o kadar endiŞeLenmene gerek yok.. monsterLarın vuruŞ güçLeri azaLdı ve bizim vuruŞumuz arttı.. artık cwden en fazLa 600 dmg aLıoruzz.. dread mage kesmek sizi zorLamaz yani
O zaman en kısa zamanda bi warriora 30 taş verip dreadmare in altına atalım bakalım.Umarım dediğin gibidir.
sizin dikkatinizi çekmedi mi ? cw partysinde iken veya görevi yaparken yediğiniz dmgLere dikkat edin ltfn 400- 600 dmg zar zor vuruyor ama bizim attackğımız daha fazLa ona karŞı
quote:
Orjinalden alıntı: By PCCoPAt
quote:
Orjinalden alıntı: _gok_han_fb
quote:
Orjinalden alıntı: bufyyy
Bugün arkadaşımla DM keselim dedik ve çıktık CZ ye ama o da ne DM slotunda Mostadonlar ve o kırmızı pantalonlu ( ismini hatırlayamadım ama onun görevide var )yaratıklar var.CZ de her yeri dolaştık ama oratalıkta DM felan yok. Hangi yaratıktan ne düşer kesin olarak elimizde bir bilgide olmadığı için sizlere bir sorayım dedim.DarkMare yok DreadMare var oda Eslantta ve kesmek bizi zorlar keseriz ama DarkMare kadar seri olmaz.Şimdi DM yani DarkMare artık olmadığına göre nerden shard ,raptor,elixir,shell,priest impact ........... gibi itemleri hangi yaratıktan yada yaratıklardan düşürecez illaki DreadMare mi kesmemiz gerekli?Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
o kadar endiŞeLenmene gerek yok.. monsterLarın vuruŞ güçLeri azaLdı ve bizim vuruŞumuz arttı.. artık cwden en fazLa 600 dmg aLıoruzz.. dread mage kesmek sizi zorLamaz yani
dread mage???sakın o dread mare olmasın
yazım hatam için üzgünüm aceLemden öLe yazmıŞ oLmaLıyım.. cumaya yetiŞmek iÇin
kardeş eslantta dm var eski dmlerin orada ama chiopetralara daha yakın arkada deminki saçlmalamam için özür diliyorum
arkadaşım bazen oluyor öle yani herşeyi çözdüler bu bug olayını çözemediler dm var oyunda tabi dm de kalkarsa oyun neye yararki
Test serverda dm wardı yaw ama soldaki spotta ...
quote:
Orjinalden alıntı: C@RtHeR
eslantta var dark mare
evet hemen dread marelerin solunda
dm kalktı cz de bızde cok aradık
quote:
Orjinalden alıntı: bufyyy
Bugün arkadaşımla DM keselim dedik ve çıktık CZ ye ama o da ne DM slotunda Mostadonlar ve o kırmızı pantalonlu ( ismini hatırlayamadım ama onun görevide var )yaratıklar var.CZ de her yeri dolaştık ama oratalıkta DM felan yok. Hangi yaratıktan ne düşer kesin olarak elimizde bir bilgide olmadığı için sizlere bir sorayım dedim.DarkMare yok DreadMare var oda Eslantta ve kesmek bizi zorlar keseriz ama DarkMare kadar seri olmaz.Şimdi DM yani DarkMare artık olmadığına göre nerden shard ,raptor,elixir,shell,priest impact ........... gibi itemleri hangi yaratıktan yada yaratıklardan düşürecez illaki DreadMare mi kesmemiz gerekli?Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
ben mini cz ye gittim ve dm gördüm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme