Şimdi Ara

D.E.U. Denizcilik Fakültesi için neler yapılmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 sene önce N.S.İ.E. Kampüsü And. Otelcilik ve Tur. Mes. Lisesi'nden mezun oldum ve diplomamı aldım.
    Bir sene aralık verip kafa dinlemeyi ve herhangi bir işte çalışmayı tercih tercih ettim. Bir pizza firmasında 30 dakika garantili kuryelik yapmaktayım.
    Uzunca düşündükten sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi'ne girmeye karar verdim. Bu fakülte MF-4 ile öğrenci alıyormuş.
    2014 yılında MF-4 ile 72 kontenjandan taban puan 321,98991, tavan puan ise 409,03530 olmak üzere öğrenci almış.
    Ben bu sene puanlarım düşük olduğu için hiçbir yere başvuruda bulunmadım. Puanlarımın düşük olmasının sebebi ise hazırlanmamaktan ve kesinlikle kazanma gibi bir hedefim olmadığı için sadece sınav ortamını ve çıkan soruların zorluklarını görmek için girmemden kaynaklı. Çoğu soruya kafa yormadım bile. Puanlarım şu şekilde;
     D.E.U. Denizcilik Fakültesi için neler yapılmalı?

Sonuç olarak sizden nasıl bir yol izlemem gerektiğini ve neye odaklanmam gerektiği hakkında yardım istiyorum. Biraz daha açacak olursak hangi derslere ağırlık vermeliyim. Bu sene sonunda kesinlikle Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi öğrencisi olmak benimde hakkım
    Şimdiden hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VSDurid -- 20 Ocak 2015; 16:30:05 >

• Isaretleme yapmazsan kazanma olasiligin daha yuksek.Aci ama gercek.

Oneriye gelirsek yapamadigin soruyu bos birakmak senin icin ideal.Matematikte al eline bir ygs kitabi bak iste nasil oluyormus bu felan.Onun altindaki sorulari coz.Fende zaten ygs kimya 3 gunluk konu biyoloji 5 fizikte 5 civari.Toplam 10 11 gunluk kamp ile bu dersleri bitirmek senin elinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam teşekkürler yorumunuz için ama hangi sınavda kaç net yapmam gerektiği hakkında fikriniz var mı?
  • Bu sene olmaz bir kere artık önümüzde ki sene için şimdiden başla çalışmaya . Yolun uzun ve bir o kadar da dikenlerle dolu olacak , kolay gelsin.
  • denizcilik pişmanlıktır
  • @35bna Hocam zaten hertürlü çalışmayı göze aldım şuan bile mola arasındayım

@Erselow Üstad neden öyle dedin biraz açar mısın? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VSDurid -- 20 Ocak 2015; 18:19:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VSDurid

Hocam teşekkürler yorumunuz için ama hangi sınavda kaç net yapmam gerektiği hakkında fikriniz var mı?

mat fen 25 net sart tam bilmiyorum o kadar dusuk puan almadim.Herkesin salt zekasi esittir.Kendini aptal felan sanma.Calis anlayamayacagin bir sey yok.Zaten hedefin dusuk muhtemelen 100 bin civaridir.2 seneni bosuna harcama.

Puanzadan kafana gore hesapla iste.Neyden max ne kadar yaparim diye.Bu arada gunde max 5 saat calissan ygs biter 1 ayda.O kadar diyorum.

• bu sene biraz temel oturt ve öbür sene büyük oyna çünkü bu şekilde kazanman çok zor başka kolay yayınlarla başta matematikte antremanlar matematik fizik ve geometri için geometrinin kolay fizik ve kolay geometri kitabını alabilirsin kimya ve biyoloji için ise bu sene sadece özet çıkar çok kasmana gerek yok güvender kimya konu anlatımını ve ygs simetri biyolojiyi hakkıylan bitirirsen kimse karşında duramaz
  • @Rocky Marciano netler konusunda aydınlattığın için teşekkürler :)
    @junkie- 2 sene harcayacak kadar vaktim yok teşekkür ederim fikirlerin için birçok işime yarayyabilir :)

Unutmadan, arkadaşlar puanlara bakınca başarısız gözükebilirim ama okulu dereceyle bitirdim :)
    Dediğim gibi sadece sınava derler ya hani "arkadaşa bakıp çıkacaktım" diye aynı mantıkla girdim nasıl ortam neler soruyorlar diye bakıp çıktım sadece :)
  • Piyasa berbat donatanlar ucuza calisiyorlar diye azeri gurculeri doldurdular gemiye talep fazla gemi yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.