Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.665.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ALBEANIN KAPI VE ŞAPKALIKTAKİ HOPARLÖRLERİNİ DEĞİŞTİREN OLDU MU?
    HANGİ ÖLÇÜDE ALMAK LAZIM , ALIP KENDİM TAKMAYI DÜŞÜNÜYORUM
  • selamlar.benim de yeni bir albeam oldu.alırken fazla da araştırmadım.alırken sadece yakıtının ve vergisinin düşük olmasınaa baktım.2004 1.2 8v. 25 binde benimbeklentilerimi karşılar diye düşündüm.şimdilik memnunum.rampada performansı düşer dediler.randıman alamazsın dediler ama yarı dolu 4. vites gayet rahat çıkıyorum rampaları.trabzonu bilenler bilirler Zigana Dağının yokuşunu.şimdilik yakıtından da memnunum.ama merak ediyorum aynı özelliklerdeki bir albeası olan yazsın ne kadar yakıyor.neyse görüşürüz yine kendinize iyi bakın kazasız ve cezasız günler
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahakanki

selamlar.benim de yeni bir albeam oldu.alırken fazla da araştırmadım.alırken sadece yakıtının ve vergisinin düşük olmasınaa baktım.2004 1.2 8v. 25 binde benimbeklentilerimi karşılar diye düşündüm.şimdilik memnunum.rampada performansı düşer dediler.randıman alamazsın dediler ama yarı dolu 4. vites gayet rahat çıkıyorum rampaları.trabzonu bilenler bilirler Zigana Dağının yokuşunu.şimdilik yakıtından da memnunum.ama merak ediyorum aynı özelliklerdeki bir albeası olan yazsın ne kadar yakıyor.neyse görüşürüz yine kendinize iyi bakın kazasız ve cezasız günler

Hayırlı olsun dostum güle güle kullan çok güzel bir araç Albea, bendede 1.2 16v 2005 model var bende yokuş performansından memnunum zorlamıyor yakıtı da çok az Allah hepimize kazasız, belasız, sağlıklı sürüşler nasib etsin....

• arkadaşlar bu form sayfası çok aktif sanıp ben de mesaj attım ama galiba sönük bir yermiş burası.oysa albeacıları görünce sevinmiştim
  • ben
  • arkadaşlar ben yeni katıldım, albea ile ilgili ne varsa bende varım !!!!!!!!
  • bende biraz albeamla ilgili yazıyım dedim
    2005 model 1.2 16v dynamıc yıldız mavisi agustos-2006 trafige çıkışlı henüz 6500 km de
    bende aracımdan memnunum önceden uno vardı. ondan az yakıyo
  • işte size 2004 model 1.3 multijet albea daha söze gerek var mı?
    bu kayıt kendime ait konya - aksaray yolunda
    (tek elle arabayı sürerken tek elle çekim yapıyorum yani bu hızda tek elle tutuyorum direksiyonu iki elle direksiyona yapışıp kasılarak gitmiyorum yani)

http://www.youtube.com/watch?v=qTQOGyZh7jM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Last_Of_Mohicans -- 2 Kasım 2007; 20:37:49 >
  • Marea - Albea - Punto - Linea Canavar hepsi.
  • abi adamlar düşünmüşler taşınmışlar acaba uğraşsak biçimsiz,tipsiz, bir araba yapabiliriz. diye uğraşmış adamlar albea yı yapmışlar heralde.
    niye bu kadar tipsiz bir araba yapmışlar...fiat bunlar alfa romeo ylada ortaklar heralde..
    bari alfadan utansalar...
    italyanlar ferrari yide yapıyor ama...bu nerden çııktıı bellii değil....
    yanlışsam yanlışsın deyin..
  • ilk başlarda bende tipine ısınamamıştım ama kullandıkça sever oldum, hatta ticari taksilere bakıyorum nasıl süslemişler diye .
    kış lastiği taktırdım, 4 tane , canavar gibi oldu ,
  • Selam arkadaşlar, forumu yeni buldum ve takip etmeye çalışıyorum,Ben de albea sahibiyim 2006 16 valf 80 ps. emekli olduğum için az kullanıyorum,henüz 8.500 km'de, şimdiye kadar bir sorun çıkarmadı, yol tutuşu , fren sistemi ve iç dizaynı bence yeterli.Fiyatına göre çok iyi araba,.Forumda modifiye yapılmış albealar var, hepsi mükemmel kazasız günlerde kullansınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ae76 -- 4 Kasım 2007; 21:40:12 >
  • bende 2005 model 1,3 multijet var. şehiriçi yakıt tüketimi 5.5-5.6 lt/100 km de. araçta hergün 4 kişi oluyor. yazın klima zaman zaman açık olsa dahi fazla etkilemiyor. rampalarda filan kesilmiyor, sürüşü iyi ben beğeniyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_Last_Of_Mohicans

işte size 2004 model 1.3 multijet albea daha söze gerek var mı?
    (tek elle arabayı sürerken tek elle çekim yapıyorum yani bu hızda tek elle tutuyorum direksiyonu iki elle direksiyona yapışıp kasılarak gitmiyorum yani)

evet sana inanıyorum ve bu denemeyi bende Ankara da otobanda yaptım. arabayı ilk aldığım aylarda denedim. ben 185 km hıza kadar çıktım daha fazla basmadım. ama daha bassam gidecekti ve buna rağmen hızı fazla hissetmiyorsunuz

• quote:

Orjinalden alıntı: The_Last_Of_Mohicans

işte size 2004 model 1.3 multijet albea daha söze gerek var mı?

ewet aynı süratı eskişehir-ankara arasında yaptım 3 kişiydik bagaj ve arka koltuklar tavana kadar eşya doluydu.
    2007 multijet.

