Bu hafta sonu inş. gibip orjinal olarak ya crysis 3 yada battlefield 3 ü alıcam ve kararsız kaldım sadece singleplayer deyil online multiplayer de oynak istiyorum daha doğrusu en çok da online oynamak istiyorum sizce hangisi alıyım ?? sizce hangisi daha keyif verici ve uzun ömürlü olur online olarak ??
önerileriniz bekliyorum...
şimdiden teşekkürler önerileriniz için...
BF-3 çıkalı yıllar oldu, bana sorarsan ben dün indirip bir güzel az bir bölüm oynama fırsatım oldu crysis-3 de oyun hep karanlık yerlerde geçiyor ve oyun baya güzel sistemin iyiyse daha bi güzel, BF-3 ise torrentten indir öyle oyna orjinal alıcaksan CRYSİS-3 al derim.
crysis serisinide oynadım 3 hariç battlefield serisini tamamını oynadım benim asıl amacım online oynamak başkaları ile o yüzden hangisi daha uzun ömürlü ve keyifli olur
Kesinlikle Crysis 3 al derim.
BF3 bence bi kaç adım önde tabi, tarzında önemli, Hunter mode güzel bişey mesela crysis te, diğerinde 64 kişi tanklar toplar tüfekler , uçaklar, bildiğin savaş cok net.
Çok farklı tarzlar. O senin tarzına göre olur. Bilim kurgu istersen Crysis gerçek savaş istersen BF.
teşekkür ederim tavsiyeler için... bilim kurguda severim gerçek savaş da ama crysis 3 yeni olduğu için sunucu sorunları filan cıkıcak bir ton sorun oyunun oturması için en azından 2 ay filan geçmesi gerek o yüzden bf3 karar verdim sunucu sıkıntısı yoksa tabi ondada onuda araştırmak gerek pink filan nasıl oluyo
teşekkür ederim tavsiyeler için... bilim kurguda severim gerçek savaş da ama crysis 3 yeni olduğu için sunucu sorunları filan cıkıcak bir ton sorun oyunun oturması için en azından 2 ay filan geçmesi gerek o yüzden bf3 karar verdim sunucu sıkıntısı yoksa tabi ondada onuda araştırmak gerek pink filan nasıl oluyo
Kesinlikle BF 3 dür fakat odur BF 4 çıkacak ve BF3 serverlarında oyuncu kalmaz bu yüzden online düşünüyorsan Crysis almalısın yada BF 4ü beklemelisin
Tarz olarak değil de grafik olarak bakarsak Crysis 3'ün yanında BF3 tetris gibi kalır.
uzun süre multi oynayacaksan bence kesinlikle BF3 daha iyi ve daha memnun edici. Crysis3 çok güzel bir oyun ama multide BF3'ün yanından dahi geçemez. maalesef, zira oyun motoru ve grafik aslında müsait ama tek başına onlar yeterli değil.
quote:
Orijinalden alıntı: sahafiec
uzun süre multi oynayacaksan bence kesinlikle BF3 daha iyi ve daha memnun edici. Crysis3 çok güzel bir oyun ama multide BF3'ün yanından dahi geçemez. maalesef, zira oyun motoru ve grafik aslında müsait ama tek başına onlar yeterli değil.
güzel yorumladın dostum.... katılıyorum sana crysis güzel bir oyun ama singleplayer oynayıp bitiyo online de pek zevk alıcamı düşünmüyorum bende bf3 de ucak, tank motor , helikopter vb. akrasyon daha çok gibi me geliyor ...
eğer öyleyse BF3 tam sana göre. Crysis3 multi videoları bolca var youtube'da, fikir edinmek için bende epey izledim.
quote:
Orijinalden alıntı: tostos01
quote:
Orijinalden alıntı: sahafiec
güzel yorumladın dostum.... katılıyorum sana crysis güzel bir oyun ama singleplayer oynayıp bitiyo online de pek zevk alıcamı düşünmüyorum bende bf3 de ucak, tank motor , helikopter vb. akrasyon daha çok gibi me geliyor ...
yanılıyosun ne diyeyim :) crysis 3 kadar sarmadı beni hiç bir online oyun :)
görünmez adamlar filan istiyorsan crysis 3 al ama ben olsam bf3 alırdım gerçekçi savaş hissi için
quote:
Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya
görünmez adamlar filan istiyorsan crysis 3 al ama ben olsam bf3 alırdım gerçekçi savaş hissi için
saolasın hocam önerin için ama aldık oyunu çaylaklıkdan bile çıktık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme