Şimdi Ara

D&P Açık Parfüm ANA KONU ilk mesajı okuyun (237. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.139
Cevap
127
Favori
1.049.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Scarface007

quote:

Orijinalden alıntı: antijen

quote:

Orijinalden alıntı: Scarface007
    Hocam C1 i yaklaşık 1 senedir kullanıyorum.Çok kalıcı bir parfüm değil ama koku olarak gayet güzel bence etrafımdada çoğu kişi beğenir sorar hangi parfüm diye ama tabi zevk renk meselesi...

Hocam başta alkol kokusu geçene kadar bekledim bayağı bir sonra tekrar kokladım o kötü koku gitti kendi kokuları gelmeye başladı. Hakkını yemişim parfümlerin.

Anladım hocam, kokusu fazla ağır olmayan kalıcı bir parfüm var mı bildiğin? 212 Men(C1) kışın biraz hafif kalıyor

Maalesef hocam, orijinal diesel fuel for life kullanıyordum, çok güzel bi parfüm ama benim tenimde hiç kalıcı değil. Kalıcı parfüm arayışındayım ben de...

• yav dp de diesel- only the brave i deneyen kullanan oldu mu? orjinalini kullaniyorum, koku cok guzel. ama elbisede idare etse de tenimde hic kalici degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel fiyat, aldığım yerde 50 cc 16 TL.
  • cvp alamayinca kendi kulagimi kendim kestim. dp den diesel-only the brave i aldim.tavsiye ederim.loristen ve bargellodan daha iyi yapmislar.ve evet orjinalini de kullandim

• dpden - clinique happy , gucci guilty yada bleu chanel deniyen varmı ?
  • DP'den aşağıdaki üç parfümü almayı planlıyorum.

Armani- Black Code
    CK - Euphoria Intense
    Givenchy- Ultramarine Intense

Deneyen kullanan var mıdır koku yakınlığı+kalıcılığı nasıl? Orjinallerini biliyorum.
    DP beğenmediyseniz bunları en iyi yapan parfümcü kimdir?
  • güncel fiyatı bilen var mı ? bide rochas ın orijinaliyle doldurmasi arasinda kaldim herkes dp 'deki kokunun orijinalinden daha kalıcı ve güzel koktugunu söylüyor.

• Tom ford black orchid deneyen varmı?

• Arkadaşlar eskiden S2 kodlu bir parfüm vardı ismi neydi? Şimdi dpye soruyorum bulamıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. King Schultz

S2 Kodlu KENYA SAFARİ parfümü neyin nesidir arkadaşlar ? Bu erkek parfümümü ? Arkadaşım kullanıyorda çok hoşuma gitti ama internette araştırdım böyle bir parfüm yok.

Yoksa bu safari Ralph Lauren - Safari mi ?

Heh işte ben de bunu arıyorum. Hiçbir yerde yok. Nereden bulabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

quote:

S2 Kodlu KENYA SAFARİ parfümü neyin nesidir arkadaşlar ? Bu erkek parfümümü ? Arkadaşım kullanıyorda çok hoşuma gitti ama internette araştırdım böyle bir parfüm yok.

Bende birkaç hafta önce Giresun merkezde sormuştum bulamadılar.Hala aranıyor bilen varsa yardımcı olsun.Muhteşem bir koku.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. King Schultz -- 29 Temmuz 2015; 22:43:19 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

quote:

Bende birkaç hafta önce Giresun merkezde sormuştum bulamadılar.Hala aranıyor bilen varsa yardımcı olsun.Muhteşem bir koku.

Hocam kadına ne diyim bu koku için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba beyler, geçen yaz Bulgari Aqua Marine Toniq aldım orjinal kokusu gayet iyi fakat kalıcı değildi ve orjinal parfümlerde fiyatlar çok tuzlu o yüzden buradaki yorumlardan yola çıkarak bugün Sultanbeyli D&P'de bir kaç koku denedim. Öncelikle şunu söyliyeyim denediğim altı kokuda birbirine çok benziyordu ve orjinal parfümlerin yanından geçecek kalitede değil, o yüzden abartmayalım ve yanlış yönlendirmeyelim lütfenDiğer taraftan fiyatlar çok uygun, o yüzden fiyatlara göre gayet iyi kokular bulunabilir benim gibi dar gelirliler ve öğrenciler için :D Ancak Aqua Marine gibi fresh bir koku bulamadım, sordum üretilmiyormuş artık.

Güncel fiyat vermek gerekirse 100ml 27 tl'ye aldım, setide 47tl miymiş neymiş.

Düzenleme: Ben R1 aldım 100ml, şimdi düşünüyorum da ne diye 100ml aldım keşke 50ml alsaydım bitince başka bir koku denerdim :D ucuz diye gaza geldim sanırım ;) Siz 50 ml ile başlayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turker03 -- 12 Ağustos 2015; 14:58:37 >

• beyler bayanlar.. 1-2 saat sonra dp'den parfüm almaya gidicem ne alacağımı bilmiyorum. esmerim. nadir bulunan herkeste olmayan hoş bi koku istiyorum var mı tavsiyesi olan
  • Arkadaşlar, DP'den yazlık parfüm önerileriniz varsa alabilirim ... Teşekkürler ...
  • Bende bugun gittim d&p ye j4,p9,a13 ve c1 denedim.

ilk olarak kokladıgımda limon kolanyası gibi geldi c1. ama gittikce oturdu ve en güzel o kokmaya başladı. ne yazık ki ben bunu biraz geç fark ettim coktan a13 almıştım bu da fena değil ama c1 aklımda kaldı. değiştirsem mi acaba ?
  • Bugün DP ye gittim ve çikolata esanslı parfüm istedim, bakmadan alıp çıktım. Set almıştım. Eve geldigimde deodorantta for women yazdıgını gordum. Bana L11 vermişti. Bu kadın parfümü müdür? İade durumu nedir? Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: JKetch

Bende bugun gittim d&p ye j4,p9,a13 ve c1 denedim.

ilk olarak kokladıgımda limon kolanyası gibi geldi c1. ama gittikce oturdu ve en güzel o kokmaya başladı. ne yazık ki ben bunu biraz geç fark ettim coktan a13 almıştım bu da fena değil ama c1 aklımda kaldı. değiştirsem mi acaba ?

Hocam aldığınız parfümü hiç denemedim ama C1 i tavsiye ederim.1 yıldan beri kullanıyorum etrafımda da beğenen sayısı oldukça fazla değiştirmesen bile bir sonraki alışında C1 i al

• quote:

Orijinalden alıntı: SlaveofBlizzard

Bugün DP ye gittim ve çikolata esanslı parfüm istedim, bakmadan alıp çıktım. Set almıştım. Eve geldigimde deodorantta for women yazdıgını gordum. Bana L11 vermişti. Bu kadın parfümü müdür? İade durumu nedir? Teşekkürler.

L11 unisex bir kokudur. Kurabiye gibi kokuyor. Erkeklere pek de uygun değil.
    Set almasaydınız keşke. Çünkü deodorantları güzel olmuyor.
    Tek başına 50lik ya da 100lük şişe kullanmak en güzeli.
  • İade durumu her zaman var dpde. Yeter ki 1-2 fıstan fazla kullanılmamış olsun.
  • 
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.