Şimdi Ara

D-link DSL-2640NRU & TP-LINK TL-WR842ND router

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Alt kattaki komsumda D-link DSL-2640NRU modem var. ben salonda oturur iken sorunsuz bağlanıyorum. fakat tv odasına yayın ulasmıyor. bende gittim TP-LINK TL-WR842ND router aldım. komsumdan gelen kablosuz yayını router ile wifi olarak almak ve yaymak istiyorum.

http://www.wifi-turk.com/forum/topic/6863-tp-link-tl-wr740n-wds-ayarlari-repeating-uni-repeating-client-kablosuz-alip-hem-kablosuz-hemde-kablolu-verme/

bu linkteki anlatılanları dikkatle uyguladım ama sonuc alamadım. yayın var ama internete girmiyor. hata nerede olabilir. uzman arkadasların yardımına ihtiyacım var.

• verdiginiz linkteki kurlum ve cozume alternatıf olarak router AP i, Universal Repeater moduna alıp cevredekı kablosuz agları AP den den taratıp esletırmek ıstedıgını wifi agına tıklayıp "connect" dıyerek sıfre gırıp AP ve modemı eslestırmektır. AP in tum ayarları baglandıgı modemın wıfı ayarları gıbı olacaktır. wifi ısmını modemın wıfı ısmı olarak goreceksınız tabı sınyal gucu yukselmıs olark. modem wıfı sıfresı ıle AP e baglanabılırsınız. 11818-11820 yı aradıgınızda, cozum ve işlemler için gerekırse uzak baglantı saglayarak yardımcı oluyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.