Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.665.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: commonwealth

arkadaşlar geçen benim enişteninarabasıana bindim bi kaçyüz km yol yaptım. genel hatları ile güzel araba. Benim bindiğim 2004 1.2 16V modeli idi. Belki kendi arabam 2.000 motor olduğundan olabilir, bana bayağı bir aymaz geldi tepkiler alıştığımdan daha zayıftı. koltuklar sanki biraz şehir içi ve kısa süreli kullanım düşünülerek dizayn edilmiş gibi. Viraja girerken de pek güven vermiyor. ama artıları da var kendi rakipleri arasında makul yakıt tüketimi parça bolluğu ve kullanım maliyetinin makul olmas gibi sebepler de var. Kırdımsa özür dilerim. herkese kazasıbelasız yolculuklar dilerim.

yok hocam bence dogruları yazmıssın bendede albea var bende aynı seyleri dusunuyorum :) atalarımızın dedigi gibi ne kadar kofte o kadar ekmek..

• quote:

Orjinalden alıntı: commonwealth

arkadaşlar geçen benim enişteninarabasıana bindim bi kaçyüz km yol yaptım. genel hatları ile güzel araba. Benim bindiğim 2004 1.2 16V modeli idi. Belki kendi arabam 2.000 motor olduğundan olabilir, bana bayağı bir aymaz geldi tepkiler alıştığımdan daha zayıftı. koltuklar sanki biraz şehir içi ve kısa süreli kullanım düşünülerek dizayn edilmiş gibi. Viraja girerken de pek güven vermiyor. ama artıları da var kendi rakipleri arasında makul yakıt tüketimi parça bolluğu ve kullanım maliyetinin makul olmas gibi sebepler de var. Kırdımsa özür dilerim. herkese kazasıbelasız yolculuklar dilerim.

yok dostum ne kırması tabikide her arabanın kusurları olacaktır makul karşılamak bize düşer

• quote:

Orjinalden alıntı: yigiT_61

Beyler arabanın arkasında hoparlör yeri olmasına rağmen hoparlör yok
    Araba 2007 albea multijet.NormaL bir Durummu?
    YardıMcı oLursaNız Sevinirim

donanım seviyesi ile ilgili sanırım araban aktive
  • quote:

Orjinalden alıntı: yigiT_61

Beyler arabanın arkasında hoparlör yeri olmasına rağmen hoparlör yok
    Araba 2007 albea multijet.NormaL bir Durummu?
    YardıMcı oLursaNız Sevinirim

kabloları ve soketleri yerinde duruyorsa eğer 16 cm çaplı 4 ohm luk tweeterli iyi bir hoparlörü ortalama 30 ytl ye alır, istersen kendin bile takabilirsin.
  • Ben 2003-2004 Albea almayı düşünüyorum.İlk sorum Albealar Sienalar da olduğu gibi devirdaim motoruyla mı motoru soğutuyor yoksa radyatörü mü var?Çünkü devirdaim motorlarının sık sık arıza verdiğini duymuştum.Diğer sorum 1.2 16V Albea ile 1.2 8V Albea arasında çekişte çok fark var mı?16V Albeaların 80hp 8V Albeaların 75 hp olduğu doğru mu?Teşekkürler
  • Arkadaşlar her kese slm , siteye yeni katıldım, umarım hoş sohbetler ve akabinde bilgi alış verişi olur.2 ay önce 2. el albea diesel multijet araç aldım 2005 model , araç 100.000 de 10 gün sonra direksiyon pompası ve hidrolik direksiyon değiştirmek zorunda kaldım, yani çok pahalıya patladı ama şu an bir sorun yok, umarımda olmaz , aracımdan çok memnunum.

dђ ғіат аlвeа такımı

• slmlar, benim sorum klima gazı ve borularda kaçak varsa kaça sorun gideriliyor
  • kompresör ise ortalama 400 plastik hortumlar ise yaptırması10-25 ytl servis fiyatları için giyatı 4 e katlayın. geçmiş olsun.
    quote:

Orjinalden alıntı: petrus_55

slmlar, benim sorum klima gazı ve borularda kaçak varsa kaça sorun gideriliyor
  • quote:

Arkadaşlar her kese slm , siteye yeni katıldım, umarım hoş sohbetler ve akabinde bilgi alış verişi olur.2 ay önce 2. el albea diesel multijet araç aldım 2005 model , araç 100.000 de 10 gün sonra direksiyon pompası ve hidrolik direksiyon değiştirmek zorunda kaldım, yani çok pahalıya patladı ama şu an bir sorun yok, umarımda olmaz , aracımdan çok memnunum.

dђ ғіат аlвeа такımı

Dostum aramıza hoş geldinde bu resim ne anlama geliyor onu çözemedim

• quote:

Orjinalden alıntı: THESHUCK

quote:

Arkadaşlar her kese slm , siteye yeni katıldım, umarım hoş sohbetler ve akabinde bilgi alış verişi olur.2 ay önce 2. el albea diesel multijet araç aldım 2005 model , araç 100.000 de 10 gün sonra direksiyon pompası ve hidrolik direksiyon değiştirmek zorunda kaldım, yani çok pahalıya patladı ama şu an bir sorun yok, umarımda olmaz , aracımdan çok memnunum.

dђ ғіат аlвeа такımı

Dostum aramıza hoş geldinde bu resim ne anlama geliyor onu çözemedim

albeanın içi seni dışı beni yakar demek istiyor heralde.

