Şimdi Ara

D@BBE 2 FRAGMAN GELDİ ÇOK HARİKA YAPMIŞLAR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
5.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alper#

quote:

Orijinalden alıntı: ru3acava

O değilde efektlerde felan kendini aşmışlar sanırım bizimkiler.

Evet gerçekten iyi efekler varda biz yapamayız kesin amerikadan adam bulup getirmişlerdir. Biz yapsak ancak selena gibi dizilerdeki efekleri yaparız.

knight online videolarındaki sony vegası kullanmışlar :) ama ko'da bundan daha iyi efecktli videolar mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkmirror

D@BBE 2 FRAGMAN GELDİ ÇOK HARİKA YAPMIŞLAR

şu sahne bile bir çok hollywood filminden daha ii

• mükemmel olmuş , biri artık kötü dediya bütün millet te öyle der. başka bir ülke yapsa bunu , ovvv acayip süper olmuş ne zamandır bekliyordum hemen giderim diye yorumlar yazılırdı %100
  • aman siz de bir şey beğenmiyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

quote:

Orijinalden alıntı: Darkmirror

şu sahne bile bir çok hollywood filminden daha ii

• Saçma sapan zoekenlerle korku filmi yapmaya çalışmışlar.Verilen paraya yazık.
  • Dini, insanları korkutmada bir araç olarak kullanananlara(sinemada) uyuz oluyorumGörende din çok korkunç sanacakDini böyle iğrenç şeylere niye alet ediyorlar anlamıyorum ki
  • Neden her korku filminde ezan konulur.Yönetmenler yeni bir moda çıkarmaya çalışıyor heralde.Birde oyuncuların tipleri soytarı gibi çok komikler.
  • Bune la tiplere bak ben bu filme gidersem gülme krizine girerimm

• Tüm sinema eleştirmenleri burada,

Edit:Bu eleştirmenler filmi izlemeden de yorum yapacak düzeyde bir bilgiye sahipler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson_Crusoe -- 4 Ekim 2009; 20:55:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: javocu

Zombi filmi Türke aksiyon gibi geliyor zaten. Ben Testere'de bile bundan çok korktum.

Testere'de korktuysan, bu filme yorum yapman daha komik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Tüm sinema eleştirmenleri burada,

Edit:Bu eleştirmenler filmi izlemeden de yorum yapacak düzeyde bir bilgiye sahipler...

Türk filmi ise dalga geçilecek, birinci kural bu.
    Beğenilmeyecek 5. sınıf amerikan filmlerinde ''ouch jesus f.ckin christt'' şeklinde bağıran koca memeli kızlar olsa '''uuuuu aga gördün mü deli efektler var hacııı'' şeklinde anlatılacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Edepsiz

Türklere korku filmi çekilmesi yasaklansın bence.

Musallat'ı izledin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UcanHollandali

quote:

Orijinalden alıntı: Bay Edepsiz

Türklere korku filmi çekilmesi yasaklansın bence.

Musallat'ı izledin mi?

Kuvvetle muhtemel izlememiştir.
  • bu iyi bu iyi
  • apla bize bişey olmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Tüm sinema eleştirmenleri burada,

Türk filmi ise dalga geçilecek, birinci kural bu.
    Beğenilmeyecek 5. sınıf amerikan filmlerinde ''ouch jesus f.ckin christt'' şeklinde bağıran koca memeli kızlar olsa '''uuuuu aga gördün mü deli efektler var hacııı'' şeklinde anlatılacak.

Eylemi kuralcı,
  • niye ya o kadar da kötü değil..

bizim millette böyle bi sorun var galiba,Türk malı bişey olunca direk nerede kötü tarafı var onu araştırıyor ve dalga geçmeye çalışıyor...

çok açık bi kanıt göstereyim:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=34233059 benim hobi maksatlı yaptığım oyun gelen yorumlara bak...lan biriniz de deyin ki "şurası olmamış şöyle yapsan daha güzel olurdu"
    yok abicim nerde o günler?sonra da niye Türkler oyun yapmıyor demezler mi?

bu işlere ilk amatör başlanır sonra amatörler profosyönel olur, iş yürür..

sen işler amatörken demediğini bıraksan bişey beklemeyeceksin o zaman...

bunu da ben oyun yapıyorum hahaha hava atmak için yazmadım.film olsun,oyun olsun ilk yapılan işler Türkiye'de hep kötüleniyor..kötülenmekle kalsa yine iyi küfür eden bile var...

gerçi çok da takmadım yani orada onlar kötü yorum yaptı diye benim cebimden para mı gitti yoo..zaten kabus 22'e bile neler diyor millet,benimkine böyle demeleri çok da anormal bi durum değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gm7pro -- 4 Ekim 2009; 23:12:08 >

• Amanım! Millet "Türk Sineması Milliyetçisi" olmuş.

Türk sinemasına, oyuncuları ve yönetmenlerine lafım yok. Yumurta, Takva, Yaşamın Kıyısında, Babam ve Oğlum, ... gibi onlarca eser gururlarımız.

Ama şimdi gidip de bu berbat makyaj ve animasyonlu filmlere karşı korku filmi demeyin. Neden mi?

1. Özgün konu yok. Arkadaşların dediği gibi din istismar ederek bir korku yaratılmaya çalışmış.
    2. Korku kurgusu yok. Korkular psikolojik değil birden birinin aniden çığlık atmasıyla tırsıyorsunuz. Bir nevi zoeken serisi konsepti.
    3. Animasyonlar özellikle Musallat denilen rezil şeyin bilgisayar oyunu animasyonundan fırlamış gibi.
    4. Oyuncular "Anaaaam çok korkuyoruz! yüz ifadesiyle dolaşması."

Holywood bile düzgün korku filmi çekmekte zorlanıyor çünkü görsel efekt ve mükemmel psikolojik kurgu lazım. Blair Cadısı buna en güzel örnek. Efekt gece kamerası kurgu ise ormanda kaybolmak. Böyle şeyler yapamıyorsunuz sonra gelip bıdı bıdı yok eleştirmen misin falan filan? Eleştirmen oturup bu filmlere kafa yoruryorsa yazık valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uygurca -- 4 Ekim 2009; 23:13:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pcbuilder

öldüm ya
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.