Şimdi Ara

:D (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
13
Favori
10.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Snowmann

quote:

Orijinalden alıntı: MUHAFIZ44

Umutsuz vakasın. O dişler ninemde bile yoktur.

Bu yorumu yazarken o nur yüzlü Marx'tan, o fabrikatör oğlu olmasına rağmen ömrünü işçi sınıfına adayan Engels'ten, yeryüzünün en kutlu olayı olan Rus işçi devriminin önderi Lenin'den hiç mi utanmadın be adam?

? yaş kaç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan beterin beteri varmış demek hemen abdest alıp namaz kılıcam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • -telin yaşımı var neyinden utanıyorsun git tel yaptır dişlerini temizlet!
    -saçı kısa tutma çoğu arkadaşında dediği gibi daha uzun saç modellerini kullan
    -vucüt yap!
    -kitap oku hitabetini ve kelime darcığını geliştir! İlk izlenimde giysi, saç, sakal falan önemli olabilir ama dilini iyi kullanan ---biri karşısındakinin izlemini pozitif yönde tamamen değiştirebilir!

Buruna ayrı değinmek istedim benim burunu thy pist olarak rahat kullabilirdi! dev gibiydi! Lise yıllarımda kızlar falan hep dalga geçerdi zayıf uzun boyluydum saçlarıma falan özen göstermezdim.

Burnumda ki kemiğin altında doğuştan gelen kıkırdak bir yapı vardı buda orta okul lise yıllarındayken darbe aldığı için yamuk büyümeye başladı ve burnum sağa doğru aşırı derecede yamukdu. (Lisenin son 2 yılı , 1 sene üni hazılk, 1 senede ingilizce hazırlık) Toplam 4 sene burnum seninki gibi kemerli ama seninkindende büyük hemde sağa doğru gözle çok farkedilcek şekilde yamuk gezdim ingilizce hazırlık bitince yazın ameliyat oldum burnum süper güzel olmadı hala biraz büyük ama çok daha düz ve kemer olayı gitti saçları uzattım 60 kilodan 80'e çıktım.

Süper yakışıklı değilim ama kızların ilgisinide çekemiyor değilim

Kendine bakman gerek bilgisayar başında geçirdiğin vakitin fazla olması hayatından çok şey götürüyor farkına varmalısın!

--->Ben 4 sene o burunla gezdiysem insan içine çıktıysam üniye gittiysem sende pekala işe gidebilirsin 1 sene bile sürmez ameliyat parası biriktirmen! öyle inanılma olmasına pahalı yerde yaptırmaya gerek yok kemeri alıp boyunu birz kısaltsalar fazla bile yeter.

--->Sonra biraz kas çalış.
    --->Saçları uzatıp güzel bir model yap.
    --->Bunlar olurken boş zamanda kitap okuyup hem kültürlen hem hitabet yeteneğini artır.

Sonrada gel forumda senin gibi paylaşım yapanlara ben değiştim sende iyi yönde değişebilirsin de benim gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: nickbulpageat

:D

• quote:

Orijinalden alıntı: nickbulpageat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• o sokakta gördüğün 190lık adamlara küfür et bi dayak falan ye kendine gelirsin. kendine gelmesen de en fazla ölürsün ki öl yani kaybedecek bişey göremiyorum. 27 yaşında birine verilecek tavsiye falan yok SEN bileceksin ne yapman gerektiğini bak zaten kendini analiz etmişsin bile
  • 1,74 e çok kısa diyorsan ben napam lan 163 üm . 170 üstüne kısa diyenler açık ve net ruh hastasıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sitroen Saxo

quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

bence şuan tek sorunun var oda burnun.

Diğerleri aşılacak şeyler. Örneğin adam gibi düzenli beslenmeye başlarsan çoğu şeyi aşarsın. Ve günde 2 kere dişlerini fırçala. Belki ilerde burun ameliyatı olursun umudunu kaybetme.

En önemli sorunum kafa boyutum kardeş benim. Burnumu falan yaptırabilceğimi bilyiorum yada dişlerimi. Kafamı napcam?

büyük kafalı olmak iyi bence. Küçük kafalı olsan ne olacaktı? Ayrıca kafanın büyüklüğünün belli olma sebebi zayıf olman. Kilo ve body ye gitsen avantaja döndürecen kafa boyunu.
  • Şükret dicem bana küfür edecen ama ne sıkıntılı insanlar var onları düşün tedavi edilemez olanları.Ben küçükken trafik kazası geçirmiştim yüzüme dikiş falan atılmıştı dişim yamulmuştu implant ile diş düzeldi dikişler gitti falan yani umutsuzluğa kapılma. Hadi kolay gelsin.
  • Başlığının ne kadar iğrenç olduğunun farkında mısın?
    Fiziğin beni ilgilendirmez, ama bu zihniyetle benim için çok çirkin bir insansın.
  • sükû namazini bilen varsa yazsin beyler biri

• Her şey düzelir de bamya işi sakat kardeş.

• bi yere saklan ve ol lutfen. kedilerin yaptigi gibi
  • hiç birşey yapamazsın. bu şekilde yaşamını sürdüreceksin. kendinle uğraşmayı bırak git gide çökersin. kendine bak, bakımlı ol bi kız bul evlen. olmaz falan diye düşünme elbet olur ne tipsiz erkeklerin yanında kızlar var erkeği görsen kıza hayret eder kendi haline şükredersin. onun için bu resimleri kaldır buradan, konuyu kapat, bu kadar insana kendinle alay ettirme ve takma kafana bu kadar. karakterin düzgün olursa yavaş da olsa çoğu şeyi elde edersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çekilin Ben Baytarım -- 4 Haziran 2015; 6:30:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

Orijinalden alıntı: Bekirr27

Pazartesi tramvayda bi gence denk geldim beckhami benzettim hatta 5 dakika sonra yanindaki kizla el hareketleriye anlastigini gordum megersem cocuk dilsizmiş uzuldum orda yakisikli olupta konusamayan goremeyen insanlarda var haline sukret

Belki karşısındaki dilsizdir ve mecbur öyle anlaşmak zorunda kalıyordur.

15 20 dakika yolculuk ettim bi bayana yer verdiginde de konusmadi ki

• ben de en az senin kadar tipsizim. bizim tek çözümümüz kafamızı kesip yerine başka bir kafa ekmek. ama tıp henüz o kadar ilerlemedi :(

• Moruk sen bu aralar kizlari unut git guzel biryer kazan temizinden al 10bin maasini yatir tipine araba al en kralindan yanastir m5 i clup a bak nasil geliyo kizlar ne demis napolyon pava pava pava

• Sitroen Saxo kullanıcısına yanıt
    Adaşın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnbvb -- 4 Haziran 2015; 8:48:32 >
  • Boniiii :-)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.