Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (899. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.665.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 897898899900901
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: strong.

quote:

Orijinalden alıntı: chem06

Arkadaşlar merhaba,

2010 model 1.4 fire primo lpgli Albea var.ilk sahibinden 35000 de.

Sadece geçen ay park halinde iken geri geri gelen bir araç hafif vurmuş ve tampon ve kaputun uç kısmında ufak bi işlem var.

Araca 25000 istiyor sahibi sizce nasıl alayım mı?

Bence alabilirsin 2009 modeline bende 25500 anlastim ama alacak araba bulamadigimdan satmadim izmir de ederi 25 26 arasi

Hocam öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.

Albea hiç aklımda yoktu açıkcası arkadaşım aradı söyledi.

Ben binicilik en az 4 5 yıl binmeyi düşünüyorum allah izin verirse.

Nasıldır araç kısaca artı eksilerinden bahsedebilirmisiniz? Nette araştırdım fakat kafam allak bullak oldu. Herkes bişeyler yazmış hem iyi hem kötü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba,

2010 model 1.4 fire primo lpgli Albea var.ilk sahibinden 35000 de.

Sadece geçen ay park halinde iken geri geri gelen bir araç hafif vurmuş ve tampon ve kaputun uç kısmında ufak bi işlem var.

Araca 25000 istiyor sahibi sizce nasıl alayım mı?

Bence alabilirsin 2009 modeline bende 25500 anlastim ama alacak araba bulamadigimdan satmadim izmir de ederi 25 26 arasi

Hocam öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.

Albea hiç aklımda yoktu açıkcası arkadaşım aradı söyledi.

Ben binicilik en az 4 5 yıl binmeyi düşünüyorum allah izin verirse.

Nasıldır araç kısaca artı eksilerinden bahsedebilirmisiniz? Nette araştırdım fakat kafam allak bullak oldu. Herkes bişeyler yazmış hem iyi hem kötü.

Rica ederim
    albeanin artilari az yakar parcasi ucuzdur kolay kolay ariza cikarmaz
    eksileri konfor azdir iceri motor sesi ve yol sesi alir
    yakit uzun yolda lpg de 16 krs ortalama 18 kurus sehir ici de 21 krs tuketimi var akliniza takilan soru var ise sorun yardimci olayim 2009 da aldim ilk sahibiyim fire premio plus

• 2003 1.2 el 16v 189000 de değişen yok 16500 e iyi mi sizce.

• Bu aracin yakiti cok iyi. Ama onun haricinde igrenc kalitesiz ve tipsiz bir araba. Uzun yolda 2.2 litre yaktim gecenlerde, karma olarak da 4.0 litre yakiyor genelde.

Yakit haric geri kalan kalitesi cok kotu maalesef.
  • benim de bir sorum var. kendi aracımın saati sürekli geride kalıyor. bunun sebebi ne olabilir?
  • Arkadaslar 2009 albea premio var bende son zamanlarda su eksiltmeye basladi ustaya goturdum bakti devirdaimden dedi devirdaim degisti ama hala eksiltiyor basina boyle bir sey gelen oldu mu araba 58 binde

• benim albeam neden çok yakıyor arkadaşlar problem ne olabilir (km de 40 krş ) lütfen yardım
    Not. Aracım 2011 model albea 1.3 multijet
  • quote:

Arkadaslar 2009 albea premio var bende son zamanlarda su eksiltmeye basladi ustaya goturdum bakti devirdaimden dedi devirdaim degisti ama hala eksiltiyor basina boyle bir sey gelen oldu mu araba 58 binde

iğne başı kadar bir delik olabilir hortumlarda. iveco servisinde görmüştüm. kamyonet de su eksiltiyordu. motor çalışmıyorken soğutma sistemine basınçlı hava vermeye yarayan bir alet taktılar. kademe kademe basıncı arttırdılar. yavaş yavaş yani. sonra patlak olan hortum su kaçırmaya başlayınca da nerden kaçırdığını bulup değiştirdiler. bence büyük bir servise götürün. bu tarz aletleri olan bir yere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teterboro

quote:

Arkadaslar 2009 albea premio var bende son zamanlarda su eksiltmeye basladi ustaya goturdum bakti devirdaimden dedi devirdaim degisti ama hala eksiltiyor basina boyle bir sey gelen oldu mu araba 58 binde

iğne başı kadar bir delik olabilir hortumlarda. iveco servisinde görmüştüm. kamyonet de su eksiltiyordu. motor çalışmıyorken soğutma sistemine basınçlı hava vermeye yarayan bir alet taktılar. kademe kademe basıncı arttırdılar. yavaş yavaş yani. sonra patlak olan hortum su kaçırmaya başlayınca da nerden kaçırdığını bulup değiştirdiler. bence büyük bir servise götürün. bu tarz aletleri olan bir yere.

