Şimdi Ara

Cz deki Blood seekerlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun czye gittim.45 lwl bufferimla d1.Ezik cz için ama czde yaratıklar nefis blood seeker kestim bi tane ash knight kesincede gelen eXp den daha fazla exp geldi hemda güçsüzdü.Benim başka charlarım war ben hep bunlardan kescem sizede tavsiye edrim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KızGın ÇoCuK -- 20 Mayıs 2006; 17:57:08 >

• neye benzıo o blood sekeer lar yanı neyın turemıs halıı ashlerın falan mı turemıs halı onlar + kac lvlda keseblırım barbarıan ıle
  • Yrumlarınızı beqliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmet89

neye benzıo o blood sekeer lar yanı neyın turemıs halıı ashlerın falan mı turemıs halı onlar + kac lvlda keseblırım barbarıan ıle

Kardeş werewolfun fulplateli halini düşün benim int ci 45 lwl bufferim war onal 100 demage were were kestim ama o da 150 fln werio ben 30 lwl assinimle denicem
  • quote:

neye benzıo o blood sekeer lar yanı neyın turemıs halıı ashlerın falan mı turemıs halı onlar + kac lvlda keseblırım barbarıan ıle

LYCANIN AMCASININ KIZI
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark_mage_tr

quote:

LYCANIN AMCASININ KIZI

• quote:

quote:

LYCANIN AMCASININ KIZI

hatta bı de

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Red buff blue buff ve baron buffu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pek ilgi yoq ya topiğe .
  • TAM OLARAK CZNİN NERESİNDE BUNLAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: lord_darkar

TAM OLARAK CZNİN NERESİNDE BUNLAR

Ben karustum yukarı dğoru çıktım yürüdum bi kopru geçtim sonra bi tepe war sağda.
    I
    ===>0<=== (bu map dielim I lar yolu gosterio)şimdi oklar gelmiş ya ==> die o iki yolun aşşğısında bir yerde 2 sinden birinde ara bul ben kafadan gittim monster bulim die gordum gitti
  • Cok guzel tarif etmissin yav sip diye anladim

• quote:

quote:

LYCANIN AMCASININ KIZI

• oralardan assasinler eksik olmaz 2 kere yatarsin sonra seni cz den atar :DDD
  • d1 de oraya kdar nasıl gittin cz de??
  • quote:

Orjinalden alıntı: KızGın ÇoCuK

quote:

Kardeş werewolfun fulplateli halini düşün benim int ci 45 lwl bufferim war onal 100 demage were were kestim ama o da 150 fln werio ben 30 lwl assinimle denicem

30 lvl assasin ve cz ?? iyimisin sen ? seekerların yanına gidene kadar 5000 kere olursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: acrobatuu

d1 de oraya kdar nasıl gittin cz de??

2 tane 60 lwl üstü 2 wairoro wardı takip ediim dedim Sonra gittiler ben de daldım.seekerlara
  • İYİ TAKTİKKİMSE UĞRAMADIMI SONRA
  • quote:

İYİ TAKTİKKİMSE UĞRAMADIMI SONRA

Yoq ya ole kıyıda bir yer.Kimse geçmedi allahtan ama yanında seeb midir nedir ole bi kopek war onu kesemedim ya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: acrobatuu

d1 de oraya kdar nasıl gittin cz de??

• quote:

Orjinalden alıntı: KızGın ÇoCuK

quote:

İYİ TAKTİKKİMSE UĞRAMADIMI SONRA

Yoq ya ole kıyıda bir yer.Kimse geçmedi allahtan ama yanında seeb midir nedir ole bi kopek war onu kesemedim ya.

BEAST ONUN ADI
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.