Şimdi Ara

D@BBE 2 FRAGMAN GELDİ ÇOK HARİKA YAPMIŞLAR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
5.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pcbuilder

D@BBE 2 FRAGMAN GELDİ ÇOK HARİKA YAPMIŞLAR

yerlerdeyim.

• yeni filmi deccal değilmiydi ya tüh.
  • Dabbe degilde bir film vardı adamın karısına cin asık olmustu sonradan cin adamı adama yardım edenleri falan carpı cok guzeldi bence.
  • knka o musallat :D
  • 1i izlerken sinema salonunda gayet korkutucuydu tabi burda pc monitöründen komik gözüküyor ama o sesler sinemada olunca...

bu sefer efektleri falan aşmışlar cidden.. türk işine benzemiyor bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pcbuilder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marvel_Recai -- 4 Ekim 2009; 15:27:38 >
  • Ulen bu tip konusu dinle alakalı filmler beni hep korkutur,simdi izleyemicem fragmanı evde yalnızım
  • Sinema salonunda ani çıkışlarları aaaa, uuuu diye her film korkutur. Dini alet ederek insanlar üzerinde psikolojik baskı kurmak amaç bu.
  • hani şu lafı sevmiyorum ama...
    "koyunlar"

en başta kötü yorumla başlandı ya. herkes onunla aynı düşünücek. bir iki tanede tanınmış üye yaptımı yorum herkes aynı.

üyle abartılı şekilde yok çok güldüm. bune saçmalık diyen ler tamamen salakça, yorum yapmak için yorum yapmışlar.
    çok güzel olmayabilir. gidipte filmi korku filmi diyince akla gelen o filimlerle kıyaslamayın. turkiyenin kaçıncı ciddi korku filmi bu?
    bu arada din kullanmasıda sadece müslümanlara hitap ediyor demek değil. oyle olsa vampir, zombi, şeytan lı filimleride müslümanlar izlemezdi. sadece film ve dabbeyide iyi kullanmışlar.

ben beğendim filmi

söylemeden geçemicem ama o dabbe gerçekten blacksmoke(lost)

• Adamlar yapmış dalga geçip aşağılamaya gerek yok. İlk filme gece sinemada gitmiştim efektlerden felan bayağ tırsmıştım millet oraya buraya huhaha diye gülmeye gelmişti. Ne diyelim yabancı filmleri izleyip korkarız. Hep aynı senaryolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Van HaLLen

İzlerken gülmekten kendimi alı koyamadım bu ne ya ...

Aynen bende öyle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

Adamlar yapmış dalga geçip aşağılamaya gerek yok. İlk filme gece sinemada gitmiştim efektlerden felan bayağ tırsmıştım millet oraya buraya huhaha diye gülmeye gelmişti. Ne diyelim yabancı filmleri izleyip korkarız. Hep aynı senaryolar.

Olay da o zaten. Köşeden suratında 3-4 kg makyajla ağzını dişci amcaya açar gibi bir oyuncu çıkıyor, arkaya da bi çığlık efekti, al sana korku.

Korkuyu izlerken hissetmeliyim ben anlık çıkan zoeken vari yaratıklarla değil...
  • mükemmel fragman
  • O KARGA YANMIŞYA ORASIDA SÜPER Bİ EFECT AMA GERÇEKTİR O KARGA
  • bence güzel olmuş.. b*k atmaya gerek yok..
  •  D@BBE 2 FRAGMAN GELDİ ÇOK HARİKA YAPMIŞLAR

şu sahne bile bir çok hollywood filminden daha ii
  • Ya ilk filminin de fragmanı iyiydi ama film bi b.ka benzemiyodu.
  • fena değil
  • film sinemada izlenilir sinemada cezmiye para verilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkmirror

şu sahne bile bir çok hollywood filminden daha ii

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.