Şimdi Ara

:D (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
13
Favori
10.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah yaratmış şükür de. Bacağın kolun da olmayabilirdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam çirkinliği üzerine tez yazmış saygı duydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sitroen Saxo

quote:

Orijinalden alıntı: velibozdag

Önlerden. Allah affetsin kardeşim 10bin liraya normal bir insana benzeyebilirsin.

Aslında parayla tipimi biraz düzeltebilirim ama 10 bin lira yetmez. Sayısaldan büyük ikramiye çıkarsa hayatım değişcek. Ama en önemli sorun kafamın çok büyük olması. Kafam bu kadar büyük olmasa diğerlerini bu kadar takmazdım. Ama kafam büyük olunca insanlar ister istemez suratımı inceliyo diğerlerinede dikkat ediyorlar.

Ama para çıksa burun ameliyatı + dişleri yaptırcam komple + sakal bıyık ektircem ve saç ektircem + sürekli solaryuma girerim + boy uzatma ameliyatı olcam kemik kırdırarak + kaş ektirip kaşlarımı kaldırtıp daha sinirli daha asi bir bakış elde etcem.

Ayaklarını takma ellerin normal tırnaklarını o kadar küt kesme. Bir dişçiye gidip dişlerini yaptır sarılıklarını temizlettir. Spor salonuna yazıl hocanın verdiği diyeti yap beslenmene dikkat et spor yaptıkça kalıbın arttıkça kafan vücudunda normal gözükür. Zayıf olduğun için büyük gözüküyordur. Ayrıca 1.74 normal boy ortalamasına sahip bende 1.75 im. Burnunu sonra düzelttirebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Sitroen Saxo

Arkadaşlar ben o kadar çirkinimki size anlatamam, vücudumun tek 1 güzel yanı yok abartmıyorum. Yani çirkin olmayan bir kısmım yok. Şimdi size abartısız ailem üzerine yemin ederek hepsini anlatıcam. Neden anlatıyorum? Çünkü rahatlıyorum, gerçekte birinle konuşmaya utanıyorum bunları ama sizi tanımıyorum sizde beni tanımıyorsunuz burda rahat oluyor.

1-) Kafam çok büyük. Hatta aşırı büyük, hayatta hiç benim kadar büyük kafası olan birini görmedim. Her tanıştığım kişi her arkadaşım kafamın devasa büyük olduğunu söylüyor.

:D

2-) Boyum çok kısa 1.74. Yolda yürüyorum herkes benden uzun. Kızlar uzun erkekler sever ama ben kısayım. Aslında normalim fakat şu var kafam aşırı büyük devasa olduğu için boyumu kısa gösteriyor. Eğer kafam normal boyutta veya küçük olsa boyumu bu kadar dert etmezdim daha uzun gözükürdüm. Siz 2 metre adama kocaman kafa koyun aşırı büyük oda kısa gözükür. Boyumu 1-2 cmde olsa uzun göstermek için ayakkabılarımın içine sürekli şu tabanlıklardan koyuyorum. Misafirliğe yada arkadaşlarımın evine gidince zor durumda bırakıyorlar beni.

3-) Ten rengim bembeyaz aşırı beyaz. Arkadaşlarım sürekli diyor hayalet gibisin ölü gibisin. Beyaz tenli olunca kafam suratım daha büyük gözüküyor beyaz olduğum için. RUS larda beyaz ama hiç yoktan tenleri canlı. Ben hem beyazım hemde hastalıklı gibi tenim soluk.

4-) Dişlerim yamuk ve sapsarı. Aralıklı çok kötü gözüküyor. O yüzden hiç bir fotomda gülmem utanırım gülmeye sürekli sırıtırım dişlerimi göstermeden. Arkadaşlar arasındada böyle çok utanıyorum.

5-) Burnum çok kötü gargamel burnu gibi. Bu çirkin beni iyice çirkinleştiriyor. Ayrıca burnumun içinde et var diye rahat nefes alamıyorum. Yazın bile sanki grip olmuş gibi burnum sürekli tıkalı. İnsanlar mümkün olduğunca yandan bakmasın istiyorum bana.

6-) Bileklerim kız bileği gibi incecik. Ayak bileklerim normal bir erkeğin kol bileğinden bile ince. Yazın şort giymeye utanıyorum.

