Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (897. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.665.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 895896897898899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    20151104_114233 - Hızlı Resim
    http://hizliresim.com/qRpbDB

bu teyp te aux varmı bilen var mı

2006 palio teybi ben bulamadım

2010 albea teybi nde varmış teyp ler aynı

aux giriş yok bana menü de aux modu var mı bu lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palio2006 -- 4 Kasım 2015; 11:51:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emre9110 kullanıcısına yanıt
    Cevabı biraz geç oldu. Kusura bakma kardeşim. Ama, benim Taksici arkadaşım var. Km sine gözüm takıldı 805.000 Km de , Kilometren orjinalmı, doğrumu dediğimde ,Km orjinal hiç ellenmedi 2007 den buyana kullanıyorum dedi. hiç bir sorunu yok.Km Resmini Çektim. Ekliyebilirsem göstereceğim. peryotik bakımlarını da zamanında yaparsan dahada yıllarca binilebilir. Albeanın üstündeki motor 1.3 multijet General Motorsun Fiat ile beraber ürettiği bir motor. Yanılmıyorsam son senelere kadar Opel in 3-4 Modelinde de kullanılmakta idi. Kendi kategorisinde en iyi araçlardan birisi. Kendimde var 4.5 senedir kullanıyorum ve memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n.efe33 -- 6 Kasım 2015; 15:02:43 >
  • Arkadaşlar resimi bir türlü ekleyemedim. nasıl eklenir yardımcı olabilecek varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: palio2006

hizliresim.com
    20151104_114233 - Hızlı Resim
    http://hizliresim.com/qRpbDB

bu teyp te aux varmı bilen var mı

2006 palio teybi ben bulamadım

2010 albea teybi nde varmış teyp ler aynı

aux giriş yok bana menü de aux modu var mı bu lazım

menüden bakman lazım kardeş. benim söktüğüm teypte menüde aux yazıyordu ama giriş yoktu.

• ah işte bana da o menü de aux yazısı çıkıyor sa o lazım

ama o menüye nasıl ulaşabilirim

sırf o aux menüsü yüzünden sıfır teyp aldım ben sadece araçta aux ile telefondan müzik dinliyorum

arkada aux bağlamak için yer var ama menüde aux diye bir şey bulamıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim söktüğüm teypte aux menüsü çıkıyordu. ama uğraşmak istemedim. teyp bu . resimleri şimdi çektim. arabayı satarken belki yeni sahibi orjinal teybi ister diye saklıyorum..

dђ ғіат аlвeа такımı

dђ ғіат аlвeа такımı

• Yarbayım,
    Orijinal teybi söktükten sonra hangi marka teyp taktınız?Çerçevesi yerine oturdu mu?Benim araçta arka hoparlör yok.Arkaya taktıysanız kaç cm.lik hoparlör taktınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: irfaniye

Yarbayım,
    Orijinal teybi söktükten sonra hangi marka teyp taktınız?Çerçevesi yerine oturdu mu?Benim araçta arka hoparlör yok.Arkaya taktıysanız kaç cm.lik hoparlör taktınız?

ben sadece teyp değişimi yaptım. zaten aracımda 6 tane hoparlör vardı. yani aldığımda. sanırım fabrikadan öyle çıkmış. sadece teyp değişimi yaptım. çerçeve yerine oturdu. teybin markası JVC..

dђ ғіат аlвeа такımı

• Daha önceden bu işi denemedim.Cesaret edip de bir girişimde bulunamadım bir türlü.
  • quote:

Daha önceden bu işi denemedim.Cesaret edip de bir girişimde bulunamadım bir türlü.

oto aksesuarcılara git. onlar takıyor teybi cüzi bir miktara. sen takma. çünkü baya meşakkatli bir iş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozguryoldas

Arkadaşlar merhaba ben geçen ay 2007 model albea aldım dynamic 1.3 multijet araç son 1 haftadır sabahları veya sogukken calistirdigimda motor yağ bas.az uyarısı veriyor hemen kayboluyor bunun sebebi ne olabilir isindiktan sonra veya seyir halindeyken yok sadece calistiedigimda saniyesinde kayboluyor uyarı

eskiden bendede cok oluyordu, yağı değiştirdim doldurdum ağzına kadar gitti daha da yanmadı.
  • quote:

Yarbayım,

16cm hoparlörler uygun.
  • arkadaşlar albea da city mode var mı?
  • exclusive kullanıcısına yanıt
    Yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerek yok bence city moda. direksiyon bence tam kararında. 3 gün punto kullandım. city mod devrede değilken bile çok hafifti. albeaya alıştığımdan mı nedir hoşuma gitmedi..
  • Merhaba
    sole multijet albea 1,3
    active
    sctive plus
    dynamic
    dynamic plus
    premio
    premio plus
    farkları nedir
    abs çift airbag hangilerinde mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: y2101

ben olsam era bakardım 3 5 bin fazlasına

fiatin bir kapı otomatigini bile bir halt gibi seçenek koyması Fiat almamak için yeterli

Era elbette konfor olarak daha iyi ama yakıt,bakım,sigorta gibi işletme giderlerini hesaba katınca ve bütçesi 20-25 bin civarı olan kişiler için 5 bin önemli bir rakam.Ayrıca era sadece konfor olarak önde ve saydığım hususlar dışında dayanıklılık olarak ( istanbulun yolları tarla maşallah) Albea bariz önce.Almadan önce taksicilere sormuştum.Era yormaz ,rahattır ama iki tümsekte sanayide alırsın soluğu demişlerdi.
  • sormak istedigim bu modellerin hangilerinde cift airbag abs mevcut ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uarslan1984

sormak istedigim bu modellerin hangilerinde cift airbag abs mevcut ?

premio plusta..
  • Albea iyidir güzel arabadır. Sahibini çok üzmez. 2009 yılından bu yana faal şekilde kullanıyorum 2002 model aracımı. 170.000 km civarında 1.2 Speedgear. Çok ama çok memnunum. 2 senedir de eşim kullanıyor yeni araca terfi ettikten sonra. Bu kadar az problemli bir araç olur mu derseniz evet olur. Nazar değdirmek istemiyorum. Hele hele yeni aracım daha bir üst model ve sınıf olmasına rağmen Speedgearı yemin ederim bu araçta arıyorum. Ne mükemmel bir şanzımandır arkadaş helal olsun japonlara. Periyodik bakımları haricinde kesinlikle sanayi yolunu bilmiyor araba.

Yalnız LPG işte bizi LPG ye muhtaç edenleri hep güzel güzel tatlı tatlı anarım. Akraba olduk sayılır bu sebeple. Neyse taktırdığımdan bu yana biraz can sıkan bir problemim var LPG kaynaklı. Bu hususta fikir rica edeceğim. Benzinde en ufak problem yok baştan belirteyim. LPG ye geçtikten sonra ışıklarda durunca ani gaz vermeye gelmiyor araba. Sarsılarak kalkış yapıyor şayet gaza yüklenirseniz. Yada araç olduğu yerde dururken gaz verdiğiniz taktirde de gaz gelmiyor gibi devir saati bir müddet kalıyor olduğu yerde ve sonra hareket ediyor. Gazı kademe kademe artırırsanız sorunsuz gidiyor. Sanki anlık yüksek gazı alamıyor gibi araba. Şu ana kadar LPG ci firma ile çözemedim. Ateşleme tertibatını yeniledim. Benzinde kusur yok. LPG Kiti BRC. Hayırlı ve kazasız günler dilerim...

• 
Sayfa: önceki 895896897898899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.