Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.666.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: efsanea_06

Allah kazadan beladan korusun.aman nazar değmesin.hiç sevmezdim albea yı sizin arabayı görünce çok beğendim.aynaları ve kapı kollarını ya boyattır ya da çelik kapak alsan daha süper olur.arkadan resminide isteriz

sağol efsanea_06 arkadaşım teşekkürler.ben bu arabayı aldığım günde benimle dalga geçenler çok oldu.bu araba alınırmı vs.vs.vs.gibi çok yorum yapan oldu.ama onlara inat ölümüne fiat bu arabayı bu hale getirdim.bence güzel olmayan araba yoktur bakımsız yardıma muhtaç araba çoktur...

ve son olarak diyorum ki...

ALAYINA İNAT,İNADINA F İ A T

• Tüm albea kullanıcılarına Allah içinize sindirsin diyorum,zira ben 2005 sonu aldığım arabamdan bir türlü memnun kalamadım sanırım çok fazla araştırmadan aldığımdan,boyumun uzunluğundan ne ekrandan sinyali görebildim sesini duymaktan hariç,ne koltuğunda şöyle rahatça oturabildim (sanki fırlayacakmış gibi duruyor insan) ne freninden randıman alabildim,zaman zaman arabayı kaldırıken stop ettirmekte cabası(her ne kadar 15 yıllık şöförlüğümde olsa buna acemiliğim diyeyim ayıp olmasın bu kadar).Ve son zamanlarda da klima çalıştıkça genleşmeden mi yoksa sıcaktan mısır göğüslükten ses gelmeye başladı,ha bir de kapılar sürekli gacırdadı durdu (sürekli servise götürüp yağlatsamda) Neyse beni bugüne kadar taşıdı yine de hakkını vereyim ama birkaç güne kadar takasa verip honda city alıyorum,umarım bu içime siner.Herkese kazasız belasız sürüş keyifleri diliyorum arkadaşlar.Saygılarımla.

• Pardon arkadaşlar yanlışlık olmasın arabamı 2004 sonunda aldım yani eski kasa.Gerçi ben aldıktan sonra hemen kasası değişti,yani o zamanda yanılmıştım ve kızmıştım.
  • slm arkadaşlar
    bi arkadaşta 2004 el var bende de tempra 92 takasa girmeyi düşünüyoruz yazılanları okudum tam bir fikir edinemedim özellikle 2 sorum olacak 1 şehir içi ve şehir dışı benzim tüketimi son rakamlara göre ortalama kaç ne kadar 2- sorum ise bunlara lpg taktırılınca sıralı lpg taktırılıyormuş bununda fiyatı bizim burda 1200 müş artı trafiğe işletmek için ne kadar gidiyor acil cevaplarsanız sevinirim
    selamlar saygılar
  • slm arkadaşlar fiat albea sole modelinin standart donanımları ve fiyatları hakkında bilgisi olan varmı teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: brkyur

slm arkadaşlar fiat albea sole modelinin standart donanımları ve fiyatları hakkında bilgisi olan varmı teşekkürler.

NEREDEYSE seferberlik halinde Türkiye’de üretimine start verilecek olan Fiat Linea’nın lansmanına hazırlanan Tofaş, Albea modeliyle ilgili projelerini de yürütüyor. Tofaş, Albea’nın fiyatını ucuzlatıyor. Albea Sole adı verilen otomobilin benzinli versiyonunun fiyatının 19 bin YTL dizel versiyonunun ise 20 bin 600-21 bin YTL düzeyinde olması bekleniyor. Mevcut Albea’nın fiyatları benzinlide 23 bin 730 YTL ile 31 bin 390 YTL, dizelde 26 bin 290 ile 27 bin 950 YTL arasında değişiyor.

TASARIM DEĞİŞMEYECEK

ALBEA Sole’nin önümüzdeki ayın başında tanıtımı yapılacak olan Fiat Linea’dan sonra piyasaya çıkması bekleniyor. Ancak bayilerde aracın pazarlama faaliyetlerinin başladığı ifade ediliyor. Bu arada otomobilin tasarımında bir değişiklik olmayacağı belirtiliyor. Ekonomik Albea Sole diğerleriyle aynı dizaynda ve kullanıcılarının farkedemeyeceği değişikliklerle piyasaya çıkarken, asıl rekabetçi yönü fiyatı olacak. Albea’nın iç piyasaya üretiminin azaltılabileceği, ihracatına ağırlık verilebileceği de konuşulanlar arasında. Tofaş’ın Linea ile iç piyasaya ağırlık vermesi bekleniyor. Böylece fiyat seviyesi hemen hemen aynı olan iki otomobilin birbirinden pazar payı çalmasının önüne geçilmesi hedefleniyor. Daha önce yapılan açıklamalarda Fiat Linea’nın fiyatının 15 bin Euro civarında olabileceği belirtilmişti. Bu arada Linea’nın lansmanı önümüzdeki hafta İstanbul’da gerçekleştirilecek. Uluslararası test sürüşünün de yapılacağı lansmana tüm dünyadan yaklaşık dört bin misafirin gelmesi bekleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratde35 -- 20 Mayıs 2007; 2:51:58 >

