hazir da kullanan birileri aydinlatirsa sevinirim arkadaslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUNCH -- 20 Mayıs 2023; 1:41:33 >

• dh premium mu
  • sakalsız messi kullanıcısına yanıt
    Youtube premium hocam
  • Up
  • ben googledrive'ı tr den lira ile ucuza alıp yurtdışında kullanıyorum.youtube almadım bilmiyorum
  • silence999 S kullanıcısına yanıt

Nasıl yapıyorsunuz hocam yurtdışından vpn ile Türkiye'ye mi bağlanıyorsunuz?

• Fl4ming0 kullanıcısına yanıt

o şekilde de olur aslında ama ben heryıl Türkiye'ye gidiyorum zaten. gittiğimde üyelikleri yeniliyorum olup bitiyor. bende türk kredi kartı var eğer yurtdışında iken üyelik açarsam hem üyelik fiyatı yüksek oluyor hemde döviz kurundan banka lira olarak çekerken şamarlıyor türkiye fiyatının nerdeyse 2 katına geliyor.böyle çözüm buldum.

eğer vpn yoksa uzak masaüstü ile türkiyedeki arkadaşının bilgisayarına bağlanıp da yapabilirsin.havadan fazla para ödemeye gerek yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up
  • steam Türkiye'den hesabı, almanya'da sorunsuz kullanabilir miyim?

• Bende Amerikadayim Turkiyedeki akrabalara youtube premium aile hesabi actirdim kendi isimleri kendi kredi kartlari sonra benim adima yine turkiyeden gmail hesabi actilar sonra butun sifreleri bana yolladilar. Ama Amerikadan giris yaptigim zaman reklam gosteriyor hala

• misterno5 M kullanıcısına yanıt

Aynı ev kuralı geldi yani Amerika'daki ucuza kullanma devri bitti sanırım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.