Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.664.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: muratde35

var bence...

orda sadece resmi var.albea yı seçip orada select country e bas.hungary poland turkey var sadece

• arkadaslar aranıza yeni katıldım.2 hafta oldu aracı alalı.2005 mj dinamik modeli.bunlar da resimleri.

dђ ғіат аlвeа такımı

dђ ғіат аlвeа такımı

dђ ғіат аlвeа такımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zephry -- 29 Nisan 2007; 23:42:34 >

• aramıza hoşgeldin kardeşim.kazasız belasız.en sevdiğim bir iki renkten araban.güzel günlerde kullan inşallah.birazda buraya aktif olursan sevinirim.burayı hareketli tutmak istiyoruz da o bakımdan.
  • hoşgeldin benimde en favori 3 rengimden biri
    1-çelik veya gümüş gri
    2-bronzmu platinmi nedir adı markaya göre değişiyor bu rengin yani zephyr in rengi
    3-beyaz
  • hosgeldin kardes ..aktif forumlar dilerim..
  • dynamic versiyonda sis farları yokmuydu yaw kardeş.sende yokta onu diyorum.
  • 2005 mart cıkıslı araba.yeni kasanın ilk cıkanlarından yani.o zaman sis farı ve elk. ayna opsiyonelmiş daha sonra standart olmus.bu yuzden benimkinin yok malesef.sordum servise 260 ytl istediler.Su an iş sebebiyle Kütahya'dayım.yazın Nazilli'ye dönünce sanayide ucuza yaparlarsa bakıcam artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: zephry

2005 mart cıkıslı araba.yeni kasanın ilk cıkanlarından yani.o zaman sis farı ve elk. ayna opsiyonelmiş daha sonra standart olmus.bu yuzden benimkinin yok malesef.sordum servise 260 ytl istediler.Su an iş sebebiyle Kütahya'dayım.yazın Nazilli'ye dönünce sanayide ucuza yaparlarsa bakıcam artık

benimde mayıs 2005 çıkışlı kardeşim.seninki abisiymiş.neyse anladım şimdi.benimkide active versiyonu sisleri kendim monte ettim.iki tanede sis far kapağı aldım aydın poyrazdan.şimdi canavar gibi çalışıyor.

• Dostum araban çok güzelmiş Allah kaza bela vermesin güle güle kullan ancak fotolarda plakanı silmeni tavsiye ederim
  • tesekkür ederim iyi dilekleriniz için.plaka konusunda haklısın kardeşim halletim simdi.gerçi 1 gün kadar göründü ama olsun.bişey olmaz heralde.murat kardes senin sisler kaça maloldu.Gerçi sen avantajlısın serviste oldugun için.ucuza halletmişsindir yani
  • YENİ FİAT ALBEA SOLE
    Araç şu anda bayilerdeki yerini aldı ve satışa hazır yorumlar sizlerden arkadaşlar.albea son demlerinimi yaşıyor.???araçta siyah tabanlı ön farlar,kare petekli ön panjur,turuncu kırmızı renkli arka stoplar,grande punto kumaşından koltuklar.bu kadar yeter şimdilik fazla bile yapmışlar.[B]ben farların içini siyah yaptım bütün türkiyeye sardı bea...[/B]
    :lol: :lol: :lol: :lol:
     dђ ғіат аlвeа такımı

dђ ғіат аlвeа такımı

dђ ғіат аlвeа такımı

dђ ғіат аlвeа такımı

• quote:

Orjinalden alıntı: muratde35

YENİ FİAT ALBEA SOLE
    Araç şu anda bayilerdeki yerini aldı ve satışa hazır yorumlar sizlerden arkadaşlar.albea son demlerinimi yaşıyor.???araçta siyah tabanlı ön farlar,kare petekli ön panjur,turuncu kırmızı renkli arka stoplar,grande punto kumaşından koltuklar.bu kadar yeter şimdilik fazla bile yapmışlar.[B]ben farların içini siyah yaptım bütün türkiyeye sardı bea...[/B]
    :lol: :lol: :lol: :lol:
     dђ ғіат аlвeа такımı

dђ ғіат аlвeа такımı

dђ ғіат аlвeа такımı

dђ ғіат аlвeа такımı

Çok yakışmış siyah tabanlı farlar

• çok kral olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: zephry

tesekkür ederim iyi dilekleriniz için.plaka konusunda haklısın kardeşim halletim simdi.gerçi 1 gün kadar göründü ama olsun.bişey olmaz heralde.murat kardes senin sisler kaça maloldu.Gerçi sen avantajlısın serviste oldugun için.ucuza halletmişsindir yani

maliyet sıfır bana...ben sadece jant lastik parası verdim bugüne kadar.
  • meraba arkadaşlar öncelikle böyle bir sitemiz olduğu için çok şanslıyız ben 3 hafta önce fiat albea multijet active aldım daha evin önüne geldiğimde arabadan inmeden bunumu aldın başka araba yokmuydu ve hayatının hatasını yapmışsın gibi lafları hala dinliyorum ve şaşıyorum bunların çoğu yorum yaptıkları bu arabalara yolcu olarak bile binmemişlerdir neyse başınızı ağrıttım ben arabam dan çok memnunum geniş seri ve en önemlisi tasaruflu yalnız seyir halindeyken bana bir uğultu geliyo gibi lastiklerden olabilir mi birde ilk defa dizel kullandığım için soruyorum 2500 devir ile 3000 devir arası mı vites değiştirecez birde şu yol bilgisayarın da örnek 17.lt yazıyor bu nedemek serviste uzaktan kumanda ve alarm taktırsam kaça maal olur teşekkürler allah herkese kazasız belasız sürüşler göstersin

