Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (906. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.664.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 904905906907908
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ilginç ben foruma katıldım forumdan çıt çıkmıyor benim şanssızlığım herhalde bu arada yukarıda sözünü ettiğim aracımı16000e sattım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zeyeda Z kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam...

• quote:

Orijinalden alıntı: Jönnnn

Hayırlı olsun hocam...

teşekkürler dizel albea kullanıcılarından yorum bekliyorum 2007 ve üst modelleri kullananlar özellikle ve 150 000 e gelmiş araçlar satılıyor daha çok 23 24 25 bin gibi paralara
    150000 e gelmiş araç alınırmı sizce devamlı tamirciye götürürmü beni yılbaşına doğru bir araç almayı düşünüyorum albea dize palio dizel 2 sinden birini
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeyeda

quote:

Hayırlı olsun hocam...

teşekkürler dizel albea kullanıcılarından yorum bekliyorum 2007 ve üst modelleri kullananlar özellikle ve 150 000 e gelmiş araçlar satılıyor daha çok 23 24 25 bin gibi paralara
    150000 e gelmiş araç alınırmı sizce devamlı tamirciye götürürmü beni yılbaşına doğru bir araç almayı düşünüyorum albea dize palio dizel 2 sinden birini

bende 2010 albea var. 2014 yılında 60 bin km de iken aldım. şu an 106 binde... şu an bu arabayı satmak zorunda kalsam yine albea alırım. bakım giderleri düşük ihtiyaçlarımı karşıladığı için. bence alın. ama temizini tabi ki..

• quote:

Orijinalden alıntı: Teterboro

quote:

Orijinalden alıntı: zeyeda

quote:

Hayırlı olsun hocam...

bende 2010 albea var. 2014 yılında 60 bin km de iken aldım. şu an 106 binde... şu an bu arabayı satmak zorunda kalsam yine albea alırım. bakım giderleri düşük ihtiyaçlarımı karşıladığı için. bence alın. ama temizini tabi ki..

teşekkür ederimbirde aracı 150000 i geçmiş bir kaç kişiden yorum istiyorum bi zahmet hem palio m hem ilk albea m benzinliydi dizel araçtan biraz çekiniyorum her ne kadar dizel almak istesemde

• ben motoru yaptırıp fiat albea dizeli aldım taksi çıkması araçla 1 seneden beri hiç sıkıntı çıkarmadı 150bini geçmiş araç alacaksanız kesinlikle zincir değişip değişmediğini sorun bunların motorları 1m km ye kadar gidiyor bakımları zamanında yapıldığında reno daci gibiler en baba 250 300binde motor yiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüsami

ben motoru yaptırıp fiat albea dizeli aldım taksi çıkması araçla 1 seneden beri hiç sıkıntı çıkarmadı 150bini geçmiş araç alacaksanız kesinlikle zincir değişip değişmediğini sorun bunların motorları 1m km ye kadar gidiyor bakımları zamanında yapıldığında reno daci gibiler en baba 250 300binde motor yiyor

teşekkürler zincir dediğinizin triger kayışı/zinciri olduğunu düşünüyorum dizelde zincir mi kayış mı bilmiyorum çünkü benim benzinli aracımın ki kayıştı
    yani aracı alınca adam yaptırdım dese bile hiç riske girmeden triger ve genel motor bakımlarını yaptırmalıyız belki biraz masraf olur ama kafamız rahat olur böyle anlıyorum
  • dizeller zincirli ve seninde diğin gibi olmuyor o iş motorun üst kısmı sökülüyor zincir değişimi için zincir 150-170₺ civarı orjinal ama işçiliği çok olduğundan 500-600₺yi bulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüsami -- 16 Ağustos 2016; 15:50:36 >
  • ama kesinlikle dizelden korkma araba lacaksanda kesinlikle 34 plaka olmasın yoksa sigortayı kolgibi geçiriyorlar 39-59-22-41-54-16 gibi plakaları tercih edebilirsiniz

34-35-06-07 gibi plakalar nispeten daha yüksek sigorta çıkıyor birde 21 den ve 30 dan uzak durun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüsami

ama kesinlikle dizelden korkma araba lacaksanda kesinlikle 34 plaka olmasın yoksa sigortayı kolgibi geçiriyorlar 39-59-22-41-54-16 gibi plakaları tercih edebilirsiniz

34-35-06-07 gibi plakalar nispeten daha yüksek sigorta çıkıyor birde 21 den ve 30 dan uzak durun

teşekkür ederim plaka ile ilgili tavsiyelerin çok makbule geçti yılbaşına doğru yada konut kredisiyle beraber ihtiyaç kredilerindede ciddi bi düşüş olursa daha erken alabilirim inşALLAH TEMİZ BİŞEY DÜŞERSE
  • sevda_nassu S kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım aynı araç bende de var yeni deyistim triger kayısı 30tl opar, su pompası isteğe bağlı deyisirsin 80tl 25 tl 3lt antifriz parçacıklardan fiyat fazla oynamaz işçilik ustanıza kalmış kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: kivaanc

Arkadaşım aynı araç bende de var yeni deyistim triger kayısı 30tl opar, su pompası isteğe bağlı deyisirsin 80tl 25 tl 3lt antifriz parçacıklardan fiyat fazla oynamaz işçilik ustanıza kalmış kolay gelsin

sizin aracınız lpgli sanırım mazotlularda zincir var ama lpglilerde 20binde bir mazotlularda 160binde bir değişiyor

yani trigerin 30₺ olduğunu düşündüğünde 30x8=240₺ + işçilik 50 ₺ olsa 50x8=450₺ 450+240=670₺ mazotlu aracınki ise 350-400₺ civarında bu şekilde baktığınızda çok daha uyguna geliyor
  • Aracim lpgli ve kayisli yanlis biliyorsun 20 bin hiç.bir aracin trigeri deyișmez 60 bin'de.deyisiyor bilgin olsun

• Selam albea üstadları. Albea 1.2 Dynamic Speedgear 2007 model 120bin km otomatik vites ve LPG'li araç bakıyorum. Birkaç parçasında işlem var. 23 bin TL isteniyor. Ederi bu mudur. LPG ve Otomatik vites konusunda arıza ışığı vs sorun yaşar mıyım. Yorum yapıp yardımcı olabilir misiniz.
  • Albea'mı satıyorum 2009 model 95 binde 1,3 mjet dinamik sole. 27500 TL.

• selam arkadaşlar. klimayı açtıktan 2-3 dakika sonra kompresör kısmından yoğun duman geldi. acaba kayıştanmı dır yoksa kompresörden mi. başına gelen arkadaş varmı.
    klimayı açtığımda çalışıyor yine.
  • Albea 120 km den sonra çok savuruyor

• bende benzinli albea var. 120 yi görünce devir 3000 i geçiyo. daha fazla zorlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevenlve2260

Albea 120 km den sonra çok savuruyor

sende çıkma 120 ye. sonuçta bu araç C sınıfı bir araç değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksesuardunyam

bende benzinli albea var. 120 yi görünce devir 3000 i geçiyo. daha fazla zorlamıyorum.

bende de dizel albea var. 3000 devirde 130 yapıyor.. o yüzden 2000 devir civarı kullanıyorum..
  • 
Sayfa: önceki 904905906907908
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.