Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (900. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.664.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 898899900901902
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hayırlı olsun.benimki de 2009 model olduğu için aynı hissi geçen yıl yaşamıştım.Bu araçların 1250 cc olması vergi açısıdan büyük avantaj.
    sigorta konusunda forumda konusu varhttp://forum.donanimhaber.com/m_102688525/f_//tm.htm#102688525 bende bu arkadaştan sigorta yaptırdım ZTK + kasko 950 civarına yaptırdım.Gerçi yaptırmışsınız ama kasko için felan teklif alın bence.
  • Arkadaşlar merhaba, 2004 model 1.2 167.000 de LPG li albea aracım var, bakımını 5 ay önce yaptırdım, son 1 aydır araç ilk çalışırken gaza geçene kadar kendini toparlayamıyor, araba hareket etse bile bayılıp gidiyor, lpg ye geçince de inceden yapmaya başladı, nedeni benzin pompasından olabilir mi , ( benzainin içine katılan temizleyiici sıvıdanda kullandım ,düzelmedi )

sebep benzin pompası ise ne yapmamı önerirsiniz,benzin pompalarının fiyatı nedir ?

bi yerde okumuştum, içerdeki basınç az geldiğinden olabilirmiş, benzin deposunu yarım depodan aşağıya düşürme falan yazıyordu, böyle yapsak sorun hallolur mu acaba...

bu arada bu arızayı sürekli yapmıyor, her 4 çalıştırmada 1 sefer oluyor...

yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum...
  • M.Sc@field kullanıcısına yanıt
    Selamlar, aynı problem şu an benim aracımda da var. Siz sorunun ne olduğunu öğrenebildi biz mi? Araç 2010 1.4 lpg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yambiri Y kullanıcısına yanıt
    kaça satıyon birader?
  • 22,500 düşünüyorum
  • Çok değil mi 22500 TL 210 binde bi de. Benimde 2010 var. 95 binde. 1300 lira hasar kaydı var o kadar. Ben satmak istesem belki senin istediğin fiyata satarim

• yakın zamanda triger değiştiren varmı 1.4 fire motor 2006.
    karterin altında yağ damlıyor damlama derken karterin sağı solu hep yağlı neyin nesi diye sanayide gösterdim bir yere adam dedi krank keçesi ve egzantrik keçesi değişecek triger ne zaman değişti diye sordu 85binde deyince trigerin de değişecek dedi şuan 162binde ve 200 tl işçilik tutar dedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • albeaların plaka ampülü sofit midir? sofit ise kaç mm. bilgisi olan var mı?
  •  dђ ғіат аlвeа такımı

bu da benim araba
  • Maşallahı var senin albeada güzelmiş.
    Arabamda 15 inchlik celik jant var hocam sesi sistemi var alan kişi sadece mazotunu koyup binecek 2017 yazına kadar bakımları filan tam bence abartı değül piyasaya bi bak derim. Bu fiyatın pazarlık payı var zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yambiri -- 26 Ocak 2016; 19:35:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yambiri

Maşallahı var senin albeada güzelmiş.
    Arabamda 15 inchlik celik jant var hocam sesi sistemi var alan kişi sadece mazotunu koyup binecek 2017 yazına kadar bakımları filan tam bence abartı değül piyasaya bi bak derim. Bu fiyatın pazarlık payı var zaten

dђ ғіат аlвeа такımı

ben orjinallikten yanayım. çelik jantları bile orjinal aldım. ama şu ledler hoşuma gitti. göze batmıyor. nerde yaptırdın? ve kaça yaptırdın?

• quote:

Orijinalden alıntı: Teterboro

quote:

dђ ғіат аlвeа такımı

ben orjinallikten yanayım. çelik jantları bile orjinal aldım. ama şu ledler hoşuma gitti. göze batmıyor. nerde yaptırdın? ve kaça yaptırdın?

sizin premionun sis farlarinin yaninda bence guzel durmayacaktir sisler sari ledler beyaz hos olmaz kanatimce

• quote:

Orijinalden alıntı: strong.

quote:

Orijinalden alıntı: Teterboro

quote:

dђ ғіат аlвeа такımı

sizin premionun sis farlarinin yaninda bence guzel durmayacaktir sisler sari ledler beyaz hos olmaz kanatimce

beyaz değil de sarı led koysak nasıl olur peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: exclusive

albeaların plaka ampülü sofit midir? sofit ise kaç mm. bilgisi olan var mı?

arkadaşlar şuna birisi cevap versin. yardım isteyenleri es geçmeyelim
  • quote:

quote:

arkadaşlar şuna birisi cevap versin. yardım isteyenleri es geçmeyelim

es geçmiyoruz ama bilmediğimiz için cevap veremiyoruz. öyle düşünün. yanlış cevaplar verip yanlış şeyler yapmanızı istemeyiz..
  • Ledleri Kendim Bağladım Park Lambasına 90 TL ye Almıştım Kapakları Delip Taktım. Biraz uğraştırıyor Ama İşten az anlamak yetiyor yapmak için
  • quote:

ben cevap vereyim merak eden olur belki. plakalar 36mm sofit ampul. aynanın üzerindeki ampul de aynı. muhtemelen torpido da aynıdır
  • Arkadaşlar benim arabanın termostatı arızalandı sanırım.Araç motoru biraz geç ısınıyor gibi ve 90 dereceye gelince orda sabit kalıyor ama yolda giderken fren yapıp durduğumda , yeniden kalkış yaparken aniden 1 çizgi aşağı düşüyor sonra yavasça tekrar normal yerine geliyor ve 100 km yol gittim yol boyu hep aynı.2010 yılında aracım 80000 km deykende aynı arıza olmuştu termostat değişiminden sonra düzeldi simdi arac 120000 km de sizden ricam soğuk aracınızı çalıştırdığınızda motor kaputunu açıp motor suyuna bakarmısıniz hemen devirdaim ediyormu su. benim bildiğim normalde motor 90 a gelinceye kadar termostat kapalı olur motor ısınır sonra termostat açılır ve devirdaim başlar. Sanki benim termostat hep açık kalıyor gibi(1.2 16v)

• size bu konuda yardımcı olabilirim benimde başıma geldi buradan uzun sürer cep yazın arıyayım
  • Aile olarak Fiat Albea'da karar kıldık. Fiyatı uygun, ekonomik bir araç, vergisi düşük. Bir de ailede araç kullanımına yeni başlayan bireyler olacağından bir yere vursak da (Allah korusun) ağlamayız. Ancak model konusunda bir karar veremedik, babam 1.2 diyor bunda arıza olduğunda masrafı düşükmüş falan filan. Ben cahilim araba konusunda, bu araçlar konusunda tecrübesi olanlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 898899900901902
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.