Şimdi Ara

:D (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
13
Favori
10.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Derveden1234

Bende açıkçası eskiden bunları hep kafaya takardım sen gene iyisin kardeşim 19 yaşındayım, 15 anca duruyorum, kas yok tipim yok sakal bile çıkmıyor ama sonradan sevgiliminde yardımlarıyla bunları aştım sen yeterki kendinle barışık ol çünkü seni tip kurtarmayacak hepimiz birgün yaşlanıcaz en yakışıklımızda, en çirkinimizde aynı olucaz bence bunları kafaya takma sen karakterinden ödün verme tipinlede dalga geçen olursa sadece gül geç ben böyle mutluyum de yeter sakat insanları düşün kimisinin yüzü yanmış, kimisi kör, kimisinin bir yerleri tutmuyor bence sen çok yakışıklı birisin inan ki kendinle barışık ol yeter kaslanmak içinde spor salonuna yazılıp biraz hacim arttırıp, kas yaparsan estetik vücudun olur dişlerin içinde diş doktoruna gidersin beyazlatma yapıp ayrıca düzeltirler çok iyi olursun.

normalde ben de hiç kafaya takmıyorum ama iş hayatında öyle olmuyor.
    21 yaşındayım ama 16 falan gösteriyorum.haliyle iş görüşmelerinde öz güven eksikliğine neden oluyor.
    mülakatlarda tip falan da önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sitroen Saxo

quote:

Orijinalden alıntı: velibozdag

Önlerden. Allah affetsin kardeşim 10bin liraya normal bir insana benzeyebilirsin.

Aslında parayla tipimi biraz düzeltebilirim ama 10 bin lira yetmez. Sayısaldan büyük ikramiye çıkarsa hayatım değişcek. Ama en önemli sorun kafamın çok büyük olması. Kafam bu kadar büyük olmasa diğerlerini bu kadar takmazdım. Ama kafam büyük olunca insanlar ister istemez suratımı inceliyo diğerlerinede dikkat ediyorlar.

Ama para çıksa burun ameliyatı + dişleri yaptırcam komple + sakal bıyık ektircem ve saç ektircem + sürekli solaryuma girerim + boy uzatma ameliyatı olcam kemik kırdırarak + kaş ektirip kaşlarımı kaldırtıp daha sinirli daha asi bir bakış elde etcem.

Beyin tarafın çok büyük
    Çenen yoksa geniş değil,geniş çeneli değilsin zaten anladığım kadarıylada yuvarlak bir suratın var buda kafanı daha büyükmüş gibi gösteriyor
    Ama en kötüsü sanırım cinsel organın :((
    Boşver türkiye ort. 13
    Japon ort. 9-11 zaten

• Önce sorunu beyninde çöz.Kendini çok eziklemişsin.
  • Benim tipim yok ayrıca burnum seninki gibi büyük bunun üzerine kafam normal ancak kol bileklerim felan çok ince, ince kemikli olduğum için bunun tedavisi spor, fıtness sanırım kaslandırmak gerek birazda kilo 170 boyum var ve 55 kiloyum bendede azıcık kamburluk var ve dişlerimin yapısından dolayı çok azda olsa sarı ama her zaman ümit vardır diş doktoruna gidip dişlerini beyazlattır zaten orda doktor söyler herşey için tedavi olursun burnun içinde bence burun etini aldırırken kemiğide aldırırsın boyuda takma kafana bence iyisin benimde genelde ortamlarda boyum kısa durur ancak hiç takılma derim.
  • Bu nasıl konu lan
  • quote:

Benim tipim yok ayrıca burnum seninki gibi büyük bunun üzerine kafam normal ancak kol bileklerim felan çok ince, ince kemikli olduğum için bunun tedavisi spor, fıtness sanırım kaslandırmak gerek birazda kilo 170 boyum var ve 55 kiloyum bendede azıcık kamburluk var ve dişlerimin yapısından dolayı çok azda olsa sarı ama her zaman ümit vardır diş doktoruna gidip dişlerini beyazlattır zaten orda doktor söyler herşey için tedavi olursun burnun içinde bence burun etini aldırırken kemiğide aldırırsın boyuda takma kafana bence iyisin benimde genelde ortamlarda boyum kısa durur ancak hiç takılma derim.

Kaslanırsında kas bir yere kadar. Kemiklerin inceyse istediğin kadar kaslan hacim yapamazsın yani iri gözükmezsin. Mont falan giydiğinde ufacık durursun yine. Ayrıca bilek bölgeleri kaslanmaz bilekler hep ince kalır.

• quote:

quote:

Benim tipim yok ayrıca burnum seninki gibi büyük bunun üzerine kafam normal ancak kol bileklerim felan çok ince, ince kemikli olduğum için bunun tedavisi spor, fıtness sanırım kaslandırmak gerek birazda kilo 170 boyum var ve 55 kiloyum bendede azıcık kamburluk var ve dişlerimin yapısından dolayı çok azda olsa sarı ama her zaman ümit vardır diş doktoruna gidip dişlerini beyazlattır zaten orda doktor söyler herşey için tedavi olursun burnun içinde bence burun etini aldırırken kemiğide aldırırsın boyuda takma kafana bence iyisin benimde genelde ortamlarda boyum kısa durur ancak hiç takılma derim.