• quote:

dђ ғіат аlвeа такımı

dђ ғіат аlвeа такımı

hayırlıolsun..güle güle kullanın umarım bu resimdeki fiat gerçek olur da ..hepimiz alırız.....

dђ ғіат аlвeа такımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi havnitekin -- 1 Haziran 2007; 23:28:28 >

• forumda bulamadım ben daha yeni gördüm albea nın crash test i. seyrediniz
    http://www.youtube.com/watch?v=C7Ol8Q9q6XI
  • ben baktım ama arabam dağılıyor resmen yaw...utandım be kardeşler.
  • selam 2002 model 1.2 8 valf ac albea aldım fakat kullanım kıtabı yok ön konsolda motor işareti yanıyor bu ne anlama geliyor. Kullanan arkadaşlar bilgi verise ?
    Teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratde35

ben baktım ama arabam dağılıyor resmen yaw...utandım be kardeşler.

neresi dağılmış üstad? arabanın teknik özellikleine bakarsan önde kontrollü katlanma noktaları diye bişe var.ayrıca youtubede diğer araçların crash test leride var onlarada bir bak.şu anki araçların kazada ezilmesi gerekiyor kabinin sağlam kalması gerekiyor euro ncap standardı bu.ennn önemli şey kabinde deforme olmaması yani koruyucu barlar.arabanın kütük gibi sert olması 1970 lerde 1980 lerde yanlış bilinen bir şey.
  • http://www.youtube.com/watch?v=ueBQ_JNk-Dw örnek bu.en son teknoloji..
  • quote:

Orjinalden alıntı: turansah

Selamlar,
    Ben de Albea sahibiyim. (2003 model 1.2 16v HL)
    Albea sahiplerinin bilgi paylaşımı için böyle bir konunun açılması faydalı oldu. Albea sahipleri görüşlerini paylaşabilir ve kısa sürede çözüm bulabilir kanımca...

Bu arada benim bir sorum var daha doğrusu sorunum, benim albea çok yakıyor gibi geldi bana. 40 YTL benzin alıyorum ve 110 km civarında depo ışığı yanmaya başlıyor. Normal şartlarda 200 km gitmem lazım.Birde örneğin aracımı depo işareti bir çizginin üzerindeyken bırakıyorum, sabah aracı çalıştırdığımda gösterge çizginin altına inmiş oluyor. Depoda bir sorunmu var diye düşünmeye başladım...

BİZDE SİENA VAR AYNISI OLUYOR BİR GÜN BİR YERE GİDİYOZ GELİYOZ HİÇ YAKMAMIŞ DİYORUZ YARIN DEPO İNMİŞ

• albea 2004 1.2 benzinli, benim örnek tüketim verilerimi paylaşayım:
    -- 100 ytl lik benzinle ankarada şehir içinde ,trafiğin yoğun saatlerinde maksimum 400 km yol yapabiliyorum.
    -- şehirlerarası 100 km hızı fazla geçmemeye gayret göstererk 132 ytl benzinle 780 km yaptım
    -- benzin bitti işareti yandıktan sonra şehirlerarası yolda 90 km hızı geçmeden 85 km gittim, bitirmeden benzinliğe girdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: micheal190

quote:

Orjinalden alıntı: turansah

Selamlar,
    Ben de Albea sahibiyim. (2003 model 1.2 16v HL)
    Albea sahiplerinin bilgi paylaşımı için böyle bir konunun açılması faydalı oldu. Albea sahipleri görüşlerini paylaşabilir ve kısa sürede çözüm bulabilir kanımca...

Bu arada benim bir sorum var daha doğrusu sorunum, benim albea çok yakıyor gibi geldi bana. 40 YTL benzin alıyorum ve 110 km civarında depo ışığı yanmaya başlıyor. Normal şartlarda 200 km gitmem lazım.Birde örneğin aracımı depo işareti bir çizginin üzerindeyken bırakıyorum, sabah aracı çalıştırdığımda gösterge çizginin altına inmiş oluyor. Depoda bir sorunmu var diye düşünmeye başladım...

BİZDE SİENA VAR AYNISI OLUYOR BİR GÜN BİR YERE GİDİYOZ GELİYOZ HİÇ YAKMAMIŞ DİYORUZ YARIN DEPO İNMİŞ

benzin göstergesi belli aralıklarla ölçüm yapmaktadır....
    akşam kontağı kapattıktan hemen sonra tekrar kontağı açarsanız,sabah göreceğiniz seviye ile karşılaşırsınız...

• slm arkadaşlar bizde ford connect var 2006 model degiştirmeyi düşünüyoruz büyük geliyo bize. fiat albea düşünüyoruz 1.3 multijet. hangi modeli tavsiye edersiniz sl var el var sl AB var. hangisi daha yüksek donanımlı. 2. el alcagız.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.