Şimdi Ara

D.H Motorola CLUB [ Önemli Konular ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
839
Cevap
2
Favori
43.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: heartless

Something şanslısın, hayırlı olsun. O ipod touch'a dokunmak daha tatlı olur. İddaa'da bile o kadar tüyo'ya rağmen doğru düzgün birşey tutturamadım. Ben şanssızın önde gideniyim. Çok katıldım o çekiliş hadiselerine yok bize hiç tutmadı..

Forumun aktif üyeleri, E2, E398 ve MpX'ciler neredesiniz ? Burada bir sinerji yaratmaya çalışıyoruz ama.

Saygılar...

RIZR Z8 ne zaman geliyor..Sözde Ocak ta burdaydı

• Z8 Ağustos ayında gelecekmiş dostum :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc.erdem226

Z8 Ağustos ayında gelecekmiş dostum :)

bu model gelmesede olur neon renk yüzünden satışları çok olmaz bence ...z10 gelse ve tam zamanında(avrupa ile aynı zamanda)piyasaya çıksa daha çok tutar ...............
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc.erdem226

Z8 Ağustos ayında gelecekmiş dostum :)

Bu saatten sonra sanmiyorum ama,cok gec kalindi bence.Yurt disinda millet alip eskitti Z10 almayi dusunuyor.
  • Gelmesin zaten, hem özellik hemde tip olarak albenisi yok bence. Z10 gelirse iyi olur, özellikleri iyi ve tasarımı daha profesyonel, business tarzda.
  • Tasarim konusunda albenisi olup olmadigi kisiden kisiye degisir,ancak Z10 nun ozellik olarak,Z8 e nazaran arti sayilabilecek cokta aman aman bir ekstrasi yok bence.

Z8 in kamerasindan ,autofocus ,video performansi ve megapixel olarak sadece kamerada fark var.Donanim olarak diger butun hersey ayni.

Buna ragmen Z8 in ustune bir tanede Z10 almayi dusunmuyor degilim.

Bakalim henuz Yurt disinda da piyasada yok Z10.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 29 Mart 2008; 20:54:05 >
  • Zevk meselesi tabi.

İlk post'a Motorola bölümünde faydalı gördüğüm önemli konuları listeledim. Eklenmesini istediğiniz konular varsa belirtiniz.
  • Onemli konu ve topicleri ilk mesaja eklemeyi iyi akil etmissin @heartless

D.H.Motorola clup [Onemli konular ve model topicleri Fhristi] vb, baslikta aciklama yapsan hem daha cok katilim,hemde yarari olur diye dusunuyorum.

Tabi sen daha iyi bilirsin.
  • Teşekkürler Massive, düşünce güzel. Başlığa " önemli konular " diye ekleyim.
  • Ekran ışığı yanmayan bir adet mpx200 ve şuanda kullandığım rokr e2 telefon sahibiyim,galiba fun cluba üye olabilirim
  • Welcome to the CLUB, You're in
  • benim sorunum var şöyleki v3i me 320 kbps lik bir şarkıyı atamıyorum desteklenmeyen tip diyo şarkıda çok hoşuma gitti zil sesi yapıcaktım bu şarkıyı yüklemem imkansızmı ne yapmam lazım gerçi ben şimdilik ses kaydı yaptım onuda mp3 formatına çevirdim ve telefonuma yükledim çalıyo ama çook kalitesiz kaliteli bir biçimde nasıl telefona atıcam lütfen yardımcı olurmusunuz
  • 320 kbps lik bir şarkıyı dinleyebilmen için önce dönüştürmelisin. Yani kps sini düşürmelisin. Eğer sağlam bir dönüştürücün yoksa

SUPER BURADA

Ya da Motorola MP3 Loader

BURADA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 30 Mart 2008; 13:25:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: neon knight

320 kbps lik bir şarkıyı dinleyebilmen için önce dönüştürmelisin. Yani kps sini düşürmelisin. Eğer sağlam bir dönüştürücün yoksa

SUPER BURADA

Ya da Motorola MP3 Loader

BURADA

çok teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Welcome to the CLUB, You're in

Thanks...
  • jhonny isimli arkadaş sağolsun üşenmemiş, 240X320 duvar kağıtlarını hazırlayıp, sitesine koymuş. 1488 tane
    Buyrun, sömürün

http://www.jhonny.org/wap/?type=6
  • quote:

Orjinalden alıntı: neon knight

jhonny isimli arkadaş sağolsun üşenmemiş, 240X320 duvar kağıtlarını hazırlayıp, sitesine koymuş. 1488 tane
    Buyrun, sömürün

http://www.jhonny.org/wap/?type=6

+18 yazmayı unutmuşsun

• Neon, duvarkağıtları fıstık gibi

Motorola telefonlar için en yeni oyunlar ; motostuff.forumcommunity.net
  • v6 mı, v9 mu? İlk kez akıl danışayım dedim. Benim v3x iyice yaşlandı, garantisi dolmak üzere
  • Dayı v6 al yine aynı kulvarda yüzelim bence çok bişey fark etmiyo inan :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.