Şimdi Ara

Cyptoworks Modül Değişikliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başınıza böyle bir durum geldimi bilmiyorum az önce müşteri hizmetmerinden aradılar modülve cihaz değişimi yapacağız dediler nedenini sorduğumda altyapı dediler ve ücretsiz olduğunu söylediler irdeto kart ve makina getireceklermiş nasıl bir tutum izlemeliyim beni tekrar aramaları için değişim cevap hakkımı 2-3 gün erteledim size sormak istedim ne yapayım 39.90 lık kampanya Türksattan ailecek 4 yıllık üyeyim

• Ücretsiz kurulumlu eutalsat kurulumu yaptırın. Yeni çanak kablo cihaz çeksinler. O cihazlarda biss desteği yok. Turksatta. En azından eutalsat bağlantınız olur. Uygun fiyattanda eutalsat indirimli paket versinler.

Biss nedir. Trt-ntv-tv8-star şifreleme yapar maçlarda ve izleyemezsin. Kabul etmeyin değişimi irdeto modül ve kart çıkana kadar değiştirmem diyin
  • Yeni sistem nedeniyle böyle yapılmaktadır
  • Slm Arkadaşlar Benide aradılar ama bir türlü modül olmadığını söylüyorlar.Topu teknik servise atıyorlar.Ama irdeto modül var resmini ekledim bir bakın....Onun için ben bekleyceğim...
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: turkerdundar

Slm Arkadaşlar Benide aradılar ama bir türlü modül olmadığını söylüyorlar.Topu teknik servise atıyorlar.Ama irdeto modül var resmini ekledim bir bakın....Onun için ben bekleyceğim...
    Teşekkürler

Yurdışında satılıyor o modül ve cı+ modül cı sistemlere uymuyor zaten.
  • Kesinlijle modül olayı bittimi.Ne yapalım gidip cihaz alalımmı?
  • Şuanda bitti tekrardan modül çıkarsa alabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Conax Modül Hakkında
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.