Şimdi Ara

D-Link DSL-224 VDSL2 Modem 36TL YANIYOR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
3
Favori
10.721
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Benim hâlâ olmamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş ben bu konu konu dolaşıp hak hukuk savaşı verenlere hayran olmaya başladım. Adamların dükkanına girip, websitesini hackleyip "Ben bu paraya alacağım." Demiyoruz. İndirim v.s. ile kendileri bu fiyatı yayınlıyor. Biz de satın alıyoruz. Sözde indirim ilanıyla heryerde sitenin, dükkanın reklamını haksız şekilde yapıp rekabet halinde oldukları işletmelerin hakkını yemeleri, haksız reklam yapmaları hak yemek değil de bizim o fiyattan satın almış olmamız mı hak yemek? Neyi sorguladığınızı bir düşünün.

• quote:

Orijinalden alıntı: gargamel_

Parası iade olmayan var mı?
    Benim de param hala iade edilmedi. Ne yapabiliriz?

• quote:

Orijinalden alıntı: wolwes

İlk gelen modemde 1.0.1 yazılım sürümünü kullanıyordu ama dsl ışığı hiç yanmamıştı ikinci gelende 1.0.1 kullanıyordu ama takar takmaz sorunsuz çalıştı geçen aylarda 3.0.2 güncellemesinide yapmıştım hala sorunsuz çalışıyor bence sorunsuzu bulursanız gayet iyi ürün.
    hocam bende de 1.0.3 yüklü,herşey yandıgı halde bende de kopuyor.

modem üstünden güncelle diyorum server üzerinde dosya bulunamadı diyor.sitesinde hiçbir dosya yok ya da ben bulamadım.

siz nerden indirdiniz?

• En üstte ki 3.0.2 sürümü indirin modem arayüzüne girip ayarlardan güncelleme kısmında güncelleme için dosya seç diyip indirdiğiniz dosyayı seçip bekleyin güncelleyip yeniden başlıyor bilgileriniz kalıyor modem resetlenmiyor o konuda endişelenmeyin ayrıca ilk seferde güncelleme hata verebilir güncelleme tamamlanamazsa tekrar deneyin ikinci seferde de olabiliyor benim ki ikinci denememde güncelledi güncelleme 5 dk kadar sürebiliyor bitmesini bekleyin.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.