Şimdi Ara

:D (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
13
Favori
10.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sitroen Saxo

Arkadaşlar ben o kadar çirkinimki size anlatamam, vücudumun tek 1 güzel yanı yok abartmıyorum. Yani çirkin olmayan bir kısmım yok. Şimdi size abartısız ailem üzerine yemin ederek hepsini anlatıcam. Neden anlatıyorum? Çünkü rahatlıyorum, gerçekte birinle konuşmaya utanıyorum bunları ama sizi tanımıyorum sizde beni tanımıyorsunuz burda rahat oluyor.

1-) Kafam çok büyük. Hatta aşırı büyük, hayatta hiç benim kadar büyük kafası olan birini görmedim. Her tanıştığım kişi her arkadaşım kafamın devasa büyük olduğunu söylüyor.

:D

2-) Boyum çok kısa 1.74. Yolda yürüyorum herkes benden uzun. Kızlar uzun erkekler sever ama ben kısayım. Aslında normalim fakat şu var kafam aşırı büyük devasa olduğu için boyumu kısa gösteriyor. Eğer kafam normal boyutta veya küçük olsa boyumu bu kadar dert etmezdim daha uzun gözükürdüm. Siz 2 metre adama kocaman kafa koyun aşırı büyük oda kısa gözükür. Boyumu 1-2 cmde olsa uzun göstermek için ayakkabılarımın içine sürekli şu tabanlıklardan koyuyorum. Misafirliğe yada arkadaşlarımın evine gidince zor durumda bırakıyorlar beni.

3-) Ten rengim bembeyaz aşırı beyaz. Arkadaşlarım sürekli diyor hayalet gibisin ölü gibisin. Beyaz tenli olunca kafam suratım daha büyük gözüküyor beyaz olduğum için. RUS larda beyaz ama hiç yoktan tenleri canlı. Ben hem beyazım hemde hastalıklı gibi tenim soluk.

4-) Dişlerim yamuk ve sapsarı. Aralıklı çok kötü gözüküyor. O yüzden hiç bir fotomda gülmem utanırım gülmeye sürekli sırıtırım dişlerimi göstermeden. Arkadaşlar arasındada böyle çok utanıyorum.

5-) Burnum çok kötü gargamel burnu gibi. Bu çirkin beni iyice çirkinleştiriyor. Ayrıca burnumun içinde et var diye rahat nefes alamıyorum. Yazın bile sanki grip olmuş gibi burnum sürekli tıkalı. İnsanlar mümkün olduğunca yandan bakmasın istiyorum bana.

6-) Bileklerim kız bileği gibi incecik. Ayak bileklerim normal bir erkeğin kol bileğinden bile ince. Yazın şort giymeye utanıyorum.

7-) Omuzlarım çok dar ve düşük. Bu kendime iyice güvensiz gösteriyor beni ve kafamın daha büyük durmasını sağlıyor. Zaten büyük iyice ortaya çıkıyor karikatür gibi tipim var.

8-) Ellerim çok küçük kız eli gibi. Kızlar sürekli dalga geçiyor. Kendi avuçlarının içine benim ellerimi koyarak boy karşılaştırması yapıyolar. Hepsinin parmakları benimkinden uzun rezil oluyom dalga geçiyolar minicik ellerin var diye. Metre yanına koydum kendi elinizi ölçüp anlayabilirsiniz nasıl küçük benimkiler.

9-) Ayaklarım çok küçük ellerim gibi yine. 40 numara ayakkabılar bile büyük geliyor bazen. İçine 2 kat taban koyup anca giyiyorum. Çorapsız giyilen bez ayakkabıla hiç olmuyor zaten çorapta olmadığı için 40 numara bile büyük geliyor 38-39 bayan bölümünden alıyorum anca.

10-) Göğüs aram açık. Bir ara spor yapayım dedim ama anladımki spora genetik yatkınlık bile yok. SPor yapsam bile göğüslerim şişse bile arası açık kalcak.

11-) Kilo olarak çok zayıfım. Erkek gibi durmuyorum çocuk olarak duruyorum. Vücudum çok küçük zaten kaburga bölgem falan. Giysi almaya gidiyorum çok beğeniyorum bir giysiyi "S" bedeni bile bana büyük geliyor alamıyorum. 65 kiloyum şuan. Ama vücudum çok dar çok küçük geniş değil.

12-) Kaşlarım seyrek murat boz gibi. Ama onda iyi duruyor tip var bende saçma bir ifade katıyor. Ayrıca çok masum duruyorum, yani yolda birinle kavga etsem hemen atarlanır bana tipim korkutucu değil. Bazı erkekler çatık kaşlı sinirli bakıyor ne güzel ama ben masum bakıyorum . Yalın gibi Engin Günaydın gibi.

13-) Gözlerimin altı mor hatta mosmor. Beyaz tenliyim diye daha çok belli oluyor bu morluk sanki madde bağımlısı gibi. Tam bir hortlak gibiyim ten beyaz oralar öyle.

