Bildirim
dђ ғіат аlвeа такımı (902. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Selam arkadaşlar. İkinci el 2004 model Albea multijet aldım. Fakat arka bagaj arması yok ve bulamıyorum. Bu modellerde genelde yok ama bunda varmış. Yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
selamlar arkadaşlar. 2006 albea aracım için yazlık lastik aramaktayım tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum. selam ve dua ile... -
quote:
Orijinalden alıntı: kanaja
selamlar arkadaşlar. 2006 albea aracım için yazlık lastik aramaktayım tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum. selam ve dua ile...
hocam Goodyear effencegrip tavsiye ederim 185 65 14 ben 4 tanesini 660 a aldim hem yumusak konforlu hemde yol tutusu iyi
quote:
Orijinalden alıntı: strong.
quote:
Orijinalden alıntı: kanaja
selamlar arkadaşlar. 2006 albea aracım için yazlık lastik aramaktayım tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum. selam ve dua ile...
hocam Goodyear effencegrip tavsiye ederim 185 65 14 ben 4 tanesini 660 a aldim hem yumusak konforlu hemde yol tutusu iyi
teşekkür ederim dostum. -
Arkadaşlar aracım Albea 1.2 16 valve 2004 model radyatör suyu eksilmesi nedeniyle Bursa küçük sanayi de bir yere gittim ilk önce termostat kursağında klingırik bir conta varmış oradan kaçırdığını söylediler eyvallah dedik değiştiler sonra yine eksilmeye devam ediyordu 1 hafta sonra yine gittim bu seferde motor su tapası var oradan kaçırıyor dediler eyvallah oda değişti şimdi yine eksiliyor ... anasını satayım ne çok yer varmış su kaçıran bu seferki neresi olabilir yine götüreceğim adamlara bıktım yemin ediyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: paşalı
Arkadaşlar aracım Albea 1.2 16 valve 2004 model radyatör suyu eksilmesi nedeniyle Bursa küçük sanayi de bir yere gittim ilk önce termostat kursağında klingırik bir conta varmış oradan kaçırdığını söylediler eyvallah dedik değiştiler sonra yine eksilmeye devam ediyordu 1 hafta sonra yine gittim bu seferde motor su tapası var oradan kaçırıyor dediler eyvallah oda değişti şimdi yine eksiliyor ... anasını satayım ne çok yer varmış su kaçıran bu seferki neresi olabilir yine götüreceğim adamlara bıktım yemin ediyorum
soğutma sistemine basınçlı hava vererek baksınlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: gibsit
Selam arkadaşlar. İkinci el 2004 model Albea multijet aldım. Fakat arka bagaj arması yok ve bulamıyorum. Bu modellerde genelde yok ama bunda varmış. Yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
ebay dan bakabilirsin. yurtdışı tek çözüm olur bu konuda gibi :) -
oncelikle gecmis olsun su kacagi gozle goruluyormu arabanin altından bakın sonrasinda devirdaim olabilir benım devirdaim ve lpg su borusunda cikti kacak degistirdiler duzeldi
quote:
Orijinalden alıntı: strong.
oncelikle gecmis olsun su kacagi gozle goruluyormu arabanin altından bakın sonrasinda devirdaim olabilir benım devirdaim ve lpg su borusunda cikti kacak degistirdiler duzeldi
Arabanın önceki sahibi olacak beri radyatörün altındaki kalın boruya ek yapmış öyle kullanıyormuş oradan akıtıyordu boruyu yeniledim düzeldi bakalım başka bir sıkıntı çıkmaz inşallah
Herkese selamlar,
2006 dizel albea var arkadaşımda motor bitik dediğine göre lastik aküde kalmamış.14 dedi 12 den fazla vermeyi düşünmüyorum. Siz ne dersiniz.Kasa kaporta düzgün araba amasya da ticaride çalışmış.Şu an füme ve hiçbir yerinde sarı boya yok. Fiyat nasıl.Yakın zamanda Dizel rektefiye yaptıran var mı
Şimdiden teşekkürler
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
en az 3000 TL tutar rektefiye. dizel olduğu için ne çıkacağı belirsiz. turbo ve enjektörler de işin içine girerse 2-3 bin daha ekleyin o rakama.. -
orijinal teyp arayan arkadaşlar için ben teybimi satıyorum bilginiz olsun iyi forumlar
http://forum.donanimhaber.com/m_115676463//tm.htm#ilan0 -
seninki mp3 çalımıyo 250 TL istiyon. benimki mp3 çalıyo. bu durumda benimki de 350 TL eder..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISU -- 2 Nisan 2016; 14:02:27 > -
Piyasada 15 e sorunsuz dedikleri ticariler var. Onlar daha mı cazip olur acaba
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: dogukan21
Piyasada 15 e sorunsuz dedikleri ticariler var. Onlar daha mı cazip olur acaba
öyle de olur. beğendiğiniz bir aracı kompresyon testine sokarak motorun durumunu öğrenebilirsiniz. 5 bin lira vermekten iyidir. -
Bende de su eksiltme sorunu vardı. Benimki kalorifer tesisatında çıktı.
Sevgili dostlar fiat albea sole 1,3 multijet 2011 model arabamın teybinden nefret ediyorum..Cd içinde takılı kalıyor çıkmıyor radyo sürekli cızırtılı..şöyle adam akıllı ucuz yollu bir teyb takayım diyorum ama bu sökme takma işleri nasıl oluyor bir yardımcı olun ALLAH rızası için ya :( -
quote:
Orijinalden alıntı: ahboztas
Sevgili dostlar fiat albea sole 1,3 multijet 2011 model arabamın teybinden nefret ediyorum..Cd içinde takılı kalıyor çıkmıyor radyo sürekli cızırtılı..şöyle adam akıllı ucuz yollu bir teyb takayım diyorum ama bu sökme takma işleri nasıl oluyor bir yardımcı olun ALLAH rızası için ya :(
ben cd yapmaktan sıkıldığımdan gidip usb li pioneer teyp aldım çok memnundum 210 tl ye almıştım 40 tl de ekipmanlar tutar 250 ye gelir tavsiyem oto aksesuarcılarda taktırmanız onlar işten anlıyorlar sonuçta -
Arkadaşlar merhaba. 2005 model albea aldık. Yalnız çoğu 2005 albea da yeni göğüs var ama bizim arabada eski göğüs var. Nedendir bilen var mı. Birde bağaj sadece anahtar ile açılıyor, içeriden falan açma kolu yok. Uzaktan kumanda ile açmak için bagaj kilidine mekanizma takan var mı. Elimden biraz gelir ama tecrübeli olan varsa kısa yoldan halledelim :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X