7-) Omuzlarım çok dar ve düşük. Bu kendime iyice güvensiz gösteriyor beni ve kafamın daha büyük durmasını sağlıyor. Zaten büyük iyice ortaya çıkıyor karikatür gibi tipim var.

8-) Ellerim çok küçük kız eli gibi. Kızlar sürekli dalga geçiyor. Kendi avuçlarının içine benim ellerimi koyarak boy karşılaştırması yapıyolar. Hepsinin parmakları benimkinden uzun rezil oluyom dalga geçiyolar minicik ellerin var diye. Metre yanına koydum kendi elinizi ölçüp anlayabilirsiniz nasıl küçük benimkiler.

9-) Ayaklarım çok küçük ellerim gibi yine. 40 numara ayakkabılar bile büyük geliyor bazen. İçine 2 kat taban koyup anca giyiyorum. Çorapsız giyilen bez ayakkabıla hiç olmuyor zaten çorapta olmadığı için 40 numara bile büyük geliyor 38-39 bayan bölümünden alıyorum anca.

10-) Göğüs aram açık. Bir ara spor yapayım dedim ama anladımki spora genetik yatkınlık bile yok. SPor yapsam bile göğüslerim şişse bile arası açık kalcak.

11-) Kilo olarak çok zayıfım. Erkek gibi durmuyorum çocuk olarak duruyorum. Vücudum çok küçük zaten kaburga bölgem falan. Giysi almaya gidiyorum çok beğeniyorum bir giysiyi "S" bedeni bile bana büyük geliyor alamıyorum. 65 kiloyum şuan. Ama vücudum çok dar çok küçük geniş değil.

12-) Kaşlarım seyrek murat boz gibi. Ama onda iyi duruyor tip var bende saçma bir ifade katıyor. Ayrıca çok masum duruyorum, yani yolda birinle kavga etsem hemen atarlanır bana tipim korkutucu değil. Bazı erkekler çatık kaşlı sinirli bakıyor ne güzel ama ben masum bakıyorum . Yalın gibi Engin Günaydın gibi.

13-) Gözlerimin altı mor hatta mosmor. Beyaz tenliyim diye daha çok belli oluyor bu morluk sanki madde bağımlısı gibi. Tam bir hortlak gibiyim ten beyaz oralar öyle.

14-) Sakallarım seyrek çıkıyor ama yinede var çok şükür. Ancak bıyıklarım aşırı seyrek, az uzattığım zaman simitçi bıyığı gibi oluyor. Kısayken sorun yok ama uzatamıyorum o yüzden genelde sakal uzatıyorum bıyık kesiyorum İŞİD militanı gibi. CÜCÜK hiç çıkmıyor zaten 1-2 kıl var o kadar.

15-) Gözlerimin arası çok açık. Bukalemun gibi bakıyorum yani o burun açıklığı çok fazla nerdeyse gözlerim kulaklarımın yanında. Çok salakça bir görüntüm var.

16-) Cinsel organım çok küçük aşırı küçük. Ereksiyon hali Samsun S3 telefon boyundan küçük yaklaşık 10-11 cm.

17-) Kılsız bir yapım var. Göğüslerimde kıl çıkmıyor. Aslında size iyi gibi gelebilri ama en azından hafiften olsun isterdim kızlar öyle seviyor bu kadar parlak sevmiyor.

18-) 24 saat bilgisayar başında olduğum için sanki 70 yaşında nineler gibi kambur duruyorum. Ailem sürekli diyor çok kambursun diye. Kambur olmam beni iyice güvensiz gösteriyor ayrıca boyumuda kısa gösteriyor kambur olmam durmam.

19-) Kafam aşırı büyük demiştim. Ayrıca alnımda çok açık ve gitgide açılıyor dökülüyor saçlarım. Alnım açıldıkça suratım dahada büyük gözüküyor iyice koca suratlı koca kafalı oluyorum.

20-) Suratım çok asık çok düşük çok mutsuz duruyor. Hani bazı insanlar vardır yorgun olsa bile yorgunluğunu belli etmez suratı sürekli canlıdır neşe saçar. Ne bileyim köylü insanlar genelde öyle oluyor. Ama benim suratımdan sürekli yorgunluk akıyor. Sürekli cansız duruyorum bakışlarım çok yorgun sürekli uykulu. Ayrıca suratım çok hassas. Bir moral bozukluğu olsun suratım hemen düşer ve beyazım demiştim, iyice beyazlarım. Arkadaşlarım hemen anlar noldu niye bozuk moralin diye. Gözlerimde pörtlek zaten çökük gibi duruyor yuvalarına. Moral bozukluğunda iyice çöküyolar içine iyice iskeletor gibi oluyorum.

