Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (904. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.664.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 902903904905906
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/modacar-mavi-t10-tip-park-ampulu-011108m-pm-otm011108m Linkteki mavi park ledinden aldım ama yol bilgisayarında arıza uyarısı vermeye başladı ledler mavi yanıyor ama yol bilgisayarında uyarı veriyor ? Bu sorunu nasıl çözebilirim.Bu uyarıyı verirken ledleri halen kullansam bir zararı olurmu ? Bide Servis süresi aşıldı uyarısı veriyor onu nasıl kaldırabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gren1997

http://www.hepsiburada.com/modacar-mavi-t10-tip-park-ampulu-011108m-pm-otm011108m Linkteki mavi park ledinden aldım ama yol bilgisayarında arıza uyarısı vermeye başladı ledler mavi yanıyor ama yol bilgisayarında uyarı veriyor ? Bu sorunu nasıl çözebilirim.Bu uyarıyı verirken ledleri halen kullansam bir zararı olurmu ? Bide Servis süresi aşıldı uyarısı veriyor onu nasıl kaldırabilirim ?

ledlerin dirençleri düşük olduğu için o uyarıyı veriyor sanırım. servis süresi aşıldı uyarısını da servise bilgisayara bağlatmanız lazım.

• Arkadaşlar benim arabanın bakım zamanı geldi. Yağ değişimi, trigger seti değişimi falan ortalama ne kadar gidiyor bir fikri olan var mı? Araç 2010 Albea Sole.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Eskici

Arkadaşlar benim arabanın bakım zamanı geldi. Yağ değişimi, trigger seti değişimi falan ortalama ne kadar gidiyor bir fikri olan var mı? Araç 2010 Albea Sole.

yetkili serviste 500 600 civarı sanayide 300 civari tutar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yağ +Filtre seti 120 ila 250 TL arasında değişmektedir.Serviste 500 TL yi geçiyor.Triger seti 300 ila 650 TL arasında değişiyor Ustadan ustaya değişiyor yani.Serviste triger setini 650 TL den aşağı değiştiremezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teterboro

quote:

http://www.hepsiburada.com/modacar-mavi-t10-tip-park-ampulu-011108m-pm-otm011108m Linkteki mavi park ledinden aldım ama yol bilgisayarında arıza uyarısı vermeye başladı ledler mavi yanıyor ama yol bilgisayarında uyarı veriyor ? Bu sorunu nasıl çözebilirim.Bu uyarıyı verirken ledleri halen kullansam bir zararı olurmu ? Bide Servis süresi aşıldı uyarısı veriyor onu nasıl kaldırabilirim ?

ledlerin dirençleri düşük olduğu için o uyarıyı veriyor sanırım. servis süresi aşıldı uyarısını da servise bilgisayara bağlatmanız lazım.

Bütün led park lambalarını denedim hepsinde de hata verdi.Ampul çeşidi takınca hata vermiyor led park takınca hata veriyor.http://www.hepsiburada.com/m-tec-mt223-dipsiz-beyaz-renk-park-aydinlatma-ampul-seti-p-OTELF12745 (M tec MT223 dipsiz beyaz renk park aydınlatma ampul seti) bu ampulden taktım hata vermedi.Bütün led çeşitlerinde hata veriyor.ledlerde 5w daha düşüğü daha yükseği hepsinde hata verdi :(

• quote:

Orijinalden alıntı: strong.

quote:

Arkadaşlar benim arabanın bakım zamanı geldi. Yağ değişimi, trigger seti değişimi falan ortalama ne kadar gidiyor bir fikri olan var mı? Araç 2010 Albea Sole.

yetkili serviste 500 600 civarı sanayide 300 civari tutar

quote:

Yağ +Filtre seti 120 ila 250 TL arasında değişmektedir.Serviste 500 TL yi geçiyor.Triger seti 300 ila 650 TL arasında değişiyor Ustadan ustaya değişiyor yani.Serviste triger setini 650 TL den aşağı değiştiremezsiniz.

Teşekkürler arkadaşlar. Sayenizde bir fikir edindim.

• quote:

benimki de 2010 albea. yağ bakımı 200 lira. parçalar yağ dahil 130 lira civarı. geri kalan da işçilik. triger zincirini bilmiyorum daha o km ye ulaşmadı.
  • Selamunaleyküm kardeşim.Yaklaşık 1 ay önce bakımı yaptırdım.Motor yağı,yağ filtresi,hava filtresi,mazot filtresi,polen filtresi 160Tl tuttu.Triger zincir setini de sordum,bakımda yaptırdıklarım+zincir seti+işçilik 750Tl hesap çıkarttılar.Selam ve dua ile..
  • Aracım 2005 model 70.000 km'de. Triger kayışını geçen sene değiştim ilk defa. Değişen usta bile pişman oldu sonradan. Keşke değişmeseydik abi boşuna para verdin gerekte yokmuş dedi. Bayağı uzun ömürlü anlayacağın
  • albea_koliq A kullanıcısına yanıt
    salihomer66 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler arkadaşlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    O usta nasıl bir ustaymış ki 70000 de triger değiştirmiş.Bunu bilmek için usta olmaya gerek yok.Keşke bir aratırsaydınız.180-200 binde değiştiriliyor triger. neyse sağlık olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lutf52

O usta nasıl bir ustaymış ki 70000 de triger değiştirmiş.Bunu bilmek için usta olmaya gerek yok.Keşke bir aratırsaydınız.180-200 binde değiştiriliyor triger. neyse sağlık olsun.

ancak araba 11 yillik oldugu icin usta degistirmistir bence riske girmemek lazim km yapsa da 11 yil triger icin cok uzun bir sure kayis ozelligini kaybedip kopar ise daha kotu sonuclar ortaya çıkacaktır

• quote:

quote:

ancak araba 11 yillik oldugu icin usta degistirmistir bence riske girmemek lazim km yapsa da 11 yil triger icin cok uzun bir sure kayis ozelligini kaybedip kopar ise daha kotu sonuclar ortaya çıkacaktır

kayış değil ama bu zincir..
  • Benzinli albea 500 bin bakimi hakkinda bilgisahibi olan varsa neleri degisip nelere bakim yapiliyor yada nerden ogreniriz bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: Teterboro

quote:

quote:

kayış değil ama bu zincir..

arac dizel mi benzinlilerde zincir yok

• Hocam aynen dediğiniz gibi. 11 sene oldu riske girmek istemedik. Yoksa km bazında bir sıkıntı yoktu. Uzun yıllar geçtiği için değiştirmek istedik
    zincir ortalama 150binde bir değişmeli dizeller için yoksa motor yemeye başlıyor ilerleyen zamanda parçalanarak
  • Albea ya tam uyan montaj için taban sacını delmeye gerek kalmayan kolçak tavsiye si varmıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Qklavye

Albea ya tam uyan montaj için taban sacını delmeye gerek kalmayan kolçak tavsiye si varmıdır.

orjinal kolçağı var hocam..
  • 
Sayfa: önceki 902903904905906
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.