Bildirim
:D (12. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
hakikaten çok kötü lan 40 numara ayak ne özürlü gibi burnunda ayıptır söylemesi ama hiç bu kadar kötüsünü görmemiştim kardeş umarım csb dir konu -
Tipsiz erkek yoktur, bakımsız erkek vardır. Kardeş burnun estetik olarak düzelebilir dişlerin düzenli fırçalama ile beyazlayabilir, kişisel gelişim kitapları okuyarak o 10 gr beyninide geliştirir kafanın içini doldurabilirsin ben olsam şimdi bu konuyu silmiş çalışmalara başlamıştım.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Engellilerle dalga geçiyor.Umarım engelli olursun da bu günlerini mumla ararsın. Blok.
-
Burnun ve dişin hariç bir sorunun yok boş boş konuşmuşsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: By_Android
Allah'a şükret en azından sakat bir tarafın yok. Düşün bi Kıvanç kadar yakışıklısın ama kolun ve bacağın yok veya akıl sağlığın yok.Şükretmemiz gereken çok şey var
birde düşün kıvanç kadar yakışıklısın boyun var tipin var karizman var bakış var saç var para var herşey var. Ben yaşıyorsam onların yaşadığı hayat ne? Nasıl kıskanıyom yakışıklı insanları var ya öyle tipim olsa ayarlamadığım kız kalmaz nasıl güvenim olur kendime -
quote:
Orijinalden alıntı: Chalinder
1.Gargamel burnu var
2.Kamburluk var(dı)
3.Omuzlar geniş değil
4.1.80 boy 65 kilo(Zayıfım)
5.Özgüven eksikliği (vardı artık yok xD)
Kamburluk nası geçti??
ryan gosling kim bilmiyom ama ünlü muhtemelen. Adam sürekli solaryuma girebilri. SOlaryuma gidince haftada en az 2 kere girmen gerek rengin kalsın diye. Öyle bir kere girip çıkmayla 1 sene kalmıyor... Eee ben aldığım tüm maaşımı bunamı yatırcam? -
Ulan ne yorumlar var valla iyi güldüm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Pansophy
Ne kadar negatif düşünen birisin. Vallahi okurken beni bile daralttın. Hayattan soğudum :)
Önce kendinle barışık ol. En azından sağlıklısın. Yürüyebiliyor, konuşabiliyor, görebiliyor vs. Şükür et bunlara. Tip nedeniyle iş bulmayı bahane etme.
Mağazalar, bankalar gibi birebir müşteri ile diyalağa giren firmalar hariç pek tipe bakmazlar. Ayrıca sen işini kaytararak, yalanla dolanla yaptıktan sonra yakışıklı olsan ne olur. İşi bulduktan sonra para biriktirmeye başla ve o kadar rahatsızlık duyduğuna göre burunla başla ameliyata.
Birebir müşteri ile diyoloğa girilmeyen ne iş varki? Bir çağrı merkzi var başka inşaat amelesi var. Ben bu işlerde çalışarakmı burun ameliyatı olcam diş yaptırcam solaryum gircem asgari ücretle falan.. Amelelikte iyi para var gerçide onuda ben yapamam hemen yoruluyom burnumun içinde et olduğu için derin nefes alamıyorum
-
Kardeşim samsun s3 ilk çıktığında herkese büyük geliyodu lan. Üzülme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkeshnda -- 4 Haziran 2015; 13:07:51 >
quote:
Orijinalden alıntı: mkeshnda
Kardeşim samsun s3 ilk çıktığında herkese büyük geliyodu lan. Üzülme
Ya o en son üzüldüğüm herşeylerden birii.. Çok ykaışıklı olsam süper tipli olsam onu dert etmemki kadınlarda etmez nasıl olsa yakışıklıyımm... Ama çirkinim büyük olsa nolcak kim görüyo yani? -
Herkesi çok mu yakışıklı sanıyorsun, tek sen misin?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Rikudou
Herkesi çok mu yakışıklı sanıyorsun, tek sen misin?
HErkes yakışıklı olmasa bile tipi özürlü gibi değil benim gibi. Yakışıklı olmayan adama yolda dalga geçer gibi hayretle şaşkınlıkla uzaylı görmüş gibi bakmıyolar. Dikkat çekmiyor çünkü. Ama ben kafa boyutumla dikkt çekiyom. -
quote:
Orijinalden alıntı: mkeshnda
Bak erkek tipi dökülmen varsa bi hap var o genetik etkenleri bastırıyor. Bide minoxil kullan. Spora başla.
Dişlerini yaptır. Maddiyat ister ama bunlar. He yoksada yoktur yapcak bişey yok.
Herkes anasının karnından henry cavill olarak doğmuyor.
Hayatını yaşa gitsin bu işler tiple bitseydi… tip ilk izlenim içindir. Seni tipin için sevcek olanda sahte insandır zaten. O yüzden salla gitsin.
Tip olmassa o iş için para mi vericen
Halime bir kez daha şükrettim -
Boyum 1.64 aşırı kıllıyım bende haftada iki kez sakal traşı oluyorum. allahtan dişerm beyaz fırçalıyorum senin gibi değil anlayacağın. tenimin biraz daha beyaz olmasını ne çok isterdeim bilemezsin. güneşe alerjim var dışarı çıkamıyorum . insanlardan utandıuğını söylüyorsun utanılacak ne var allah vergisi bu şükret senin duruunda daha beterleri var şükret şükret. -
Hocam sen önce bi psikolojik destek al tipden önce kafayı düzeltmek lazım -
Arkadaşlar yoğun PM var sansürsüz tipini at merak ettim falan diye.
Evet şu dakika itibariyle 10 TL gsm bakiye yüklemesi karşılığı PM'den sansürsüz resmimi yolluyorum isteyenlere. -
Sağlığınız yerinde çok şükür. Sizde eksik olan tek şey iman.
Gidin bir abdest alın ve halinize şükredin. Hayattaki amacınız kızlar ya da diğer insanlara nasıl daha iyi görünürüm olmasın.
Nefret ettiğiniz hayat başkalarının hayali olabilir. -
Allah ailesine sabırlar versin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X