Şimdi Ara

D Diski Kayboldu???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bı kac gun once pc ye Partition magic programını yukledım sonrasında D dıskı ve recovery bolumunu goremez oldum..Bılgısayarım>Yonet>Depolama>Dısk yonetımınde gorebılıyorum fakat uzerınde ne harf degısıklıgı ne de baska bır uygulama yapamıyorum..format atmayı dusunuyorum acaba format sonrası gelırler mı?aynı sıkıntıyı yasayıp aşmış olanlardan yardım beklıyorum..

Duzeltme:program recovery my fıles degıl Partıtıon magıc tı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xavi06 -- 5 Haziran 2011; 13:34:22 >

• programı sisteminizden kaldırıp sistem geri yükleme yapmayı deneyin .
  • denedım program su anda pc de yok sıstem gerı yuklemede ıse aynı durum oluyor..
  • Bilgisayar yönetimindeki disk yönetiminde ne gibi hata veriyor nasıl değişiklik yapamıyorsunuz ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cetinkan -- 5 Haziran 2011; 13:39:17 >
  • bu sekılde

D Diski Kayboldu???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xavi06 -- 5 Haziran 2011; 13:45:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xavi06

bu sekılde

D Diski Kayboldu???

quote:

PARTİTİON FİND AND MOUNT programını indirin . kurduktan sonra full scan ile taratın hdd nizi orda kaybolan d bölümünü size bulucak tarama bitince sag tıklayıp mount as yapın yerel disk d geri geldi işte bukadar kolay gelsin herkeze.

Alıntıdır denemedinizde fayda var

• quote:

Orijinalden alıntı: StoryLine

quote:

bu sekılde

D Diski Kayboldu???

quote:

PARTİTİON FİND AND MOUNT programını indirin . kurduktan sonra full scan ile taratın hdd nizi orda kaybolan d bölümünü size bulucak tarama bitince sag tıklayıp mount as yapın yerel disk d geri geldi işte bukadar kolay gelsin herkeze.

denıyorum hemen

• quote:

quote:

bu sekılde

D Diski Kayboldu???

quote:

Allah razı olsun kardesım sorun cozuldu..sadece recovery cd bolumu gelmedı..

• quote:

quote:

quote:

bu sekılde

D Diski Kayboldu???

quote:

Allah razı olsun kardesım sorun cozuldu..sadece recovery cd bolumu gelmedı..

Önemli değil yardımcı olduysak ne mutlu sorun çözüldüyse başlıga çözüldü yaz da diğer arkadaşlarda faydalanır

• Maalesef cozulmedı ustad yınede tesekkurler ama dedıgınız program ıle mount as yaparak gerı getırdım D dıskını .. dıskın ıcınde cocugum ıcın olan butun cızgı fılmler vardı ama nedense HD cızgılerı oynatmadı..sag tık yaptıgımda butun secenekler cıkmıyordu mesela KES cıkmıyordu kesıp yapıstırmak ıstesek baska bır yere bu sekılde olmuyor..gece butun dosyaları secıp kopyalayarak C dıskıne atıp D dıskını bıcımlendırmeyı dusunuyordum fakat sabah kalktıgımda sadece 3 fılm atabılmıstı 500 kbps ıle atıyordu kı bu rakam normalde 30 mbsn falanlarda seyredıyordu..bu sabah pc yı yenıden baslattıgımda tekrar gıttı
  • up
  • aynı sorun bende var yardım edebılcek :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.