Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.665.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkurler allah herkeze kazasız belasız hayırlı omurler versın...
  • 2.000cc 136 bg lik bmv ile 1200cc albea herhalde 85 bg falandır torkunu bilemiyorum kafa tuttu ha
    quote:

Orjinalden alıntı: utkucay

quote:

Orjinalden alıntı: herdem38

kardesım albeayı suren arkadas kullanmasını bılmıyomus heralde...bız fıat albea 1,2 motorla bmv ye kafa tutuyoruz(320) sen ne dıyorsunn bızımle dalga mı gecıyonn ne... bnm aracta hıcbırsey yok seat ıbıza mercedes e200 dogan sahın hıkaye...

tamam albea doğan'ı geçmesi lazım ama

sende birader bmw 3.20'e kafa tutmak falan

• sen şimdi bana da kafa tutarsın ya
  • ha söyleyeyim renault 21 txi concorde den 20 bg daha güçlü. Gerçi Concorde de eker ama olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: commonwealth

ha söyleyeyim renault 21 txi concorde den 20 bg daha güçlü. Gerçi Concorde de eker ama olsun

Concorde dediğin 2000cc 115 bg değil mi ? Cok abartmamak lazım.

Çok güveniyorsan arabana neden 93 Model bir Vectra GT ile kapısmıyorsun bak o da 2000cc !!
  • quote:

Orjinalden alıntı: yat_uyu

quote:

ha söyleyeyim renault 21 txi concorde den 20 bg daha güçlü. Gerçi Concorde de eker ama olsun

Çok güveniyorsan arabana neden 93 Model bir Vectra GT ile kapısmıyorsun bak o da 2000cc !!

ben sana 21 txi 140 hp diyorum, ayrıca concorde 115 değil 120 hp dir. bu arada Opel'in karakteristik özelliğini bilmiyorsun sanırım. Gt lerin yüksek beygir o beygire oranla nispeten düşük tork sunduklarını ve bu nedenle kalkışlarda biraz ağır kaldıklarını söylemeliyim. Bu arada GT opellerle kapışmışlığm var çok sevdiğim bir araçtır, ara viteslerde hızlanması iyidir. çoğu 2.000 motor araçlara da toz yutturur buna belki concorde bile dahil olabilir ki benim concorde'm yok ama üzgünüm txi dedim. Zaten Türkiye'de bikaç tane bulabilirsin, biri de bende

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: yat_uyu

quote:

ben sana 21 txi 140 hp diyorum, ayrıca concorde 115 değil 120 hp dir. bu arada Opel'in karakteristik özelliğini bilmiyorsun sanırım. Gt lerin yüksek beygir o beygire oranla nispeten düşük tork sunduklarını ve bu nedenle kalkışlarda biraz ağır kaldıklarını söylemeliyim. Bu arada GT opellerle kapışmışlığm var çok sevdiğim bir araçtır, ara viteslerde hızlanması iyidir. çoğu 2.000 motor araçlara da toz yutturur buna belki concorde bile dahil olabilir ki benim concorde'm yok ama üzgünüm txi dedim. Zaten Türkiye'de bikaç tane bulabilirsin, biri de bende

Concorde hiç bi zaman 120 bg olmadı. 0-100 8.5 sn sence bu düşük mü ? Arabanı güle güle kullan ama ne diyim hiç duymadım.

• herdem38 kardeş senle msn de görüşelim ya bu far içini araç o resimde ki kırmızı araç herşeyi war da bi far karartma eksik bi de kaportacı mı yapıyo ya
  • m.herdem38@live.nl
  •  dђ ғіат аlвeа такımı
  •  dђ ғіат аlвeа такımı
  • beyler fiat albea 1.3 multijet arabayla yapılmış bi sürat gösterisi tamamen gercek olup 175/70/14 lastiklerle yapılmıstır
  •  dђ ғіат аlвeа такımı

• Arkadaşlar bende aracıma krom aksesuar yaptırmayı düşünüyorum sizce güzel dururmu kullanan arkadaşlara bir sorum olacakta eğer internetten aldıysanız aksesuarları yapıştırması falan kolaymı?

Aracımın resimleri;

dђ ғіат аlвeа такımı

dђ ғіат аlвeа такımı

dђ ғіат аlвeа такımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreezeTheLife -- 10 Eylül 2007; 0:20:02 >

• quote:

Orjinalden alıntı: herdem38

dђ ғіат аlвeа такımı
     dђ ғіат аlвeа такımı

dostum aracı çok güzel modlamışsın hem çok güzel durmuş hemde abartısız ve sade olmuş çok beğendim özellikle ön ızgaranı ve farlarını çok beğendim jantlarda hoş ama keşke biraz daha büyük ve kalın alsaydın

• [imagehttp://img341.imageshack.us/img341/390/08092007020sx0.jpg][/simage]
  •  dђ ғіат аlвeа такımı
  • thestuck kardeş albea krom kaplama iç ve dış ve maun kaplama herşey dahil 480 lira tuttu
  • quote:

Orjinalden alıntı: rockstar_942

dђ ғіат аlвeа такımı

Kardeş Allah kaza bela vermesin aracın çok güzel olmuş maşallah bende en kısa zamanda öyle yapacağım aracımı

dђ ғіат аlвeа такımı

• ARKADAŞLAR YENİ BİR FİAT ALBEA FUN CLUB ACIORUZ HABERİNİZ OLSUN.UMARIM ONAYINIZ VARDIR.TÜM ALBEA KULLANICILARINDAN HABER BEKLİYORUMM
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.