Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (905. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.664.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 903904905906907
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Teterboro

quote:

Orijinalden alıntı: Qklavye

Albea ya tam uyan montaj için taban sacını delmeye gerek kalmayan kolçak tavsiye si varmıdır.

orjinal kolçağı var hocam..

Şöyle birşeymşdir
    http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/albea-kolcak-albea-kol-dayama-surgulu-224855660

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Teterboro

quote:

Albea ya tam uyan montaj için taban sacını delmeye gerek kalmayan kolçak tavsiye si varmıdır.

orjinal kolçağı var hocam..

Şöyle birşeymşdir
    http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/albea-kolcak-albea-kol-dayama-surgulu-224855660

yok hocam. sol koltuğun yan tarafına monteli. resim bulabilirsem eklerim..

•  dђ ғіат аlвeа такımı

sol koltuğa monteli orjinali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISU -- 28 Haziran 2016; 23:02:13 >
  • Teşekkürler lakin bunu bulmak montesi vs.. Uzun ve maliyetli işe benziyor.

• quote:

Teşekkürler lakin bunu bulmak montesi vs.. Uzun ve maliyetli işe benziyor.

olabilir. bende alırken olabildiğince full donanımlı olanını tercih etmeye çalışmıştım.
  • Sizde var galiba nasıl memnunmusunuz. Koltuğun ileri geri hareketini kısıtlama ergonomik olarak nasıl. Ben en çok çok küçük olan torpido gözüne sıpöamayan şeyler için düşünüyorum

• Arkadaşlar merhaba size bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim bende 2007 model dizel 1.3 albea var araç 175 bin km de hususi kullanılmış taksi çıkması değildir dün sakaryadan İstanbul a dönerken 110 120 civarlarında seyir halindeyken rampa gelince gaza sonuna kadar bastım yani pedal a tamamen diplemee bastım , egzosdan duman çıktı ta ki pedalı dipten çekene kadar sonra hiç duman çıkmadı ama tekrar dip yaptığımda yine duman çıktı sebebi ne olabilir ??

• quote:

Sizde var galiba nasıl memnunmusunuz. Koltuğun ileri geri hareketini kısıtlama ergonomik olarak nasıl. Ben en çok çok küçük olan torpido gözüne sıpöamayan şeyler için düşünüyorum

ben memnunum. yeterli geliyor açıkçası. koltuğu kesinlikle etkilemiyor. ileri geri rahatça yapabilirsiniz.
  • Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: polatasln

Benzinli albea 500 bin bakimi hakkinda bilgisahibi olan varsa neleri degisip nelere bakim yapiliyor yada nerden ogreniriz bunu

Arac benzinli bilgisi olan arkadas yokmu

• merhaba. fiat albea 2004 1.2 el aracım var. triger değişecek. servisde hangi marka kullanılıyor ? ve internetten satın alabileceğim bir site var mı?
  • istanbul pendik triger ön arka keçe değişicek motor yağ kaçırıyorda herşey dahil 650 fiyat verdiler daha uygun yaptırabileceğim bir yer varmı
  • Merhabalar,

2008 1,4 albeam var. yaz geldiğinden beli lastikler fren yaptığımda yada virajlarsa patinaj sesi çıkartıyor. şuanda 175/70/14 petlas lastikler var ve 2,5 yıllık. bu ses normalmidir ve lastik değiştirme durumunda 185/65/14 nasıldır?
  • aksesuardunyam A kullanıcısına yanıt
    185-65 R14 lastiklerin yol tutuşu mükemmel.Fren tutuşu çok iyi.Yüksek süratte virajda 175-70-R14'e göre daha az savuruyor.

• sa. 2003 1.6 16v aracım var birkaç sorunum var sizlere danışmak istiyorum

1-aracım sabahları çalıştıktan sonra stop edecekmiş gibi rölantisi düşüyor gaza geçince de stop ediyor bir müddet ısınana kadar gaz yemiyor nedeni nedir?

2-uzun yolda klima çalışırken gaz pedalının oraya iki ayrı su damlıyor birisi sıcak birisi buz gibi normal değildir herhalde?

