Şimdi Ara

:D (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
13
Favori
10.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pazartesi tramvayda bi gence denk geldim beckhami benzettim hatta 5 dakika sonra yanindaki kizla el hareketleriye anlastigini gordum megersem cocuk dilsizmiş uzuldum orda yakisikli olupta konusamayan goremeyen insanlarda var haline sukret

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş öyle deme allah'a şükret umudunu kaybetme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jason statham da çirkin ama karizma saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polene Alerjisi Olan Arı

Hocam askere gittin mi ?

Evet gittim geçen sene yaptımm..

quote:

Orijinalden alıntı: Mesencephelon

Diş tedavi edilir
    Burun tedavi edilir
    Saç tedavi
    Yaşın geçmemişse boy tedavi edilir
    Kaşlar yüz vs genel olarak tedavi edilir
    Göğüs yapın tedavi edilir

Beyin error
    Eller error
    Ayaklar error

Çükünün tedavisi de var kardeş V-PILLS

Kafamı nasıl tedavi etcez kocaman?? Ayrıca dediğin şeyler tedavi edilirde hepsi para nasıl bulcam o parayı?? Yani ben çalışınca tüm param oraya gitcek kendime ne giysi alabilcem ne araba ne başka bişey?? Ayrıca V-pills kesin işe yarıyormu?

quote:

Orijinalden alıntı: Bilinmezlik

quote:

Orijinalden alıntı: Sitroen Saxo

İntihar edesim geliyor bazen sadece tip olsa iyi. Ailemde sorunlu sürekli kavga ediyorlar anlaşamıyorlar kafayı yicem ben kimse destek olmuyor bana.

Kendi öz babam benimle dalga geçiyor tartıştığımızda sinirlenip kocaman kafan var diyor. Aynı şekilde kardeşim diyor kocaman kafan var cüce gibi gözüküyon ufacık vucudun var. Vücudundan çalınmış hepsi kafaya gitmiş falan diyolar. Ben napim kendi öz ailem dalga geçiyorken?

Burada espri yapıp popi olmaya çalışan üç beş ergen neyse de, eğer ailen bile öyle diyorsa Allah yardımcın olsun gerçekten. Senin yapman gereken öncelikle kabullenmek, kendini aşağılamak değil, kimsenin dış görünüşü kendi elinde değil. Dış görünüşü ya da sağlığı çok kötü durumda olup, hiç utanmadan hedeflerine ulaşan ve inanılmaz saygı duyulan bir sürü insan var. Ama destek lazım, ki ailen bile şu durumdaysa işin zor. Tek yolun bunca olumsuzluğu,hırsını ateşlemede kullanman. Kendine bir hedef edin, ve çalışıp çabala.

Dış görünüşüm kendi elinde değilde gel gör bunu bide millete anlat?? Yolda yürürken herkes bana bakıyor.. Eve dönerken kısa kestirme yol insan kaynıyor kalabalık diye uzun yoldan gidiyorum ıssız diye herkes bana bakıyor.. Metroya otobüse bindiğimde sürekli telefonla uğraşıyom kafamı önüme eğiyom milletin bana bkaışlarını görmemek için.. Kolaymı sandın?

quote:

Orijinalden alıntı: Bekirr27

Pazartesi tramvayda bi gence denk geldim beckhami benzettim hatta 5 dakika sonra yanindaki kizla el hareketleriye anlastigini gordum megersem cocuk dilsizmiş uzuldum orda yakisikli olupta konusamayan goremeyen insanlarda var haline sukret

Bende bugün yolda bir adam gördüm. Adama aşık oldum resmen. Adam hollwood yıldızı gibi. Boyu 1.90 hayvan gibi omuz var. Surat yapısı kemikli sarışın bakışları çok sert. Hafif uzun saçlı ve kafasına bere takmış bu havada. Üstüne bol kot ceket falan giymiş yürüyüşü ağır. Yemin ediyom foto çekcektim. Kaç yıldır bu şehirdeyim öylesini görmedim adam bildiğin hollywood filminden gelmiş bildiğin aktör tipi çok acaip birşeydi ya bakışları falan çenesi duruşu yuhhh dedim bu ne.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Polene Alerjisi Olan Arı

Hocam askere gittin mi ?

Evet gittim geçen sene yaptımm..

quote:

Diş tedavi edilir
    Burun tedavi edilir
    Saç tedavi

Beyin error
    Eller error
    Ayaklar error

Kafamı nasıl tedavi etcez kocaman?? Ayrıca dediğin şeyler tedavi edilirde hepsi para nasıl bulcam o parayı?? Yani ben çalışınca tüm param oraya gitcek kendime ne giysi alabilcem ne araba ne başka bişey?? Ayrıca V-pills kesin işe yarıyormu?

quote:

Orijinalden alıntı: Bilinmezlik

quote:

İntihar edesim geliyor bazen sadece tip olsa iyi. Ailemde sorunlu sürekli kavga ediyorlar anlaşamıyorlar kafayı yicem ben kimse destek olmuyor bana.

Kendi öz babam benimle dalga geçiyor tartıştığımızda sinirlenip kocaman kafan var diyor. Aynı şekilde kardeşim diyor kocaman kafan var cüce gibi gözüküyon ufacık vucudun var. Vücudundan çalınmış hepsi kafaya gitmiş falan diyolar. Ben napim kendi öz ailem dalga geçiyorken?