• selam arkadaşlar albea multiejtin ilk bakımı kaç bin km de ve ne kadar masraf çıkıyorteşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: fikrethoca

slm arkadaşlar
    bi arkadaşta 2004 el var bende de tempra 92 takasa girmeyi düşünüyoruz yazılanları okudum tam bir fikir edinemedim özellikle 2 sorum olacak 1 şehir içi ve şehir dışı benzim tüketimi son rakamlara göre ortalama kaç ne kadar 2- sorum ise bunlara lpg taktırılınca sıralı lpg taktırılıyormuş bununda fiyatı bizim burda 1200 müş artı trafiğe işletmek için ne kadar gidiyor acil cevaplarsanız sevinirim
    selamlar saygılar

e hadi arkadaşlar bir cevap :(
  • lpg yi ruhsata işletmek muayenesi sızdırmazlık raporu gibi işlemler yaklaşık 200 ytl yi buluyormuş.Bu gibi işlemlerinde süresi 1 ay olduğu söyleniyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: multijet active

selam arkadaşlar albea multiejtin ilk bakımı kaç bin km de ve ne kadar masraf çıkıyorteşekkürler

20.000 km de yapılmaktadır...200 ytl yi geçmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: havnitekin

quote:

selam arkadaşlar albea multiejtin ilk bakımı kaç bin km de ve ne kadar masraf çıkıyorteşekkürler

ilk bakımı ve sonraki bakımları her 10.000 km de bir yapılmaktadır 20.000 değil.
    10.bin kmde bakım olarak motor yağı yağ filtresi ve hava filtresi dğişir.işçilikle beraber yaklaşık olarak 70 ytl ödersiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratde35

quote:

Orjinalden alıntı: havnitekin

quote:

ilk bakımı ve sonraki bakımları her 10.000 km de bir yapılmaktadır 20.000 değil.
    10.bin kmde bakım olarak motor yağı yağ filtresi ve hava filtresi dğişir.işçilikle beraber yaklaşık olarak 70 ytl ödersiniz.

haklısınız ben active benzinli modelle karıştırdım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi havnitekin -- 22 Mayıs 2007; 1:48:52 >

• yapmayı düşündüğüm (sadece düşünüyorum şu anda)2 yeni tamponum bilginiz olsun ve nasıl olmuş arkadaşlar.???birisinden birisi olacak ama daha belli değil nasıl olacağı...

dђ ғіат аlвeа такımı

dђ ғіат аlвeа такımı

• ikiside güzel ama birinci fotoğraftaki daha güzel görünüyor
  • bencede 1. tampon daha şık duruyor.arka tamponları değiştirmiyecek misin?
  • ilerleyen günlerde arka tampon planlarımda var tabiki öncelikle ön tampon olacak.
  • adaş ben 2. fotoyu daha cok begendim valla ama ikiside cok şık ve senin arabaya cok yakışıyo..
  • quote:

Orjinalden alıntı: msimsek

adaş ben 2. fotoyu daha cok begendim valla ama ikiside cok şık ve senin arabaya cok yakışıyo..

bakacağız kardeşim uygun olan hangisi ise onda karar kılacağım.bende çok sabırsızlanıyorum yaw...
  • bence birincisi daha güzel

quote:

Orjinalden alıntı: muratde35

yapmayı düşündüğüm (sadece düşünüyorum şu anda)2 yeni tamponum bilginiz olsun ve nasıl olmuş arkadaşlar.???birisinden birisi olacak ama daha belli değil nasıl olacağı...

dђ ғіат аlвeа такımı

dђ ғіат аlвeа такımı

• arkadaşlar geçen benim enişteninarabasıana bindim bi kaçyüz km yol yaptım. genel hatları ile güzel araba. Benim bindiğim 2004 1.2 16V modeli idi. Belki kendi arabam 2.000 motor olduğundan olabilir, bana bayağı bir aymaz geldi tepkiler alıştığımdan daha zayıftı. koltuklar sanki biraz şehir içi ve kısa süreli kullanım düşünülerek dizayn edilmiş gibi. Viraja girerken de pek güven vermiyor. ama artıları da var kendi rakipleri arasında makul yakıt tüketimi parça bolluğu ve kullanım maliyetinin makul olmas gibi sebepler de var. Kırdımsa özür dilerim. herkese kazasıbelasız yolculuklar dilerim.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.