14-) Sakallarım seyrek çıkıyor ama yinede var çok şükür. Ancak bıyıklarım aşırı seyrek, az uzattığım zaman simitçi bıyığı gibi oluyor. Kısayken sorun yok ama uzatamıyorum o yüzden genelde sakal uzatıyorum bıyık kesiyorum İŞİD militanı gibi. CÜCÜK hiç çıkmıyor zaten 1-2 kıl var o kadar.

15-) Gözlerimin arası çok açık. Bukalemun gibi bakıyorum yani o burun açıklığı çok fazla nerdeyse gözlerim kulaklarımın yanında. Çok salakça bir görüntüm var.

16-) Cinsel organım çok küçük aşırı küçük. Ereksiyon hali Samsun S3 telefon boyundan küçük yaklaşık 10-11 cm.

17-) Kılsız bir yapım var. Göğüslerimde kıl çıkmıyor. Aslında size iyi gibi gelebilri ama en azından hafiften olsun isterdim kızlar öyle seviyor bu kadar parlak sevmiyor.

18-) 24 saat bilgisayar başında olduğum için sanki 70 yaşında nineler gibi kambur duruyorum. Ailem sürekli diyor çok kambursun diye. Kambur olmam beni iyice güvensiz gösteriyor ayrıca boyumuda kısa gösteriyor kambur olmam durmam.

19-) Kafam aşırı büyük demiştim. Ayrıca alnımda çok açık ve gitgide açılıyor dökülüyor saçlarım. Alnım açıldıkça suratım dahada büyük gözüküyor iyice koca suratlı koca kafalı oluyorum.

20-) Suratım çok asık çok düşük çok mutsuz duruyor. Hani bazı insanlar vardır yorgun olsa bile yorgunluğunu belli etmez suratı sürekli canlıdır neşe saçar. Ne bileyim köylü insanlar genelde öyle oluyor. Ama benim suratımdan sürekli yorgunluk akıyor. Sürekli cansız duruyorum bakışlarım çok yorgun sürekli uykulu. Ayrıca suratım çok hassas. Bir moral bozukluğu olsun suratım hemen düşer ve beyazım demiştim, iyice beyazlarım. Arkadaşlarım hemen anlar noldu niye bozuk moralin diye. Gözlerimde pörtlek zaten çökük gibi duruyor yuvalarına. Moral bozukluğunda iyice çöküyolar içine iyice iskeletor gibi oluyorum.

Özet olarak arkadaşlar vücudumda tek düzgün yerim kulaklarım. Onlarda bir işime yaramıyor. Görüyorum burda konu açıyorlar kilom zayıf, boyum çok kısa, yok dişlerim sarı vs. Adamların dert ettiği şeye bak ya tek bir şeyi dert ediyolar. O zaman ben napayım yaşamayım hiç? Gerçi yaşayasımda yok zaten kaç yaşına geldim özgüvenim yok 24 saat evdeyim. İşe girmem lazım giremiyorum çünkü kendimden utanıyorum iş görüşmeisne gidemiyorum. Zaten düşünüyorum kimsede benim gibi birini iş yerinde çalıştırıp müşteri karşısına çıkarmaz. Arkadaşlar tek umudum var oda her hafta sayısal süper loto falan oynuyorum. Eğer ordan güzel bir para çıkarsa hayatım değişir hiç yoktan iş kurarım sosyalleşirim böyle şeyleri dert etmem. Ama şu an maddi olarakta durumum kötü o yüzden bunlar iyice ön plana çıkıyor. Bakalım hayırlısı.

arkadaşım... ben kolay kolay yazmam ama. yazma ihtiyacı hissettiriyorsunuz insanda. 1. bi kere özürlü değil, engelli. 2. ben de bir engelliyim. hem de görme engelli. bu söylemin yanlış. biz hiçbirşeyi göremiyoruz ama sizin kadar isyan etmiyoruz be yazıktır günahtır. allahın verdiğine laf söylemeye hakkın yok. şükredeceksin!...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hakikaten çok kötü lan 40 numara ayak ne özürlü gibi burnunda ayıptır söylemesi ama hiç bu kadar kötüsünü görmemiştim kardeş umarım csb dir konu
  • Sitroen Saxo kullanıcısına yanıt
    Tipsiz erkek yoktur, bakımsız erkek vardır. Kardeş burnun estetik olarak düzelebilir dişlerin düzenli fırçalama ile beyazlayabilir, kişisel gelişim kitapları okuyarak o 10 gr beyninide geliştirir kafanın içini doldurabilirsin ben olsam şimdi bu konuyu silmiş çalışmalara başlamıştım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Engellilerle dalga geçiyor.Umarım engelli olursun da bu günlerini mumla ararsın. Blok.
  • Burnun ve dişin hariç bir sorunun yok boş boş konuşmuşsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Android

