Şimdi Ara

D-Link DSL-224 VDSL2 Modem 36TL YANIYOR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
3
Favori
10.721
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yazılım güncellemesi ile bahsettiğiniz sorun çözüldü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman güzel. Çünkü ben hiç kullanamamıştım. Ayrıca cihaz ciddi anlamda ısınıyordu. Sadece firmware upgrade ile çözüldüyse harika.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yetişememişim :D
  • Ben 6 ay önce hepsiburada indirimiyle 89 liraya almıştım ilk aldığımı iade edip tekrar almıştım cihaz dsl sinyalini görmüyordu ikinci gelen sorunsuzdu hala kullanıyorum güzel modem uzun süredir kopma,ısınma yok 35mbs tarife kullanıyorum tam 35mbs veriyor pingde hep 8 de kalıyor. 35 liraya yollarlarsa baya fiyat performans ama dikkat edin iade edilen malları okutuyor olmasınlar ürünün Hepsiburada yorumlarına falan bakarsanız baya iade eden var sonra canınız sıkılmasın.

• wolwes kullanıcısına yanıt
    Firmware güncellemesi ile çözülür zannımca.

• Daha modemlerin gönderilip gönderilmeyeceği bile belli değilken boş muhabbet yapmayalım, hele modemler gelsi ondan sonra gerisi kolay zaten
  • OsmanlıKafası kullanıcısına yanıt
    İlk gelen modemde 1.0.1 yazılım sürümünü kullanıyordu ama dsl ışığı hiç yanmamıştı ikinci gelende 1.0.1 kullanıyordu ama takar takmaz sorunsuz çalıştı geçen aylarda 3.0.2 güncellemesinide yapmıştım hala sorunsuz çalışıyor bence sorunsuzu bulursanız gayet iyi ürün.

• böyle fiyat hatası olan şeyleri nasıl alabiliyorsunuz. gönderilmezse tüketici hakem heyetine nasıl verebiliyorsunuz. hiçmi vicdan yok lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide sheep

böyle fiyat hatası olan şeyleri nasıl alabiliyorsunuz. gönderilmezse tüketici hakem heyetine nasıl verebiliyorsunuz. hiçmi vicdan yok lan
    Dedi 10 mesajlı üye.
  • damn2u kullanıcısına yanıt
    10 mesajlık üyelikle ne alakası var. yediremedin herhalde kendine. neyse sen alışkınsındır rahat rahat uyu.hak mak felen boşver
  • suicide sheep S kullanıcısına yanıt
    Yüzde bilmem kaç indirim yapmış ve satışa sunmuş. Acaba fiyat hatası mı var diye düşünürken millet saldırıp bitiriyor zaten. Forumun sıcak fırsatlarına gelmişsin yazdıklarına bak. Ne kadar saçma bı mesaj yazmışsın. Mademki çok dürüst birisin, git teknosadan vatandan falan alışveriş yap hocam. Çok yanlış yerdesin sen

• hakkan058 H kullanıcısına yanıt
    Haklısın

• Var mı gelişme beyler bayram bitti mesai başladı

Beni şimdi telefonla arayıp paranızı iade edeceğiz bir hata olmuş dediler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gargamel_ kullanıcısına yanıt
    Az önce beni de aradılar pazartesi para yatacakmış. Başka modem istedim telefonda ona da yok dediler.

Zaten 36 tlye hayal gibiydi :)

• Merter Elektronik ten aradılar şimdi. Sistemsel hatadan ötürü 12 adet modem stoğu açılmış siz de bunlardan birini almışsınız dedi. Kartınıza iadesini gerçekleştirdik, Pazartesi gününe kadar geçer dedi.

Bilginize, siparişler iptal.

• Thh ye şikayet eden var mı

• THH şikayet edilse sonuç alınabilir mi? Stok hatası dediler, fiyat hatası olmuş demediler sonuçta. Stoklarını düzgün tutsunlar veya mağduriyet yaşatmamak adına benzer özelliklerde farklı bir cihaz göndersinler.
  • Parası iade olmayan var mı?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.