Şimdi Ara

CZ de DM yok!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün arkadaşımla DM keselim dedik ve çıktık CZ ye ama o da ne DM slotunda Mostadonlar ve o kırmızı pantalonlu ( ismini hatırlayamadım ama onun görevide var )yaratıklar var.CZ de her yeri dolaştık ama oratalıkta DM felan yok. Hangi yaratıktan ne düşer kesin olarak elimizde bir bilgide olmadığı için sizlere bir sorayım dedim.DarkMare yok DreadMare var oda Eslantta ve kesmek bizi zorlar keseriz ama DarkMare kadar seri olmaz.Şimdi DM yani DarkMare artık olmadığına göre nerden shard ,raptor,elixir,shell,priest impact ........... gibi itemleri hangi yaratıktan yada yaratıklardan düşürecez illaki DreadMare mi kesmemiz gerekli?Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

• Dm Galiba Kalktı Artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A267677B -- 11 Ağustos 2006; 0:56:07 >
  • Evt bende farkettim sonra eslantta ilk dread mare gördüğümde clanı ayağa kaldırdımDm'nin Boss'u çıktı diyeMeyer orda bir sürü varmış sonra olay anlaşıldıTam gitcez Harpy Queen çıktıkestik bişey çıkmadı

• quote:

Orjinalden alıntı: bufyyy

Bugün arkadaşımla DM keselim dedik ve çıktık CZ ye ama o da ne DM slotunda Mostadonlar ve o kırmızı pantalonlu ( ismini hatırlayamadım ama onun görevide var )yaratıklar var.CZ de her yeri dolaştık ama oratalıkta DM felan yok. Hangi yaratıktan ne düşer kesin olarak elimizde bir bilgide olmadığı için sizlere bir sorayım dedim.DarkMare yok DreadMare var oda Eslantta ve kesmek bizi zorlar keseriz ama DarkMare kadar seri olmaz.Şimdi DM yani DarkMare artık olmadığına göre nerden shard ,raptor,elixir,shell,priest impact ........... gibi itemleri hangi yaratıktan yada yaratıklardan düşürecez illaki DreadMare mi kesmemiz gerekli?Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

o kadar endiŞeLenmene gerek yok.. monsterLarın vuruŞ güçLeri azaLdı ve bizim vuruŞumuz arttı.. artık cwden en fazLa 600 dmg aLıoruzz.. dread mage kesmek sizi zorLamaz yani

• aslında ezik cz de yani andream da dm var ve normal cz de yok saçmalıga bak bız ezıkler dmyi nasıl kesicez ki ya aslında ben tek keserım ama potum biter onun için ugrasamam
  • quote:

Orjinalden alıntı: _gok_han_fb

o kadar endiŞeLenmene gerek yok.. monsterLarın vuruŞ güçLeri azaLdı ve bizim vuruŞumuz arttı.. artık cwden en fazLa 600 dmg aLıoruzz.. dread mage kesmek sizi zorLamaz yani

O zaman en kısa zamanda bi warriora 30 taş verip dreadmare in altına atalım bakalım.Umarım dediğin gibidir.
  • ardreamde kes:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU GECE RES YOK !!!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: LeeRooY

ardreamde kes:D

Andream a girsek DM mi keseriz.Gider Karus townda otururuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaZoNoVa

aslında ezik cz de yani andream da dm var ve normal cz de yok saçmalıga bak bız ezıkler dmyi nasıl kesicez

evet ya senin dediğin doğru saçma bişey
  • quote:

quote:

Anlamadım ne alaka ki? Guard Tower'ların gücü yine aynı
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaZoNoVa

aslında ezik cz de yani andream da dm var ve normal cz de yok saçmalıga bak bız ezıkler dmyi nasıl kesicez ki ya aslında ben tek keserım ama potum biter onun için ugrasamam

• ezik czsinde war
  • quote:

Orjinalden alıntı: JeRVaN

ezik czsinde war

sorun da orda eziq cz sinde ama dm eziq diil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djats2 -- 11 Ağustos 2006; 3:20:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _gok_han_fb

quote:

Bugün arkadaşımla DM keselim dedik ve çıktık CZ ye ama o da ne DM slotunda Mostadonlar ve o kırmızı pantalonlu ( ismini hatırlayamadım ama onun görevide var )yaratıklar var.CZ de her yeri dolaştık ama oratalıkta DM felan yok. Hangi yaratıktan ne düşer kesin olarak elimizde bir bilgide olmadığı için sizlere bir sorayım dedim.DarkMare yok DreadMare var oda Eslantta ve kesmek bizi zorlar keseriz ama DarkMare kadar seri olmaz.Şimdi DM yani DarkMare artık olmadığına göre nerden shard ,raptor,elixir,shell,priest impact ........... gibi itemleri hangi yaratıktan yada yaratıklardan düşürecez illaki DreadMare mi kesmemiz gerekli?Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

dread mage???sakın o dread mare olmasın

• Eslantta dm war ondanda bişe çıkarmıki...
  • bence alakası yok ben yemin ederimki ezik czsinde dm gördüm bunu yalanlayanlar olabilir ama gördüm
  • eslantta var dark mare
  • quote:

quote:

Humans-->
  • ben bilmiyommm ne canavarı ooo

• arkadaş cz dark mare dolu[sm=s16.gif
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.