Allah'a şükret en azından sakat bir tarafın yok. Düşün bi Kıvanç kadar yakışıklısın ama kolun ve bacağın yok veya akıl sağlığın yok.Şükretmemiz gereken çok şey var

birde düşün kıvanç kadar yakışıklısın boyun var tipin var karizman var bakış var saç var para var herşey var. Ben yaşıyorsam onların yaşadığı hayat ne? Nasıl kıskanıyom yakışıklı insanları var ya öyle tipim olsa ayarlamadığım kız kalmaz nasıl güvenim olur kendime
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chalinder

1.Gargamel burnu var
    2.Kamburluk var(dı)
    3.Omuzlar geniş değil
    4.1.80 boy 65 kilo(Zayıfım)
    5.Özgüven eksikliği (vardı artık yok xD)

Kamburluk nası geçti??

ryan gosling kim bilmiyom ama ünlü muhtemelen. Adam sürekli solaryuma girebilri. SOlaryuma gidince haftada en az 2 kere girmen gerek rengin kalsın diye. Öyle bir kere girip çıkmayla 1 sene kalmıyor... Eee ben aldığım tüm maaşımı bunamı yatırcam?
  • Ulan ne yorumlar var valla iyi güldüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Pansophy

Ne kadar negatif düşünen birisin. Vallahi okurken beni bile daralttın. Hayattan soğudum :)

Önce kendinle barışık ol. En azından sağlıklısın. Yürüyebiliyor, konuşabiliyor, görebiliyor vs. Şükür et bunlara. Tip nedeniyle iş bulmayı bahane etme.

Mağazalar, bankalar gibi birebir müşteri ile diyalağa giren firmalar hariç pek tipe bakmazlar. Ayrıca sen işini kaytararak, yalanla dolanla yaptıktan sonra yakışıklı olsan ne olur. İşi bulduktan sonra para biriktirmeye başla ve o kadar rahatsızlık duyduğuna göre burunla başla ameliyata.

Birebir müşteri ile diyoloğa girilmeyen ne iş varki? Bir çağrı merkzi var başka inşaat amelesi var. Ben bu işlerde çalışarakmı burun ameliyatı olcam diş yaptırcam solaryum gircem asgari ücretle falan.. Amelelikte iyi para var gerçide onuda ben yapamam hemen yoruluyom burnumun içinde et olduğu için derin nefes alamıyorum

• Kardeşim samsun s3 ilk çıktığında herkese büyük geliyodu lan. Üzülme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkeshnda -- 4 Haziran 2015; 13:07:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkeshnda

Kardeşim samsun s3 ilk çıktığında herkese büyük geliyodu lan. Üzülme

Ya o en son üzüldüğüm herşeylerden birii.. Çok ykaışıklı olsam süper tipli olsam onu dert etmemki kadınlarda etmez nasıl olsa yakışıklıyımm... Ama çirkinim büyük olsa nolcak kim görüyo yani?
  • Herkesi çok mu yakışıklı sanıyorsun, tek sen misin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rikudou

Herkesi çok mu yakışıklı sanıyorsun, tek sen misin?

HErkes yakışıklı olmasa bile tipi özürlü gibi değil benim gibi. Yakışıklı olmayan adama yolda dalga geçer gibi hayretle şaşkınlıkla uzaylı görmüş gibi bakmıyolar. Dikkat çekmiyor çünkü. Ama ben kafa boyutumla dikkt çekiyom.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkeshnda

Bak erkek tipi dökülmen varsa bi hap var o genetik etkenleri bastırıyor. Bide minoxil kullan. Spora başla.

Dişlerini yaptır. Maddiyat ister ama bunlar. He yoksada yoktur yapcak bişey yok.
    Herkes anasının karnından henry cavill olarak doğmuyor.
    Hayatını yaşa gitsin bu işler tiple bitseydi… tip ilk izlenim içindir. Seni tipin için sevcek olanda sahte insandır zaten. O yüzden salla gitsin.

Tip olmassa o iş için para mi vericen

• Halime bir kez daha şükrettim
  • Boyum 1.64 aşırı kıllıyım bende haftada iki kez sakal traşı oluyorum. allahtan dişerm beyaz fırçalıyorum senin gibi değil anlayacağın. tenimin biraz daha beyaz olmasını ne çok isterdeim bilemezsin. güneşe alerjim var dışarı çıkamıyorum . insanlardan utandıuğını söylüyorsun utanılacak ne var allah vergisi bu şükret senin duruunda daha beterleri var şükret şükret.
  • Hocam sen önce bi psikolojik destek al tipden önce kafayı düzeltmek lazım
  • Arkadaşlar yoğun PM var sansürsüz tipini at merak ettim falan diye.

Evet şu dakika itibariyle 10 TL gsm bakiye yüklemesi karşılığı PM'den sansürsüz resmimi yolluyorum isteyenlere.
  • Sağlığınız yerinde çok şükür. Sizde eksik olan tek şey iman.
    Gidin bir abdest alın ve halinize şükredin. Hayattaki amacınız kızlar ya da diğer insanlara nasıl daha iyi görünürüm olmasın.

Nefret ettiğiniz hayat başkalarının hayali olabilir.
  • Allah ailesine sabırlar versin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.