Şimdi Ara

:D (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
13
Favori
10.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan şeytan diyor at şuraya her şeyiyle tipini kesin harbi harbi yikarsiniz burayı ama bi tane şikayetim yok sadece gerekenden daha zayifim ve kaslarim gelişmemiş ama onuda bu yaz halletmeyi düşünüyorum yine de hep söylediğim şey arkadaşlarım arasında sınıfta ben mükemmelim yakışıklıyım kendimle acayip barisigim hocamın yanında kendimi sarı kepçe ters üçgen diye tanımladım birisi kendisiyle bu kadar barışık olabilir dedi mavi kuşa yazdı adam biraz özgüvenli olun birader ne bu böyle benimde boyum 1.72-74 arası bi şey mikimde değil 19 yaşındayım aga nedir bu oram şöyle buram böyle kız gibisiniz kusura bakmayın ama 3 yaş küçük kız kardeşim hepinizden daha az şikayetci kendinden ve çözüm bulup uyguluyor en azından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fight Club

Growth hormonu gorur işini

Bu nedir tam olarak büyüme hormonu galiba baktım googledan? NAsıl kullancam bunu kendim alabilirmiyim?

quote:

Orijinalden alıntı: biseksenbidoksan

Kardeş aslında yazdığın bazı şeyler dert edilecek şeyler değil. örneğin elinin küçük ve kız eli gibi olması güzel bence . büyük ve amele eli gibi olacağına öyle olsun. kızlarla ben dalga gecerdim yerinde olsam. " benim elim sizinkinden kuvuk ve bakimli bi benim elime bakın bide sizinkine" falan diye. Sonra dişlerini temizletmeni öneririm. İmkanin varsa kaplama yaptir. kambur durman için korse al. biraz spor yap kilo al ama aşırı değil tabi vucudun toparlansin bicimlensin. burnun ve kafan için bişey diyemicem harbiden umutsuz biraz ama burun ameliyati yapabilirsin durumyn varsa. Soyleyeceklerim bu kadar . boyun da kısa değil ayrıca. Türkiye ortalaması bir boyun var. ayakkabina destek koymana gerek yok. bide düzgün giyin tamamdir.

Ellerini dert etme falan diyonda. Kızlar erkek giib erkek seviyor? Büyük elleri olcak vücudu büyük geniş olcak onu korucak kollucak tipte bir erkek seviyorlar. Benim gibi karikatür tipli sevmiyolar.

• Sitroen Saxo kullanıcısına yanıt
    Hocam üsteki mesajım şakaydı yüzünü görmesemde sorun yok dişlerini temizlet diş teli kullan, burnuna estetik ameliyat yaptır, omuzların ve kafan için vücuda git ve bol bol havuzda denizde yüz, ayak ve ellerin ALLAH vergisi ona yapacak bişey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fiat S.p.A.

Kurana kafa atmış

:D

Kuranın üstüne çıkmış

Yapım aşamasındaki camiye sürtünmüş

Kuranı kemirmiş

Kurana sümkürmüş

Kuranı duvara asıp omuzları ile abanmış

Kuranı yırtmış

Kurana tekme atmış

Kuran üstünde traş olmuş

şikayet ettim üstüne blokladım

• Dişini fircala.Tiksindim.Kendine bakmiyorsun sonra tipsizim diye ağliyorsun.Dişini fircala sonra gir işe çalış.Parani kazan ve tel taktir.

•  :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickbulpageat -- 3 Haziran 2015; 15:59:26 >
  • Kafanın büyüklüğünü vücut yaparak düzeltebilirsin.Buruna biraz para toplayıp esnetik yaptır, dişlerini dişçide temizlet.Boyunu dert etme, türkiye standartlarındasın.
  • Dişlerin tedavi edilebilir.

Burun tedavi edilebilir.

Vücud gelişebilir.

