Şimdi Ara

d smart cam modül kanal değişikliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar benım butun sıralı kanallar kendılıgınden degısmıs . Mesela moviesmar premium movismart cocuk olmuş. Yada movie smartt premium 2 baby tv olmuş sizde boyle bi problem varmı arkadaslar neden boyle olduki. Bi ayar degişikliği fakanmı var, ulusal kanallar oldugu yerde duruyor fakat d msartknkilerin yerleri değişmiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kanallarda frekans değişikliği oldu silip tekrar taratmaniz lazim düzelmesi için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • d smart cam modül becerisi sadece şifreli kanalları açmaktır.Başka bir kabiliyeti yoktur.Tv veya uydu cihazınız dedikleriniz yapmış olabilir.
  • Benim de Başımda aynı sıkıntı var. Daha geçen hafta kanal listesi yükleyip sıralamıştım Kanalları hepsi yalan oldu.

• Bende de aynı şekilde değişti kanallar tekrar arama yaptırdım. CNN hariç diğerleri bir yerlerde çıktı.
  • benim kanallarda başka başka kanallar var. anlamadım şimdi sıralı kanal listesimi bulmak lazım. gene . ayrıca bi arkadaş uydu yada recever dan demiş fakat ulusal kanallar oldugu yerde duruyor hocam.

kanal d atv vs aynı numarada ..

bu arada d smart SAMSUNG D 7000 tv yeni kanal list olan varmı
  • Selamlar,
    ben de LG Smart TV ile CAM kullanıyorum. Sinema Dizi Aile modülü (mega ve spor yok).

Değişiklikten sonra durum şöyle:
    Moviesmart Fest Uyduda Yok
    Moviesmart Family Sinyal Yok
    Moviesmart Classic Sinyal Yok
    Moviesmart Türk Sinyal Yok
    Dizismart Platin Uyduda Yok
    Dizismart Premium Uyduda Yok
    TRAVEL Bazen Sinyal Yok
    FOOD NETWORK Bazen Sinyal Yok
    24 KITCHEN Sinyal Yok
    ANIMAL PLANET Sinyal Yok
    DISCOVERY CHANNEL Sinyal Yok

Uyduda aynı isimli ama farklı kanal numarasında çıkan alternatif discovery ve animal planet'leri de denedim, çare etmedi. Göreceğiniz üzere bazı kanallar komple uydudan gitmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D-smart modül aktivasyonu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şu frekansları elle girip taratmanız lazım. bende modül kullanıyorum ve hepsi açık ve sorun yok bende.

FREKANS POLARİZASYON SYMBOL RATE FEC

10970 VERTİCAL 30000 3/4
    11012 VERTİCAL 30000 5/6
    12188 VERTİCAL 27500 5/6
    12245 HORİZANTEL 27500 5/6
    12455 HORİZANTEL 10800 2/3
    11802 VERTİCAL 17500 3/4
  • tbc T kullanıcısına yanıt
    hocam sizin tvnin markası modeli nedir?
  • benim tv samsung 48j6370. ama ben d-smart ı tv de denedikten sonra kendi harici uyduma takıp kullandım.uydu alıcısıda gigablue marka. anten diseq motor 85 cm.
  • benimde kanalların çoğunun yeri değişmiş şimdi baştan tarama ve kanal sıralama yapmak zorundayım
  • Arkadaşlar ben taramada yaptım ama artık çıkmayan bazı kanallar var.Eurosport2,Dtx,24 Kıtchen bende bu kanallar artık çıkmıyor.Sizlerde durum nasıl?
  • sayaga kullanıcısına yanıt
    24 Kıtchen

çıkmıyorsa çok üzülürüm ya

gerci benim yerdeğişikliği ile öylece bıraktgım bende vardı galiba.

gene kanalları karıştırıp bikaçını tırtıkladılarmı ki bu nasıl bi mantık sen belirli bir hizmetiçin para veriyosun o kanalları senden geri alıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husock -- 17 Haziran 2016; 9:55:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tbc

şu frekansları elle girip taratmanız lazım. bende modül kullanıyorum ve hepsi açık ve sorun yok bende.

FREKANS POLARİZASYON SYMBOL RATE FEC

10970 VERTİCAL 30000 3/4
    11012 VERTİCAL 30000 5/6
    12188 VERTİCAL 27500 5/6
    12245 HORİZANTEL 27500 5/6
    12455 HORİZANTEL 10800 2/3
    11802 VERTİCAL 17500 3/4

Selam hocam , an itibariyle cam modül taktırdım bende ama kanalların bazıları acılıyor bazıları açılmıyor . Gelen arkadaş güncelleme alması lazım dedi . Sizin verdiğiniz sinyaller ne sinyalleri acaba ? Şimdi denicektimde Allahtan Trt spor çalışıyor Maçtan sonra denerim . Ntv Spor falan açılmıyor mesela

• benim verdiğim frekanslar d-smart ın şifreli paketlerinin frekansları.son değişikliklerle yeniden taramak gerekebilir.bende soft erotik kanallar hariç hepsi açık ve izliyebiliyorum. taratırken fec değerini elle girmesenizde auto olarak işaretlersiniz yeterli olur.şu anda kendi ayarladığım diseq motorlu 85 cm çanakla 30 metre rg6 u6 kablo ile sorunsuz izliyorum. tabi açılmayan kanallar genellikle aldığınız pakettende olabilir. benimki mega+begesel-eğlencesever paket.nerdeyse hepsi açık. paketiniz hangi kanalları kapsıyorsa onları izleyebilirsiniz tabiiki.
  • Bazı kanallarda yüzde 100 sinyal alırken bazıları 60-65 aralığında geziniyor. D smartın bu frekans değişikliği baydı artık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.