Özet olarak arkadaşlar vücudumda tek düzgün yerim kulaklarım. Onlarda bir işime yaramıyor. Görüyorum burda konu açıyorlar kilom zayıf, boyum çok kısa, yok dişlerim sarı vs. Adamların dert ettiği şeye bak ya tek bir şeyi dert ediyolar. O zaman ben napayım yaşamayım hiç? Gerçi yaşayasımda yok zaten kaç yaşına geldim özgüvenim yok 24 saat evdeyim. İşe girmem lazım giremiyorum çünkü kendimden utanıyorum iş görüşmeisne gidemiyorum. Zaten düşünüyorum kimsede benim gibi birini iş yerinde çalıştırıp müşteri karşısına çıkarmaz. Arkadaşlar tek umudum var oda her hafta sayısal süper loto falan oynuyorum. Eğer ordan güzel bir para çıkarsa hayatım değişir hiç yoktan iş kurarım sosyalleşirim böyle şeyleri dert etmem. Ama şu an maddi olarakta durumum kötü o yüzden bunlar iyice ön plana çıkıyor. Bakalım hayırlısı.

senin düzelmesi gereken tek organın beynin.

şükret haline.hasta , kolu,bacağı olmayan,felçli insanlar var.cidden müstahak sana. başlıga bak.özürlü doğsam daha yakışıklı olurmuşum.kör ,sağır olsaydın böyle diyemezsin.hay senin aklına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...kolera... -- 3 Haziran 2015; 20:55:18 >

•  :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthas Litch King -- 3 Haziran 2015; 20:57:28 >

• Bunu hiç söylememiştim ama iğrençsin, yapacak birşey yok. Kendine bakmıyorsun. Git bi dişini fırçala midem bulandı resmen.

• Sitroen Saxo kullanıcısına yanıt
    Resmini pm atarmisin bide boydan

• burnuna kesinlikle estetik yaptırmalısın o burunla Bradd Pitt bile evde kalır.
  • Bide yakışıklı olup gerizekâlı olduğunu hayal et

• Pm den at bi vesikalıkda yorum yapalim kardesim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafa nakli deneyeceklerdi git gönüllü ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zQrba -- 3 Haziran 2015; 21:15:48 >
  • Kardeşim ya suratın kazada yansaydı? Veya gözlerin kör olsaydı? Bir düşün ve sonrada şükret.Dişlerini az fırçala ve dişciye git tel tedavisine başla bir an önce.Burun estetik yaptır o hakikaten biraz kötü duruyor bencede.Spora git vucut gelişsin en olmadı insan içine girmek istemiyorum diyosan evde hergün zıpla veya internetten evde yapılabilecek egzersizlere bak.Sen bu kafayla gidersen işin kötü.Ayrıca bende tipimi sevmem.Hayatımda sadece 4 kere foto cektim o derece.Ama isyan etmiyorum.Çok şükür sakat değilim.Biraz kendinde iyi düşünmek zorundasın

• Aferin şekilci kardeşim devam. Sen bu kafayla vücut değiştirsen ne olur? Yine kusur bulursun. Senin olanı sev, şükret, çalış. Naçizane tavsiyemdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan Akkaya

Okumadım + Bize ne?

hocam seni tekrar çizecekler diye çok korkuyorum
  • quote:

Bunların hepsi sınav kardeşim sınav Allah seni sınıyor umutsuzluğa kapılma sakın bunun bir sınav olduğunu sakın unutma.

• Oha hocam ayni sorunlar bendede var kendim sandim vallahi

• quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

quote:

Okumadım + Bize ne?

Beni bu kadar sevdiginizi bilmiyordum

• geleceğin borderline hastası, insan en baştaki kendine bakacak özgüveni olacak sonra hayatta yaşayacak yazık.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

quote:

Okumadım + Bize ne?

Beni bu kadar sevdiginizi bilmiyordum

Allah ayırmasın

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.