Kaslanırsında kas bir yere kadar. Kemiklerin inceyse istediğin kadar kaslan hacim yapamazsın yani iri gözükmezsin. Mont falan giydiğinde ufacık durursun yine. Ayrıca bilek bölgeleri kaslanmaz bilekler hep ince kalır.

Bunu biliyorum ancak özel karbanhidrat ve Protein tozlarımı ne varmış yemek yerken azar, azar içine katıyormuşsun hacim arttırabiliyormuşsun yani tedavisi varmış sanırım ama kemiklerin irileşmesi değilde spor yaparak, ağırlık çalışarak şekil alması söz konusu olabilir tabi buda insanın canını yakar ve bir kaç seneye ihtiyaç durduruyor kilo alırsam iri olacağımı düşünüyorum.

• quote:

quote:

ne saçmalıyorsun ya kemikleri inceymiş. Şakamısın sen ulan şu adam şöyle oldu sen niye olamayasın ? ayrıca bilek güçlendirme için şunu kullan
    k
     :D

tek yaptığın kendini kandırmak,bahane bulmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCaner -- 3 Haziran 2015; 16:59:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nickbulpageat

Gülmekten geberdim.😂😂😂😂 Adam resmen gözsüz cadılara benziyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu resmi görmüştüm üstelik ince vücutlu insanlarda kasların daha güzel ve estetik durduğunu söylemişlerdi bence ince vücutluyum sadece biraz bakımsızız bir kaç sene boyunca kas çalışsam güzel duracağımı düşünüyorum.
  • Yok bee iyisin :)

•  :D
  • Hiç mi diş fırçalamıyorsun be arkadaş? En azından devlet hastanesine gitte temizlet. Burnunu da devlet hastanesinde cüzi rakamlara yaptırabilirsin. Özürlü doğsam diyorsun da sen özürlülerin ne çektiğini biliyor musun? Bol keseden sallamak kolay.
  • Mümkünse resmini tam at böyle belli olmuyor sadece 2-3 yüz hattını görüp yorum yapamayız bazen ne kadar kötü olsada birbirlerini tamamlarlar yüz hatları . Ayrıca kurtlar vadisindeki mematiye bakıyorsun yakışıklı felan değil onunda kafası büyük ama adamda karizma var tipine kimse bakmıyor bile .
  • başlık yaratıcı
  • tipinin sansürü olmayan resmini atmamışsın yorum bekliyorsun

• Şu boy meselesini artık kafaya takmayın allah aşkına. Ben 1.90'ım. Hiç de etrafım kız dolu değil. Ayrıca kısa olanlar daha şanslı kız meselelerinde. Çok güzel olanlar genelde hobbit gibi oluyor. Mesela okulda sarışın bomba bir kız vardı. Çok güzeldi ama boyu 1.55 :( o yüzden 1.70 üstü boyunuz varsa dert edecek birsey yok.

Edit:

http://www.mailce.com/rus-kadinlar-ne-ister-rus-kadinlar-arasinda-anket-yapildi-rus-kadinlarinin-erkekte-aradigi-ozellikler.html

Bu siteye bir bak. Rus kizlari erkeklerde dış görünüşten çok zekaya önem veriyor. Bakın rus kızları diyorum dünyanın em güzel hatunlari. Zaten rus erkeklerinin ne kadar çirkin olduğunu bilirsiniz. Yani erkekte dış görünüş fazla önemli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolf5870 -- 3 Haziran 2015; 17:59:05 >

• Kardeşim kafana taktığın şeylerin hepsi günümüzde tedavi edilebilir geliştirilebilir şeyler, cinsel organına bile ameliyat yoluyla uzunluk olarak olmasa bile kalınlık olarak deri ekletip bir şeyler yaparsın ancak şu eziklik duygusunun harbi çözümü yok. Aslında belki dalga geçiyorum sanıcaksın ancak 2-3 defa eskort kıza gitsen belki cinsel ilişkiye girmen sana biraz özgüven kazandırabilir en azından kızlara karşı çünkü o kadar da büyüttüğün bir mevzu olmadığını anlıcaksın.

Bir elektronik markette çalışıyorum inan bana senden daha tipsiz daha hırbo herifleri işe alıyorlar. Sıkma sen canını, kendini bu kadar alçak görme. Ağzın laf yapsın özgüvenin yerine gelsin, o ameliyatlara gerek bile kalmaz.
  • Tamam acmissin konuyu disim boyle kafam buyuk elim ayagim kucuk diye sikayet ediyorsun.Burda sacma sapan yorum yazanlara takilma coluk cocuk hepsi simdi disari cik ve dolas etrafinda gozleri gormeyen duymayan eli ayagi olmayan dogustan hasta olan bi cok insan var senin yapacagin ne biliyormusun kardesim.Allah Sukretmek !

• Tipin yüzünden değil, kendini bukadar aşağılayıp farklı bir yaratıkmışsın gibi göstermekten utanmalısın bence.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.