kesinlikle katılıyorum adam doğru düzgün bakmadan devirdaim dedi değiştirdi ama su eksiltme devam ediyor birde 230 tl para verdim yazık günah en azından başka bir yerinde bir şey var mı diye dediğiniz yöntemi deneyebilirlerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: lalezarorkun

Radyatör kapağını kontrol etmenizi tavsiye ederim.Aynı sorun başıma gelmişti orjinal radyatör kapağı işlevini yitirmişti basıncı görünce kapaktan su atıyordu değiştirdik düzeldi.Bir de kaloriferi kullanmasanız bile kalorifer hortumunu kontrol ettirin.Seyir halinde giderken kalorifer hortumu yırtılmış aracım haratet yapmıştı.Hortumlar neticede kauçuk zamanla eskiyebiliyor.Geçmiş olsun.

Hocam teşekkürler yedek su depo kapagini degistirdim onda sorun yokmus bosuna degistirdim durdugu yerde azalma yok ama bugun ise arabayla geldim baktim altina şıp şıp damliyor arabayi geri cektim antifiriz damliyor kipkirmizi oldu yer usta bunu nasil goremiyor ya

• quote:

quote:

Radyatör kapağını kontrol etmenizi tavsiye ederim.Aynı sorun başıma gelmişti orjinal radyatör kapağı işlevini yitirmişti basıncı görünce kapaktan su atıyordu değiştirdik düzeldi.Bir de kaloriferi kullanmasanız bile kalorifer hortumunu kontrol ettirin.Seyir halinde giderken kalorifer hortumu yırtılmış aracım haratet yapmıştı.Hortumlar neticede kauçuk zamanla eskiyebiliyor.Geçmiş olsun.

Hocam teşekkürler yedek su depo kapagini degistirdim onda sorun yokmus bosuna degistirdim durdugu yerde azalma yok ama bugun ise arabayla geldim baktim altina şıp şıp damliyor arabayi geri cektim antifiriz damliyor kipkirmizi oldu yer usta bunu nasil goremiyor ya

hocam aracınızı yetkili Fiat servisine götürün belki cebinizden fazla para çıkacak ama motoru yemekten iyidir.

• aracımı bugün başka sanayide başka bir ustaya götürdüm resimde görüldüğü gibi hortumu kayış ne hale getirmiş suyun içinden geçtiği kayış sürekli suyu dışarı atıyordu en sonunda bulduk Allah ustadan razı olsun
     dђ ғіат аlвeа такımı
  • geçmiş olsun. kurtulduğunuza sevindim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teterboro

geçmiş olsun. kurtulduğunuza sevindim.

Cok tesekkurler

• Geçmiş olsun çok şükür ucuz atlatmışsınız.
  • quote:

Geçmiş olsun çok şükür ucuz atlatmışsınız.

Cok tesekkurler

• Arkadaşlar Merhaba ,
    Bende Albea 1.3 multijet dinamik 2007 model araç var.
    Son zamanlarda aracta içime sinmeyen şeyler olmaya başladı.
    Örneğin bugün ilk defa yaptı sabah çalıştırıp yol çıktığımda 2200 devir civarlarında vites değiştiriren fiyuv diye bir ses geldi.
    Bu ses sürekli çıkmıyor anlık belli bir devir aralığında iken vites değiştirmek için gazı bıraktığımda bir anda gelip gidiyor.
    Bu durum neden kaynaklanabilir ?
  • arkadaşlar 2010 model aracım 7-11 vergi dilimine girerek 6 aylık 121,50 lira vergi cıkardı :D cok sevindim ama gecen sene ocak ayında 320 tl ye yaptırdığım sigorta bugün 892 tl olarak en düşük fiyat bu yaptırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreaman

arkadaşlar 2010 model aracım 7-11 vergi dilimine girerek 6 aylık 121,50 lira vergi cıkardı :D cok sevindim ama gecen sene ocak ayında 320 tl ye yaptırdığım sigorta bugün 892 tl olarak en düşük fiyat bu yaptırdım.

Malesef sigortalar katlandi 1000 tl ye bile sigorta yaptiran var

• 
Sayfa: önceki 897898899900901
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.