Şimdi Ara

D.H Motorola CLUB [ Önemli Konular ] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
839
Cevap
2
Favori
43.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: El Fuego

ama geri zekalı Moto TR yüzünden akıbeti ne olur?..

ahahahahaa

bu arada facebookta sanırım resmi MoTocuların çekip çevirdiği bir grup var en yeni haberler ve modelleri koyyolar adamlar üye olmanızı tavsiye edeceğim

http://www.facebook.com/motorola?ref=ts

• motostuff.forumcommunity.net taze admin'i olarak eskiden uygulanan VIP üyelik sistemini kaldırdım. Bundan böyle herkes istediği oyunu siteden ücretsiz, karşılıksız indirebilecek...

Arşivimizde tüm motorola modellerine uyumlu oyunlar ve programlar mevcut. V3'den L7'ye, V3x'den V9'a, Z8-Z10, E2'den ZN5'e kadar...

E6 oyunlarında eksiğimiz var. O da zamanla aşılır. Tüm oyunlar önizlemeli ve %100 cihazınızla uyumludur. Motorola için oyun aradığınız zaman tek adresiniz :

MOTOSTUFF
  • http://mediacenter.motorola.com/imagelibrary/detail.aspx?MediaDetailsID=584

Motorola teknolojisi Saturn roketi ve uydu modülünde...
  •  D.H Motorola CLUB [ Önemli Konular ]

D.H Motorola CLUB [ Önemli Konular ]

Hapı yuttunuz bir kere !!!

• Bu logo El Fuego için özel. Umarım en kısa sürede aramıza döner !

• Hırsız var..!!!

Bu arada, Fuego'nun uzaklaşması kendi isteğimi ?
  • Forumda, şeriatçılara ağzı'nın payını verdiği için uzaklaştırıldı bi müddet. Yazık.
  • Dikkat ettiyseniz artık motorola bölümü 3 değil 6 sayfa.
  • quote:

inanki
    Binbaşı

10 Ocak 2009; 13:29:56

Topic, 3 sayfaya ulaşmış...

Sinan sağolsun... Motorola'da biraz gayret etse ya.

Moto kullanıcıları daha fazla paylaşım yapmış olsalardı, bilgilerle dolu 15-20 sayfaya ulaşırdık. Sağlık olsun.

..Motorola bölümü 'boş sayfa' atlamak isteyen bir topic deği, olmayacakta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 15 Temmuz 2009; 0:05:04 >
  • motorola maxx v6 ferrari :D

sınırlı üretim diolar acaba kaç tane üretti motorola D:

benide alın kampanyasına bende geliorm :D
  • bu motorola v8 ve v9 fıyatlarının ınmemesıne ne dıyorsunuz
    alacagım bır yıldan berı beklıyorum dussun dıye halen dusmedı
    ustune bır dunya telefon cıktı wırelessınden tut dokunmatıgıne halen beklıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: brooklynn

bu motorola v8 ve v9 fıyatlarının ınmemesıne ne dıyorsunuz

hakkaten ya v3i bile çok tutulan bir telefondu 1,5 yılda 800 tlden 199 tlye düştü çok sinir bozucu bende 2,5 yıl önce 600 tlye v3i almıştım çok memnundum ama v3i v8in devri bana göre kapandı her şeyden önce ekranları çok küçük çeşke şu v8in iç ekranı en az 2.4 inç falan olsaydı kocaman telefona 2 inç ekran koymuşlar olcak iş değil genede v8 çok şık bir telefon 2. elleri 150-170 tl gibi fiyatlara satılıyo şu an için 2. el almak daha mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

quote:

Orijinalden alıntı: brooklynn

bu motorola v8 ve v9 fıyatlarının ınmemesıne ne dıyorsunuz

hakkaten ya v3i bile çok tutulan bir telefondu 1,5 yılda 800 tlden 199 tlye düştü çok sinir bozucu bende 2,5 yıl önce 600 tlye v3i almıştım çok memnundum ama v3i v8in devri bana göre kapandı her şeyden önce ekranları çok küçük çeşke şu v8in iç ekranı en az 2.4 inç falan olsaydı kocaman telefona 2 inç ekran koymuşlar olcak iş değil genede v8 çok şık bir telefon 2. elleri 150-170 tl gibi fiyatlara satılıyo şu an için 2. el almak daha mantıklı

dogru dıyorsun ama ıkıncı elede guvenemıyorum
    ayrıca anında para vermek gerekıyor o da benım ısıme gelmıyor

• Dün Motorola V8 aldım .
    Fakat bilgisayara bağladığımda MTP Device bulundu diyor yüklemiyor.
    Motorola Phone Tools nasıl bir programdır hiçbir fikrim yok normal eski bir motorola telefon resmi çıkıyor sağda ordan nereye girilicek müzik atmak için hiç bilmiyorum , çok zor bu Medya transferi...

Yardım edin napıcam ya
  • heartless v3max aldıgımda senden baya faydalanmışdım verdiğin modlar çok işime yaramışdı ve o takozu olabildiğince güçlü b canavara dönüştürmüştüm tabi o haliyle ii b fiyata sattım :P şimdide v6 aldım umarım paylaşımların ve modların dewam eder. iphone umun yanında gurula tasıdıgım b model.
  • arkadaşlar motorola panasonic siemens elektronikte çok çok iyi markalardır bukadar cnc makianının driverlerini bu markalar yapıyor yaptıkları telefonlarda taş gibi aynı zamnda odun gibi başarısını telefonda gösderemıyor motorola ben v3 v3i kullandım çok sevıyorum kaliteli bir telefon motorola ama ısınamdım gitti buda beım görüşüm saygılar...
  • ...
  • beni de kaydedin. eğer hala club aktifse....
  • Donanım haber Motorola klubü lağvedildi ! Artık tüm Motorola sever arkadaşlar burada MotoModTR
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.