Şimdi Ara

:D (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
13
Favori
10.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MrCaner

quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sitroen Saxo

quote:

Orijinalden alıntı: Derveden1234

Benim tipim yok ayrıca burnum seninki gibi büyük bunun üzerine kafam normal ancak kol bileklerim felan çok ince, ince kemikli olduğum için bunun tedavisi spor, fıtness sanırım kaslandırmak gerek birazda kilo 170 boyum var ve 55 kiloyum bendede azıcık kamburluk var ve dişlerimin yapısından dolayı çok azda olsa sarı ama her zaman ümit vardır diş doktoruna gidip dişlerini beyazlattır zaten orda doktor söyler herşey için tedavi olursun burnun içinde bence burun etini aldırırken kemiğide aldırırsın boyuda takma kafana bence iyisin benimde genelde ortamlarda boyum kısa durur ancak hiç takılma derim.

Kaslanırsında kas bir yere kadar. Kemiklerin inceyse istediğin kadar kaslan hacim yapamazsın yani iri gözükmezsin. Mont falan giydiğinde ufacık durursun yine. Ayrıca bilek bölgeleri kaslanmaz bilekler hep ince kalır.

ne saçmalıyorsun ya kemikleri inceymiş. Şakamısın sen ulan şu adam şöyle oldu sen niye olamayasın ? ayrıca bilek güçlendirme için şunu kullan
    k
     :D

tek yaptığın kendini kandırmak,bahane bulmak

Bu adam o vücudu yapmak için kullandığı şeylerden dolayı öldü tavsiye ettiğin şeye bak

zaten bu adam gibi olamaz bu kafayla herşeye bahanesi var. Ayrıca zyzz sadece steroidden ölmedi alkol+uyuşturucu şeyler de alırdı diye biliyorum.

Evet onlar da var fakat öyle bir vucudu steroidsiz o hale getirmek çok çok çaba ister yani herkesi örnek verin ama zyzz yi örnek göstermek yanlış sonra özenip sağlıksız yöntemlerle kas yapmaya calısanlar cıkıyor

• oha yaş 27 ymiş lan
  • quote:

oha yaş 27 ymiş lan

Sorma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dişlerini yaptırsan yeter diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fırat.ç.

quote:

oha yaş 27 ymiş lan

Sorma

ben sandım 20 falan hani hayata atılmak istiyor kendini değiştirmek istiyor 27 nedir arkadaş bugüne kadar naptın sen
  • Benden daha cirkin olabilecegini hic dusunmemistim. Sukredip cikiyorum

• Zaten beyin özürlü doğmuşsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: nickbulpageat

Bu adamı yönetici yapın foruma.. Bu hizmetin unutulmayacak hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WonderCx -- 3 Haziran 2015; 19:25:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkıntı penis boyutunda,onun küçük olması senin psikolojini bozmuş.

• Engelli insanlar senden daha bilinçlidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Herkes yakışıklı ve uzun boylu olacak diye bir şart yok. Kendinle barışık ol.

+9 En önemlisi o kendinle barışık ol. Kızlar öyle seviyor diye öyle olman gerekmez. Ayrıca her kızda öyle sevmez. Yeterki özgüvenin olsun senide seven birisi çıkar
  • quote:

• Hocam askere gittin mi ?
  • Diş tedavi edilir
    Burun tedavi edilir
    Saç tedavi
    Yaşın geçmemişse boy tedavi edilir
    Kaşlar yüz vs genel olarak tedavi edilir
    Göğüs yapın tedavi edilir

Beyin error
    Eller error
    Ayaklar error

Çükünün tedavisi de var kardeş V-PILLS

• quote:

kahkaha attım bu nedir

• şükret haline,birde ozurlulerle karsılastırmıssın kendini
  • İsin olup maasi aldigin zaman biriktir harcama Tipini estetikle duzelttirebilirsin olmayacak sey degil.Ancak her yerini dort dortluk yapamazsin tabi yine de bazi yerlerini degistirme firsatin oldugu icin umutlan en azindan

Yalniz hocam cok onemli bir ricada bulunacagim,eger tipin genetikse yani herhangi bir dis etki olmadan ya da bakimsizlik sonucu boyleysen lutfen UREME Allah icin din icin ureme.Ama normal sartlarda ortalama bir tipsen sıkinti yok tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaRaHaN96 -- 3 Haziran 2015; 20:16:17 >
  • Dişini fırçalayabilir ve yaptırabilirsin. Uzun süre spor yaparsan vücudunu toparlayabilirsin. Boy olarak kafana takma. Kısa değilsin. Çok karamsar olma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  :D

• Sitroen Saxo kullanıcısına yanıt
    Omuzlari genişletmek için hareketler var uzman tv de, iki pet şişeye su doldurup yapıyorsun bak bence. Onun dışında günde 10 sınav çeksen bile fark yaratır, miktardan ziyade her gün yapmak mesele

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.