Evet arkadaşlar orta yollu bir archer char için takı önerileri arıyorum... Yüzük olarak old rol düşünüyorum, belt olarak elf belt +1 alabilirim bir ihtimal, pendant olarak old pp takıcam ama küpeler hakkında hiç fikrim yok... Küpe olarak ne takabilirim yorumları bekliyorum... Howling +2 diye yorum yapmayın lütfen steamko olduğunu başlıkta belirttim
quote:Orijinalden alıntı: Kreus Eskiden archerlara 16dex3hp küpeler çok iyi gidiyordu ama Steam'de yoktur sanırım . yok. arkadaşa gelirsek old secret silver olabilir. çünkü arkadan mage gibi sürekli hasar vereceğin için güzel olabilir.
quote:Orijinalden alıntı: G00 quote:Orijinalden alıntı: Kreus Eskiden archerlara 16dex3hp küpeler çok iyi gidiyordu ama Steam'de yoktur sanırım . yok. arkadaşa gelirsek old secret silver olabilir. çünkü arkadan mage gibi sürekli hasar vereceğin için güzel olabilir. hocam o hp vermiyor muydu?
quote:Orijinalden alıntı: k0gamer quote:Orijinalden alıntı: G00 quote:Orijinalden alıntı: Kreus Eskiden archerlara 16dex3hp küpeler çok iyi gidiyordu ama Steam'de yoktur sanırım . yok. arkadaşa gelirsek old secret silver olabilir. çünkü arkadan mage gibi sürekli hasar vereceğin için güzel olabilir. hocam o hp vermiyor muydu? silver earring demiştir hocam hangi server dasınız
quote:Orijinalden alıntı: Arake quote:Orijinalden alıntı: k0gamer quote:Orijinalden alıntı: G00 quote:Orijinalden alıntı: Kreus Eskiden archerlara 16dex3hp küpeler çok iyi gidiyordu ama Steam'de yoktur sanırım . yok. arkadaşa gelirsek old secret silver olabilir. çünkü arkadan mage gibi sürekli hasar vereceğin için güzel olabilir. hocam o hp vermiyor muydu? silver earring demiştir hocam hangi server dasınız adonisteyim.