Şimdi Ara

:D (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
13
Favori
10.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickbulpageat

:D

Yerlerde yuvarlandim la. shajavaajba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sitroen Saxo

İntihar edesim geliyor bazen sadece tip olsa iyi. Ailemde sorunlu sürekli kavga ediyorlar anlaşamıyorlar kafayı yicem ben kimse destek olmuyor bana.

Kendi öz babam benimle dalga geçiyor tartıştığımızda sinirlenip kocaman kafan var diyor. Aynı şekilde kardeşim diyor kocaman kafan var cüce gibi gözüküyon ufacık vucudun var. Vücudundan çalınmış hepsi kafaya gitmiş falan diyolar. Ben napim kendi öz ailem dalga geçiyorken?

Burada espri yapıp popi olmaya çalışan üç beş ergen neyse de, eğer ailen bile öyle diyorsa Allah yardımcın olsun gerçekten. Senin yapman gereken öncelikle kabullenmek, kendini aşağılamak değil, kimsenin dış görünüşü kendi elinde değil. Dış görünüşü ya da sağlığı çok kötü durumda olup, hiç utanmadan hedeflerine ulaşan ve inanılmaz saygı duyulan bir sürü insan var. Ama destek lazım, ki ailen bile şu durumdaysa işin zor. Tek yolun bunca olumsuzluğu,hırsını ateşlemede kullanman. Kendine bir hedef edin, ve çalışıp çabala.

• quote:

Orijinalden alıntı: nickbulpageat

:D

• Şükretmesini bil, azcık bakım yap kendine düzelirsin.
  • Kimseye allah belani versin dememek lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Subutay Kesgin

Dostum kafana sıkmak için neyi bekliyorsun

duygularım darmadağın...
  • Yahu kardeşim kendinle Barışık ol azıcık rabbine şükret. Kızları falan boşver. Derdi dünya olanın dünya kadar derdi olur. Bırak bunlarıda yaşamaya başla.

• Donanımhaberde populer olayım diye de bu kadar düşülmezki...
  • Az Şükret p....... :)
  • Sitroen Saxo kullanıcısına yanıt
    Zamanında sana pm attığımda artist cevaplar vermeseydin o zaman belki yardımcı olabilirdim.Büyüklük bende kalsında çözümünü söyleyim sana.Problemlerine gelicek olursak;
    1.ailen özgüvenini kırmış ve buna alışmışlar yaptıklarının farkında değiller sana destek olmayacaklar.
    2.kendinle küs değilsin sen kendine düşmansın bunun oluşmasıda senin elinde değil çevresel birşey.
    3.Çevrendeki insanların lafları altında eziliyorsun buda zamanla seni kendine dahada düşman hala getiriyor en sonundada vücudunu inkar ediyorsun.Artık ona bakmamaya başlıyorsun.
    Çözümlere gelecek olursak öncelikle egonu bir tarafa bırakıp kendi pozitiflerini görmelisin ellerin küçük masaj yapmayı öğrenebilirsin nasır yok,vücudunda kıl yok spora müsait genetik yatkınlık diye birşey yok yeterli kilo ile istediğin vücuda kavuşabilirsin vücudun iyi olmasa bile dinç olursun ve özgüvenin herzaman yerine gelir.Daha geç yorulursun daha zinde olursun.
    Psikolojik destek olarak lamictal kullan ancak bunu kullanırken psikiyatri şart doktora söyle yazmıyorsanız gidiyorum.Ben her anti depresanı denemiş biriyim bu ilacın üstüne artık tanımıyorum.Tek sebebi insanlara çok güzel laf sokabiliyorsun.başıma gelen bir diyalog aynen şöyleydi;
    -Kızlar kılsız begenmiyor her erkeğe kıl lazım be hacım
    -Aynen kanka eğer kıllı erkekler olmasaydı bıyıklı kızlar kimlerle çıkıcaktı.Sonuçta her kız kendi gibi erkek ister karşısında.
    Vücudumun tamamındaki kıllar döküldü benim sonuç bu arkadaş bu laftan sonra konuşamadı bile.İlaçtan sonra arkadaşlarım çok gıcık sinirli biri oldumu söylesede bu durum hoşuma gidiyor artık depresyona girmiyorum içine hiçbirşeyi atmıyorum harika birşey.Senin yerinde olsaydım mesela diyalog aynen şu olurdu;
    -Kafan çok büyük.
    -Olabilir seninde beynin çok küçük ben bunu diyomuyum heryerde.
    Dişler için dişçiden randevu alıp gidiceksin o dişleri doldurtman lazım benim 14 dişim çürük kendime düşman olduğumdan ötürü bakmadım sürekli depresyondaydım.Şu an hepsi doldu gayet güzel görünüyor gözüm gibi bakıyorum bildiğin inci gibi oldular.Diş bakım ürünlerimi dahi kaliteli olanlardan seçiyorum eskiden ne değişecekki diyordum değişti.Şu sıralar saçlarım çıkıyor depresyon ve stresi hayatımdan atınca onları kazandım.Onlarıda en güzel şampuanlarla yıkıyorum arkadaşlar sagolsun az çökmediler artık saklıyorum şampuanları aylık 100 lira civarı gidiyor.Alt kısım için söyleceğim olayda nörolojiye görün belli ilaçlar veriyorlar onlar uzamasını sağlıyor en az 14 falan oluyor onunla.Burnundaki sorun içinde devlet bedava yapıyor burun işlevini tamamlayamıyorsa burun şeklinide değiştiriyorlar.

