Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (896. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.665.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 894895896897898
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herhangi bi yere basmaya gerek yok sol ve sağda pandizot üstünde 2 tane ip var onları aynı anda yukarı çekin ve koltuğa asılın açılacaktır

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISU -- 25 Ekim 2015; 15:21:01 >

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-servis-bakimli-lastikler-yeni-lpg-li-albea-otomatik-239351595/detay/

bu ilanın ederi nedir arkadaşlar sizce? 1.2 otomatik kullanan arkadaşların yorumları da benim için önemli, teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: changa

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-servis-bakimli-lastikler-yeni-lpg-li-albea-otomatik-239351595/detay/

bu ilanın ederi nedir arkadaşlar sizce? 1.2 otomatik kullanan arkadaşların yorumları da benim için önemli, teşekkür ederim.

çok güzel araba kazası boyası yoksa 23 e al derim.

• sevda_nassu S kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkür ederim öncelikle, belirttiğiniz gibi araç gerçekten hoşuma gitti. ancak 23'ü biraz pahalı buldum ki araç sahibi 23.5'in altında bile inmiyor :) ben de vazgeçtim şimdilik, alacak arkadaşa hayırlı olsun.
  • Merhabalar arkadaşlar Albea ustalarına bi sorum olacak;
    Bende 2005 1.2 dynamic var,yaklaşık bir haftadır Cd çalar araba stop halindeyken dahi kendi kendine açılıyor veya hareket halinde radyo çalarken birden cd' ye geçip Cd okumaya çalışıyor.Forumlarda bu soruna rastlamadım.Ne yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: changa

cevap için teşekkür ederim öncelikle, belirttiğiniz gibi araç gerçekten hoşuma gitti. ancak 23'ü biraz pahalı buldum ki araç sahibi 23.5'in altında bile inmiyor :) ben de vazgeçtim şimdilik, alacak arkadaşa hayırlı olsun.

bence de pahalı. 2006 model araba 23500 TL. ben 2010 albeayı o civarda almıştım zaten. hem de dizel..
  • arkadaslar sizler lastik havalarinizi kac yapiyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: strong.

arkadaslar sizler lastik havalarinizi kac yapiyorsunuz

32
  • quote:

arkadaslar sizler lastik havalarinizi kac yapiyorsunuz

benimki de 32
  • sevda_nassu S kullanıcısına yanıt
    Kitapcikda 30 yazıyor ama bende 33 yapiyorum suan daha rahat direksiyon gidisi daha rahat ancak konfor azaliyor

• lastikciler 30 yapiyor konfor iyi ama direksiyon sertlesiyor ve hizlanma azaliyor

• quote:

lastikciler 30 yapiyor konfor iyi ama direksiyon sertlesiyor ve hizlanma azaliyor

hızla pek işim yok. o yüzden değiştirmeyi düşünmüyorum..
  • benim de yok 90 bile pek gecmem 33 deneyelim biraz olmadi 30 a cekerim

• 2004 albea 1.2 8v ABS klima varmı bu araçta bilen yazabilirmi

• borasezer B kullanıcısına yanıt
    1.2 8 v sormuşsun arkadaşim bu araclarda abs yok ama klimali ce klimasiz modelleri var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba ben geçen ay 2007 model albea aldım dynamic 1.3 multijet araç son 1 haftadır sabahları veya sogukken calistirdigimda motor yağ bas.az uyarısı veriyor hemen kayboluyor bunun sebebi ne olabilir isindiktan sonra veya seyir halindeyken yok sadece calistiedigimda saniyesinde kayboluyor uyarı

• 2004 model 2.1 8v 60gb albea
    Km 53 000
    Boya yok
    LPG yok
    ABS yok
    Klima yok
    1000 tl Bakım masrafı var
    Bu arabayı kaça alayım
    Kaç tl eder fikir verirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borasezer -- 3 Kasım 2015; 13:47:42 >
  • borasezer B kullanıcısına yanıt
    11 yılda 54 bin çok dikkatli irdelenmeli. Olamaz diyemem ama muayene kayıtları vs.. İyi İnceleyin. Kullanılmamış bir araba 1000tl masrafı olmasıda ilginç. O paraya albea ya sıkı bir bakım (triger baskı balata felan) yapılır.
    Öte yandan hiç lpg takılmamsı avantaj. Tahminimce eğer temizse 16 civarı gider ama sahibindene bakmak lazım muadillerine.
    Naçizane tavsiyem klimasız almayın.

• Cevabınız için teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 894895896897898
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.