D-smart modül aktivasyonu
-
-
Normalde aldığınız yer sizin kimlik fotokopinizle modülün aktivasyonunu yaptıktan sonra size teslim eder. Benim d-smart mağazalarından peşin (yıllık) aldığım 3 modülde de süreç bu şekilde işledi. Sorunsuzca izledim/izliyorum.
Sizinki de peşin ödemeli anladığım kadarıyla. Size herhangi bir şekilde aktivasyon yapmadılar mı kimlik bilgilerinizle?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayır zaten Teknosada kimsenin bir bilgisi yoktu. Kutunun içinden D-smartı arayıp kart ve modül bilgisi verdikten sonra atkivasyon yapabilirsiniz yazıyor
-
Kutuda yazdığı şekilde de aktivasyon yapılıyor aslında ama müşteri temsilcilerinin size 'yapamıyoruz' demesi garip. Birkaç kez daha arayın, bilgili biri çıkıp aktivasyonu yapacaktır. Çoğu temsilcilerinin bir şeyden anladığı yok. 'Yapamıyoruz' deyip geçiştiriyorlar.
Dün 2 ayrı müşteri temsilcisi ile görüştüm birde whatsppatan yazdım hepsi yeni abonelik oluşturalım dedi. E dedim o zaman aylık fatura mı ödeyeceğim ? evet dedi aylık ücret ödersiniz
-
Siz peşin aldınız, bir de ayrıyetten aylık mı ödeyeceksiniz?
İnsanı deli eder bu müşteri temsilcileri. Hakkınızı arayın. Elinizdeki modülü aktifleştirip kullanma hakkınız var, para ödemişsiniz o kadar.
Teknosayla görüştüm onlar hallederse halledecek yoksa iade edeceğim zaten sadece history channelin şifresi kalksın diye almıştım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
History channel mi? Spor paketi almamışmıydınız, History channel ne alaka anlayamadım?
Bir aksilik olmazsa iade edeceğim Teknosa ve Dsmart birbirinden habersiz iş yapıyor tam bir rezalet
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X