quote:Orjinalden alıntı: dark_mage_tr quote:Orjinalden alıntı: KızGın ÇoCuK quote:Orjinalden alıntı: lord_darkar İYİ TAKTİKKİMSE UĞRAMADIMI SONRA Yoq ya ole kıyıda bir yer.Kimse geçmedi allahtan ama yanında seeb midir nedir ole bi kopek war onu kesemedim ya. BEAST ONUN ADI Hay aqlınla bin yaşa buldunmu nasıl güsel demi
quote:Orjinalden alıntı: foxer92 quote:Orjinalden alıntı: acrobatuu d1 de oraya kdar nasıl gittin cz de??
quote:Orjinalden alıntı: KızGın ÇoCuK quote:Orjinalden alıntı: dark_mage_tr quote:Orjinalden alıntı: KızGın ÇoCuK quote:Orjinalden alıntı: lord_darkar İYİ TAKTİKKİMSE UĞRAMADIMI SONRA Yoq ya ole kıyıda bir yer.Kimse geçmedi allahtan ama yanında seeb midir nedir ole bi kopek war onu kesemedim ya. BEAST ONUN ADI Hay aqlınla bin yaşa buldunmu nasıl güsel demi BULMADIM BİLİYODUM ZATEN
quote:Orjinalden alıntı: dark_mage_tr quote:Orjinalden alıntı: KızGın ÇoCuK quote:Orjinalden alıntı: dark_mage_tr quote:Orjinalden alıntı: KızGın ÇoCuK quote:Orjinalden alıntı: lord_darkar İYİ TAKTİKKİMSE UĞRAMADIMI SONRA Yoq ya ole kıyıda bir yer.Kimse geçmedi allahtan ama yanında seeb midir nedir ole bi kopek war onu kesemedim ya. BEAST ONUN ADI Hay aqlınla bin yaşa buldunmu nasıl güsel demi BULMADIM BİLİYODUM ZATEN Offf