3-merkezi kilit kendiliğinden çalışmaz oldu ne uzakta kumanda işliyor nede anahtar. sadece anahtar kilitlediim kapıyı kilitliyor. uzaktan kumanda düğmesine bastığımda sinyaller yanıyor ancak ne kilitliyor nede açıyor

yardım edebilecek var mı şimdiden teşekkür ederim...
  • 51yusuf 5 kullanıcısına yanıt
    2- dışdan arabanın altına eğil motor kısmı ile iç kabin birleşimi tarafında klimanın hortumu var(bir ucu açık) onu aşağı doğru sarkıt muhtemelen o hortum iç kabine doğru kıvrılmış ondan klima suyu içeri giriyordur.
    3-Muhtemelen merkezi kilit ana merkez bozulmuştur bir elektrikçiye giderek baktırabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 51yusuf

sa. 2003 1.6 16v aracım var birkaç sorunum var sizlere danışmak istiyorum

1-aracım sabahları çalıştıktan sonra stop edecekmiş gibi rölantisi düşüyor gaza geçince de stop ediyor bir müddet ısınana kadar gaz yemiyor nedeni nedir?

2-uzun yolda klima çalışırken gaz pedalının oraya iki ayrı su damlıyor birisi sıcak birisi buz gibi normal değildir herhalde?

3-merkezi kilit kendiliğinden çalışmaz oldu ne uzakta kumanda işliyor nede anahtar. sadece anahtar kilitlediim kapıyı kilitliyor. uzaktan kumanda düğmesine bastığımda sinyaller yanıyor ancak ne kilitliyor nede açıyor

yardım edebilecek var mı şimdiden teşekkür ederim...

hava filtresine bi baktır

2. soru ya gelirsek o normal ama nereye damlıyor onun hortumu var aracın altında bi yere damlaması lazım

3. soru ya geldiğimizde anahtarın içini açıp pilini değiştir düzelecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: ozguryoldas

Arkadaşlar merhaba size bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim bende 2007 model dizel 1.3 albea var araç 175 bin km de hususi kullanılmış taksi çıkması değildir dün sakaryadan İstanbul a dönerken 110 120 civarlarında seyir halindeyken rampa gelince gaza sonuna kadar bastım yani pedal a tamamen diplemee bastım , egzosdan duman çıktı ta ki pedalı dipten çekene kadar sonra hiç duman çıkmadı ama tekrar dip yaptığımda yine duman çıktı sebebi ne olabilir ??

aracın bakımları zamanında yapılmamış sanki zincir değişmişmi araçta kötü yakıt ve filtreden dolayı kurum oluşmuş eğer bakım yapılmazsa bir süre sonra motoru yemeye başlayacaktır imkan dahilinde en kısa zamanda motor bakımını yapıp kurumu temizlettir aracın hem çekişi artacak hem daha az yakacak hemde duman çıkmayacaktır

• arkadaşlar merhaba
    uzun zaman sonra siteye geri döndüm daha önceden bir aracım ve alma ihtimalim olmadığından daha çok telefon bilgisayar kısımları ile ilgileniyordum
    2 senedir araç sahibiyim ilki 2002 model lpg li 1.2 palio idi küçük geldiği için satttım
    şimdiki aracım 2003 model 1.2 16 valf albea 3 yıllık lpg li
    aracımdan çok memnunum 16 aydır kullanıyorum bakımı ve triger değişimi hariç hiç masraf çıkarmadı
    ancak kredi borcumdan dolayı çok sıkıntı çekiyorum aracımı satmak ve kendimi toparlayınca yılbaşı gibi daha yeni model 2008 2009 gibi yine albea dizel almak istiyorum
    tavsiye edermisiniz yine albea almamı gerçekdizel albea kullanıcı yorumlarına ihtiyacım var
    aracımın ilanın malum sitede var ama bu darbe girişiminden sonra satışlar çok yavaşlamış aracımı expertiz için götürdüğüm yer söyledi
  • 10yıldır albea sürücüsuyum takside calistim arac otobanda yol tutusu cok kotu 120den sonra ruzgarin etkisinde diyebilirim suspansiyonlari yumusak degil ama aZ yakiyor kalın lastik taktigimdan bide bbs jant taktigimdan dolayi aracin yol tutusu biraz düzeldi

• 
Sayfa: önceki 903904905906907
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.