Burada espri yapıp popi olmaya çalışan üç beş ergen neyse de, eğer ailen bile öyle diyorsa Allah yardımcın olsun gerçekten. Senin yapman gereken öncelikle kabullenmek, kendini aşağılamak değil, kimsenin dış görünüşü kendi elinde değil. Dış görünüşü ya da sağlığı çok kötü durumda olup, hiç utanmadan hedeflerine ulaşan ve inanılmaz saygı duyulan bir sürü insan var. Ama destek lazım, ki ailen bile şu durumdaysa işin zor. Tek yolun bunca olumsuzluğu,hırsını ateşlemede kullanman. Kendine bir hedef edin, ve çalışıp çabala.

Dış görünüşüm kendi elinde değilde gel gör bunu bide millete anlat?? Yolda yürürken herkes bana bakıyor.. Eve dönerken kısa kestirme yol insan kaynıyor kalabalık diye uzun yoldan gidiyorum ıssız diye herkes bana bakıyor.. Metroya otobüse bindiğimde sürekli telefonla uğraşıyom kafamı önüme eğiyom milletin bana bkaışlarını görmemek için.. Kolaymı sandın?

quote:

Pazartesi tramvayda bi gence denk geldim beckhami benzettim hatta 5 dakika sonra yanindaki kizla el hareketleriye anlastigini gordum megersem cocuk dilsizmiş uzuldum orda yakisikli olupta konusamayan goremeyen insanlarda var haline sukret

Bende bugün yolda bir adam gördüm. Adama aşık oldum resmen. Adam hollwood yıldızı gibi. Boyu 1.90 hayvan gibi omuz var. Surat yapısı kemikli sarışın bakışları çok sert. Hafif uzun saçlı ve kafasına bere takmış bu havada. Üstüne bol kot ceket falan giymiş yürüyüşü ağır. Yemin ediyom foto çekcektim. Kaç yıldır bu şehirdeyim öylesini görmedim adam bildiğin hollywood filminden gelmiş bildiğin aktör tipi çok acaip birşeydi ya bakışları falan çenesi duruşu yuhhh dedim bu ne.

Çoğu asosyal sokakta insanların kendine baktığını, onu garipsediklerini zanneder.Sende asosyallik ve sosyal fobi var.Bir psikiyatr a görün.

• quote:

Orijinalden alıntı: nickbulpageat

:D

ALLAH BELANI VERMESİN

• quote:

Orijinalden alıntı: özköylü

Harika ya bebelerin tipe bak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Belki karşısındaki dilsizdir ve mecbur öyle anlaşmak zorunda kalıyordur.

• işte senin allahının adaleti anca bu kadar olur iyiki ateistim
  • bence şuan tek sorunun var oda burnun.

Diğerleri aşılacak şeyler. Örneğin adam gibi düzenli beslenmeye başlarsan çoğu şeyi aşarsın. Ve günde 2 kere dişlerini fırçala. Belki ilerde burun ameliyatı olursun umudunu kaybetme.
  • nickbulpageat N kullanıcısına yanıt
    Bu ne lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

bence şuan tek sorunun var oda burnun.

Diğerleri aşılacak şeyler. Örneğin adam gibi düzenli beslenmeye başlarsan çoğu şeyi aşarsın. Ve günde 2 kere dişlerini fırçala. Belki ilerde burun ameliyatı olursun umudunu kaybetme.

En önemli sorunum kafa boyutum kardeş benim. Burnumu falan yaptırabilceğimi bilyiorum yada dişlerimi. Kafamı napcam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickbulpageat

yuh

• Ayağın güzelmiş nerden aldın güle güle kullan

• quote:

Diş tedavi edilir
    Burun tedavi edilir
    Saç tedavi

Beyin error
    Eller error
    Ayaklar error

Boy nasıl tedavi edilir hocam bende 176 yım yaşım 16.

• Sitroen Saxo kullanıcısına yanıt
    Bosver kardesim kalbin guzel olsun

• Diş olsun burun olsun hepsinin tedavisi varda boyun tedavisi yok sanırım ağrılı acılı bir ameliyat dışında.Benimde bir ton kusurum var böyle kafaya taktığım ama hiçbirini boy kadar takmıyorum boy cidden önemli.Benimde kusurlarım işte kısa boy, dişler ve önde olan alt çenem, saçlarım dökülüyor benimde genetik ayrıca daha 16 yaşında genetik saç dökülmesi var ya.Saysam daha sayarım ama boy dışında hepsinin çözümü var.15-20 bin liraya çok çok iyi olursunuz ve dış olarak değişince özgüven gelecektir eminim ki.Allah kolaylık versin dış görünüşü saplantı haline getirmenin ve özgüven eksikliğinin verdiği rahatsızlığı çok çok iyi biliyorum buraya açtığım binlerce konudan anlaşılmıştır zaten.

• Lotodan para cikarsa is kurma kendine. Once j estetisyene git burnunu dislerini duzelt. Spor salonuna git vucut yap.
    Koca kafana yapacak bisey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: MUHAFIZ44

Umutsuz vakasın. O dişler ninemde bile yoktur.

Bu yorumu yazarken o nur yüzlü Marx'tan, o fabrikatör oğlu olmasına rağmen ömrünü işçi sınıfına adayan Engels'ten, yeryüzünün en kutlu olayı olan Rus işçi devriminin önderi Lenin'den hiç mi utanmadın be adam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUHAFIZ44

Umutsuz vakasın. O dişler ninemde bile yoktur.

Senin nenende diş yoktur zaten. Protez takıyordur.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.