Şimdi Ara

D.H Motorola CLUB [ Önemli Konular ] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
839
Cevap
2
Favori
43.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İçerisinde modlanmış yazılım var diye garantiden geri dönen motorola cihaz görmedim. V8'i ETiler Genpa'ya sonuna kadar modlanmış yazılımla verdim ve tamir edilmiş şekilde aldım, yazılıma hiç dokunmamışlar bile.

Neyse, Terminoloji topiğinde zaten tüm motorola modelleri'nin orjinal tr yazılımlarını paylaştım, servislik durum olursa orjinal fw ile gönderirsiniz, kimse anlamaz,sorun olmaz.
  • sinan, hala göremedi mi Motorola seni? Motorola seni keşfetse patlama yapar; göster kendini
  • herkese selam.motorola java adapter ile başka marka ve modeldeki tellerin oyun ve uygulamalarını motorolanın e2 veya başka bir modeline konvert edbilen varmı acaba aramızda ?varsa nasıl yapacağımızı anlatırsa çok sevinirim.
  • Murat, adreste gerekli program ve açıklamalar var.

http://www.modmymoto.com/forums/showthread.php?t=21559
  • E6 yerine V3i olsa nasıl olur sinan'ım?..

"seni de, o manyak adamlarını da parçalayıp, zifte bular, istanbul sokaklarına asfalt diye gömerim! herkes haddini bilsin ulan!.."

İskender Büyük

renk olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 17 Mayıs 2009; 14:29:56 >
  • Vallahi ben E6'yı sevdim ama dokunmatiğin tepkimesi bana pek iyi gelmedi, özellikle LG KU990 ile karşılaştırınca. V3i kral telefon ama zamanı geçti, onun yerine E6 yerine V8 desen hertürlü V8 derdim.

İskender'in eski dizisi var, yağmur zamanı mı nedir, marangoz rolünde. Tokatlayasım geldi solucanu
  • Motorola kulaklık ve aksesuar ihtiyacı olan varsa 2.el motorola bölümündeki ilanıma bakabilir.
  • K790i isteyen varsa, Çok temiz V6, Temiz V8 ile kafa kafaya takas yaparım. Z6 düşünebilirim ama üste para şartıyla.

Motorola kullanmadan olmuyor.

• Yeni Motorazr2 V8 Rose Gold um ile tekrar aranızdayım
  • Bunlar da resimleri...

• Herkese merhaba arkadaşlar herhalde bu gruba üye olmaya başvurmakta geç kalan benim .zira 10 yıl önce motorola V2288 almıştım 5 yıl dayandı bisiklet kazası atlattı apartmanın 5. katından düştü bana mısın demedi.Ben de eski güzel anılarımın hatrına w510 aldım.Özellikle menü olarak eski tadı kesinlikle alamadım ve benim için tam bir hayal kırıklığı olsa da sesi (Crystal Talk hariikaa ) , ekran, malzeme kalitesi olarak falan çok üstün bir telefon.Yani bu alanlarda motorola gene motorola. Lakin bu menü sorunu için telefonu flash ladım lakin bu seferde menü portekizce oldu ve telefon şebeke yok (Nu servicia) mesajı verdi ben de eski haline geri döndürdüm.Şarz süper gidiyo daha ilk sarzı 1 hafta oldu bana mısın demedi.

• quote:

Orjinalden alıntı: Firmware

@olkancan

Kalite ve karizma bir arada. Hayırlı olsun

İmla:

Cok tesekkur ederim kardesim sagol
  • @laodikaen,

Aramıza hoşgeldin. W510 görünüm olarak K3'ün kırpılmış modeli, bence gayet hoş bi tasarımı var ama özellik olarak fazla birşey beklememek lazım. Modlamaya da gayet müsait ve geliştirebileceğin bi telefon. Hayırlı olsun.

@olkancan,

Çok karizmatik ne diyeyim, hayırlı olsun. Doğru yolu bulmana gerçekten sevindim. Ah bide ben bulabilsem. Elimde bi tane takoz K790i var, Kot pantalon giyemiyorum, fotoğraf çekmesini herkes övüyor ama ben beceremiyorum. Herşeyden boşverelim konuşurken ota boka hııı efendim anlamadım demekten adım sağıra çıktı, en kısa sürede bana da CT'li bi moto lazım.

@Club üyeleri,

Zn5 düşünen varsa parekente satış fiyatın'dan %20 indirimli alma imkanım var, bu her model için geçerli fakat cash olmalı.

• Haziran ayı'nın sonlarına doğru Club üyeleri olarak aramızda bir Zirve planlamak istiyorum. Yer İstanbul olacaktır, ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Haziran ayı'nın sonlarına doğru Club üyeleri olarak aramızda bir Zirve planlamak istiyorum. Yer İstanbul olacaktır, ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ?

Çok güzel bir fikir katılmak isterim tanışalım arkadaşlarla saygılar
  • katılmak isterim destekliyorum saygılarımla
  • güzel olur
  • @olkancan

arkadaşım hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin,399 tlye alınabilecek güzel makina
  • @ caprice

Sagol arkadasim.

Guzel bir organizasyon olurdu.Istanbulda oldugum zamanlara denk gelirse aranizdaki en genc uyelerinizden olmak isterdim
  • Okul ve iş dolayısıyla şu anda Ankaradayım, İnşallah Haziran ayı'nın sonlarına doğru hepimizin uygun olabileceği bir gün zirve organizasyonunu beraber kararlaştırıp düzenyeleceğiz.

Maksat tanışmak, etkinlik ve hoş sohbet.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.