• Arkadaşlar hepinize merhaba bendede yeni 2008 albea sole dynamic var. abs ve klima yok istege baglı donanımda almadım uygun fıyata ellerinde boyle bir araç oldugu için ama alaşımlı jant sis farı ve teyp mevcut. benım otomobilde gördüğüm kendime göre eksıklıkler mevcut. Konsol şık olmasına ragmen ıkı ön koltuk arasında elfrenının oldugu yer oldukca boş gorunuyor belkı bu solede boyledır oraya uygun bır yan sanayı işi parca yada kolçak mumkunmudur ayrıca arkada hoparlor yok ama yukardada yazmıslar navitech cs 2017 hoparlor temın edıp takacagım.ayrıca ön yolcu agırbegı yok ama on cıkabılır panelı mevcut o panelın altında bır göz yada bır ekran konacak bı bosluk mevcutmudur? Yan lastık cıtalar yok. alısverıs merkezlerınde yana ceken otoların kapıları vurabılıyor. ayrıca solelerde elektrıklı ayna mevcut degıl. ön tavan lambasıda sag ve sol ayrı ayrı yanan cınsten olmayıp tek ampul ve lambadan ıbaret. araca orgınal alarm takdırdım ama aracta tek dokunusta kapanan yada otomatık kapanan cam mekanızması yok camlar elektrıklı . sizden rıcam:
    kolçak taktıran ve koltuk arasındakı boslugu dulduran +elektrıklı ayna taktıran+kapı alarmla kapanınca otomatık cam kaldırma taktıran+ön tavan lambasını degsıtıren vs gibi şeyler yaptıran arkadaslar nerelerden temın ettıler ve kaca yaptırdılar yazarsa sevınırım .

• quote:

Orjinalden alıntı: 1ekim

Arkadaşlar hepinize merhaba bendede yeni 2008 albea sole dynamic var. abs ve klima yok istege baglı donanımda almadım uygun fıyata ellerinde boyle bir araç oldugu için ama alaşımlı jant sis farı ve teyp mevcut. benım otomobilde gördüğüm kendime göre eksıklıkler mevcut. Konsol şık olmasına ragmen ıkı ön koltuk arasında elfrenının oldugu yer oldukca boş gorunuyor belkı bu solede boyledır oraya uygun bır yan sanayı işi parca yada kolçak mumkunmudur ayrıca arkada hoparlor yok ama yukardada yazmıslar navitech cs 2017 hoparlor temın edıp takacagım.ayrıca ön yolcu agırbegı yok ama on cıkabılır panelı mevcut o panelın altında bır göz yada bır ekran konacak bı bosluk mevcutmudur? Yan lastık cıtalar yok. alısverıs merkezlerınde yana ceken otoların kapıları vurabılıyor. ayrıca solelerde elektrıklı ayna mevcut degıl. ön tavan lambasıda sag ve sol ayrı ayrı yanan cınsten olmayıp tek ampul ve lambadan ıbaret. araca orgınal alarm takdırdım ama aracta tek dokunusta kapanan yada otomatık kapanan cam mekanızması yok camlar elektrıklı . sizden rıcam:
    kolçak taktıran ve koltuk arasındakı boslugu dulduran +elektrıklı ayna taktıran+kapı alarmla kapanınca otomatık cam kaldırma taktıran+ön tavan lambasını degsıtıren vs gibi şeyler yaptıran arkadaslar nerelerden temın ettıler ve kaca yaptırdılar yazarsa sevınırım .

elektrikli ayna sadece dynamicde var diye biliyorum,ben alarm taktırdığımda camlarında kapanabilmesi için extra 25 ytl karşılığında bir parça daha takılarak bu işin olacağını soylediler,kolçak konusunu bende takmıştım kafaya,malesef albea ya kolçak katiyyen olmuyor ankara büyük sanayide uzman bir aksesuarcıyla konuştuım bunlara olmuyor dediler,elektrikli ayna taktırmak istersen acayip tuzluya mal olacağını söyleyim,motorlu ayna komple,o aynanın takılacağı düğmelerin bulunduğu konsol la beraber iyi para tutar.aynayı kaç günde bir ayarlıyorsunki???ben bi ayarladım 1 yıldır duruyo.

• hemen ekleyim kapı çıtalarını bende takmıştımkafaya tanesi 15 ytl den 4 adet 60 ytl.ankaranın en ucuz satan parçacısında.orjinal opar.ama ben taktırmadım daha ama en kısa zamanda takacam.
  • yan tretuarlara yanaşırken gerçekten gereklı oluyor biliyorsunuz bızım tr de kaldırımlar avrupa standardının 10-20 cm ustunde:)
  • kuzenimin albeasını kullanıyorum bi süredir ve bir süre daha kullanıcam 2003 model el full olanı yani nerdeyse bi akc sorum oalcaktı

1. bunun sis farları nereden yanıyor aradım taraıdm bulamadım
    2. bugu çözücğü ayarlıyorum ama bi türlü düzgün cözmüyor (ön cam) yagmurlu havalarda görüs sıfırlanıyor hiç bişey göremiyorum adeta :S acaba yanlıs mı kullanıyorum siz nasıl kullanıyorsunuz.. ilk soguk sonra sıcak diyen var sürekli soguk diyen var vs. vs ....

asıl albea cılara sormak lazım
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.