• Arkadasım araban hayırlı olsun.Sen aracından memnunsan gerisini bosver aldırma.Ugultu demişsin bu fiatların cogunda oluyor zaten.Benim aracımda da böyle bir ugultu var.Turbodan gelen bir ses bu.Eger çok rahatsız ediciyse bir servise göster derim.Ama çok ince bir ugultuysa gerek yok.Vites değiştirmeyi ben 3000 devir civarı yapıyorum.normali de bu zaten.Albea dizeller 2000 devirden sonra kendini buluyor zaten.Bu albeaların yol bilgisayarları çok guzel.yeni kasa focusta bile anlık tuketim göstermezken bunlarda var.TripA ve tripB olmak üzere 2 kısımdan olusuyor.Bunlar birbirinden bağımsız çalısıyor.Yani tripA genel durumu gösterirken TripB istediğin zaman resetlenip belli mesafelerdeki ort. yakıt tuketimini gösteriyor.Senin 17 lt dediğin buyuk ihtimalle anlık tüketimdir.Gaza cok dayanma bence fazla yakar aracın.100 km sabit hızda ve düz bir yolda 3,5-4,5km/lt göstermesi normal.Gaz ayarını buna göre ayarlarsın artık.Y.B hakkında daha ayrıntılı bilgiyi kullanım kitapcıgında bulabilirsin.Kazasız belasız binmen dileğiyle…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zephry -- 1 Mayıs 2007; 22:31:32 >

• Ben 20 gün önce benzinlisini aldım. Gayet memnunum uğultu yok ancak zaman zaman ön sağ kapıdan tıkırtı geliyor. Bunun dışında bir sorunum yok. Benzinli kullandığımdan vites aralığı veremem ancak yakıt tüketimi konusnuda orda yazan değer 1lt yakıt ile yapacağı yoldur. Yani lt/100km nin tersi. İlk aldığımda bende şok oldum yokuş aşağı viteste inerken 50km/lt görünce hayret ettim bir kaç gün sonra jeton düştü. Ne yazıkki active modelinde bu göstergeyi lt/100km cinsine çevirmen mümkün değil. bunu kendin hesaplamalısın. Ben yaptığım 700km boyunca 13,3km/lt yol bilgisayarı verisi var. Buda 100/13,3=~7,5lt/100km ye denk gelir. Ben aracımı İzmir birmottan aldım. Uzaktan kumanda için 100tl park sensörü için ise 100ytl fiyat verdiler.
  • arkadaşlar teşekkür ederim verdiğiniz bilgilere yb kitapçığından yine bişey anlamadım dün 17 lt yazan bugün 17.1 lt oldu acaba bugüne kadar yaktığım mazot olabilir mi ( 345 km ) oldu 17.1 * 241= 41211 / 345 = 119 hesabı olabilir mi eyer öyleyse çok az yakıyor mükemmel demektir bide ikaz ışığı yandığında hemen mozot almalımıyız yol bilgisayarının tüketim değerleri genelde tutuyormu teşekkürler keyifli sürüşler
  • quote:

Orjinalden alıntı: multijet active

arkadaşlar teşekkür ederim verdiğiniz bilgilere yb kitapçığından yine bişey anlamadım dün 17 lt yazan bugün 17.1 lt oldu acaba bugüne kadar yaktığım mazot olabilir mi ( 345 km ) oldu 17.1 * 241= 41211 / 345 = 119 hesabı olabilir mi eyer öyleyse çok az yakıyor mükemmel demektir bide ikaz ışığı yandığında hemen mozot almalımıyız yol bilgisayarının tüketim değerleri genelde tutuyormu teşekkürler keyifli sürüşler

bilgi ekranında gördüğünüz 17...17.1 gibi değerler 1lt yakıtla katettiğiniz km dir.burdan hesaplayabilirsiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DaRt

Ben 20 gün önce benzinlisini aldım. Gayet memnunum uğultu yok ancak zaman zaman ön sağ kapıdan tıkırtı geliyor. Bunun dışında bir sorunum yok. Benzinli kullandığımdan vites aralığı veremem ancak yakıt tüketimi konusnuda orda yazan değer 1lt yakıt ile yapacağı yoldur. Yani lt/100km nin tersi. İlk aldığımda bende şok oldum yokuş aşağı viteste inerken 50km/lt görünce hayret ettim bir kaç gün sonra jeton düştü. Ne yazıkki active modelinde bu göstergeyi lt/100km cinsine çevirmen mümkün değil. bunu kendin hesaplamalısın. Ben yaptığım 700km boyunca 13,3km/lt yol bilgisayarı verisi var. Buda 100/13,3=~7,5lt/100km ye denk gelir. Ben aracımı İzmir birmottan aldım. Uzaktan kumanda için 100tl park sensörü için ise 100ytl fiyat verdiler.

eğer gevşek bir cıvata vs.yoksa kilit bölgesine karşılklı biraz gres veya vazelin sürerseniz bu tıkırtı geçer..

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.