• Gorebiliyosun, yuruyebiliyosun, duyabiliyosun, olumcul bi hastaligin yok, sagliklisin ve en onemlisi dusunebiliyosun. Bu nedenle baslik cok cirkin degistirmeni oneririm. Bu ulkede yuzbinlerce engelli insan var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nslookup -- 3 Haziran 2015; 22:44:15 >
  • iyi tarafından bakarsan... kafası büyük olan daha akıllı olur derler, einstein da kafası büyükmüş normale göre.....

-- bide git o dişleri 70-80 tl ye temizlet... onları temizletmiceksen zaten bitiksin..çünkü en kolayı dişler.... şekli için de lamine yaptırırsın daha sonra biraz paraya..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diş,burun,kamburluk düzeltilir. Vücut geliştirme de senin omuzlarını ve vücudunu geniş tutacağı için kafa büyük gözükmez eskisi gibi. 1,74 boy da ortalamanın biraz altı işte 1,65'lik birisiyle uyumlu olursun yani dert etme.

• Kusura bakma ama şükretmeyi bilmiyorsun. Kavrayabilen bir elin ve hareket etmeni sağlayan bir vücut ve ayaklara sahipsin ama ne yazık ki beynini kullanamıyorsun kardeşim.
  • Sağol kardeş sayende hayata tutundum.
  • Tek sorunun inanç ve şükür. Allah seni ıslah etsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Erodion

quote:

Orijinalden alıntı: Sitroen Saxo

quote:

Orijinalden alıntı: Erodion

Loto falan boş iş,sen bu özgüven sorununu yenip işe girmeye,bir şekilde para kazanmaya bak. Dış görünüşün kusurlarını para kapatsın işte

Deli gibi zengin olsam emin ol bu kadar takmam. Ama ben bu tiple zengin olamam. Kim benle iş yapar kim ticaret yapar kim ciddiye alır? Adam gibi gözükmüyomki çocuk gibiyim bildiğin bebek gibi.

Kendini,konuşmanı geliştir eğer ticaret düşünüyorsan. Ağzın iyi laf yaparsa kimsenin gelip "tipe bak bunla ticaret yapılmaz" diyeceğini düşünmüyorum hocam :)

O ağzı laf yapmak için açarsa dişleri görünür. Gaza getirme adamı
    Edit: akrabasını buldum: Bknz:http://img.haberler.com/haber/205/cirkin-kadin-yoktur-sozunun-ispati-4821205_8511_o.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-69F3BB092 -- 3 Haziran 2015; 23:22:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• git spor salonuna hayvanlar gibi çalış kaslan saç sakalını düzelt öyle ya da böyle bir şeye benzersin.
  • nickbulpageat N kullanıcısına yanıt
    Turboya soyleyelim seni işe alsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.