Ama beynin boyle kalırsa degisemezsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Techonup

Dişini fircala.Tiksindim.Kendine bakmiyorsun sonra tipsizim diye ağliyorsun.Dişini fircala sonra gir işe çalış.Parani kazan ve tel taktir.

Dişlerimi sabah akşam fırçalıyom ama geç kaldım sanırım. Önceden 2 tane dişim yukarda çıkmıştı çenem dardı. Tel kullanmıştım çenem genişledi biraz dişler aşşağı indi. Ama bana doktor demeden kendi kafama göre telleri çıkardım ve çene daraldı yine yamuldu hepsi. Ayrıca o sarılıklar daha önce tellerin bıraktığı izler temizletmedim. Ama dişlerim yamuk bu yaştan sonra tel nasıl takcam insan arasında tellemi gezcem bu yaşta?
  • İlgi çekmek adına açılmış en saçma konu. Kılsızım diyorsun göğüs kıllarını neden kesersin o zaman
  • Dostum ellerini ve ayaklarını belirli yöntemlerle büyütebiliyorsun.Fitnessa yazıl,dişlerini yaptır.Sakal olayına hiç girmiyorum düzenli traş ol veya badem yağı kullan düzelir.Ölene kadar bilgisayar başında oturamazsın.Tabularını yıkman lazım.

• Şüphesiz ki biz onları ibret alın diye yarattık

• Sen bide annene babana üzül onlar ne yapsın atsan atılmazsın satsan sayılmazsın.

• Cidden o kafa nedir ya karpuz gibi
  • şerefinle yaşa tipin çirkin olsa bile onurlu yaşamını kurtarırsın.tipini estetik ol vücut yap helbe olur bişiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naberabi -- 3 Haziran 2015; 16:22:36 >
  • Herkes yakışıklı ve uzun boylu olacak diye bir şart yok. Kendinle barışık ol.

• üzüldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: st@rs

İlgi çekmek adına açılmış en saçma konu. Kılsızım diyorsun göğüs kıllarını neden kesersin o zaman

İlgi çeksem nolcak sanki beni tanıyorsunuz? Ne katcak bana ilgi çekmem. Ayrıca sakalım çıkıyor ama vücudum kılsız. Göğsümde nokta nokta çıkıyor kesmiyorum o kadar çıkıyor oanda çıkmak denirse.

quote:

Orijinalden alıntı: BiletlerBiletxD

Dostum ellerini ve ayaklarını belirli yöntemlerle büyütebiliyorsun.Fitnessa yazıl,dişlerini yaptır.Sakal olayına hiç girmiyorum düzenli traş ol veya badem yağı kullan düzelir.Ölene kadar bilgisayar başında oturamazsın.Tabularını yıkman lazım.

Bak bu kullandığım 2. şişe badem yağı. Hem sakal bıyık kısmına hemde kaşlarıma sürüyorum yaklaşık 4-5 aydır ama hiç etki etmedi. Bu şişede bitsin sürmücem zaten daha.

• Dişlerini fırçalamıyor musun?
  • Bende açıkçası eskiden bunları hep kafaya takardım sen gene iyisin kardeşim 19 yaşındayım, 15 anca duruyorum, kas yok tipim yok sakal bile çıkmıyor ama sonradan sevgiliminde yardımlarıyla bunları aştım sen yeterki kendinle barışık ol çünkü seni tip kurtarmayacak hepimiz birgün yaşlanıcaz en yakışıklımızda, en çirkinimizde aynı olucaz bence bunları kafaya takma sen karakterinden ödün verme tipinlede dalga geçen olursa sadece gül geç ben böyle mutluyum de yeter sakat insanları düşün kimisinin yüzü yanmış, kimisi kör, kimisinin bir yerleri tutmuyor bence sen çok yakışıklı birisin inan ki kendinle barışık ol yeter kaslanmak içinde spor salonuna yazılıp biraz hacim arttırıp, kas yaparsan estetik vücudun olur dişlerin içinde diş doktoruna gidersin beyazlatma yapıp ayrıca düzeltirler çok iyi olursun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.