< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Belief -- 11 Mart 2020; 21:59:21 > |
D&P Açık Parfüm ANA KONU ilk mesajı okuyun (257. sayfa)
-
-
Creed Aventus
Dior Sauvage
DP erkek kodları bilen var mı arkadaşlar? -
Victor & Rold Spice bomb var mı dp’de?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uzun süredir sadece sprey deodorant takılan biri olarak acaba parfüm kullanabilir miyim diye konuya uğradım.
Maalesef çok terliyorum ve sprey deodorant o teri inanılmaz kesiyor. koku filan alıyor gidiyor. yalnız onu deriye sıkıp üstüne de kıyafet giyince sanki koku dışarı çıkmıyor. Hiç hissetmiyorum kokuyu. Dışarıdan da fark edilsin bir yere girince güzel bir koku geldiği belli olsun istiyorum. Fakat sanırım bu tip bir deodorant ile parfüm kullanılmaz gibi geliyor. sizin önerileriniz nedir? Deodorant artı parfüme devam edebilir miyim? Eğer öyleyse yazlık ne parfüm önerirsiniz? -
hocam Slazenger yeşil kullandım çok beğendim ama kalıcılık neredeyse yok. Sizin yazdığınız dunhill desire parfümüne baktım sanırım onu alacağım fakat herhangi bir doldurma markasında kodunu bulamadım yardımcı olurmusunuz. -
Adam 5 ay önce yazmış belki görmez.
Tutaste'de dunhill desire blue vardı eğer kalkmadıysa.
Nikos Sculpture da alabilirsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Givenchy Insense Ultramarine I3
çok iyi be abi, sıkıp sıkıp kendimi kokluyorum -
T5 black orchid Tom ford gözün kapalı alabilirsin. 3 senedir kullanıyorum. Kalıcılığı inanılmaz.
jill sander sun ın kalıcılığı vs nasıl?
-
arkadaşlar d&p den ysl - kouros denediniz mi orjinaline benzetebilmişler mi?
-
D&p den parfüm filan alınmaz arkadaşlar. Esansı az koyup parfüm diye kolonya satan firma ve büyük boy şişesi 110₺. Hiç haketmiyor bu parayı. Md diye bi marka var bu firmanın parfümlerini gerçekten çok tavsiye ediyorum. 2 alana 1 bedava 220₺ büyük boy parfümler. Ve ayrıca kokular orijinali ile aynı kalıcılıkta ve benzerlikte. Esansları yoğun EDP parfüm satıyorlar. Dp gibi edt düşük esans yok. İstanbul da hemen hemen her avm de var şiddetli tavsiye ederim
Md yazınca çıkmadı da Mad olabilir mi?
Eğer Mad ise benzerliğini başarılı bulduğunuz erkek parfümlerini yazabilir misiniz? Ben de denemek isterim.
-
Arkadaşlar yok mu Dior Sauvage'ın hem orjinalini kullanan hem de D&P'den deneyen? Kalıcılık ve benzerlik nasıl acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swosh26 -- 11 Eylül 2021; 21:39:53 >
Eskiden iyiydi de şimdi hiç kalıcı değil. Normalde bu zamana kadar hep aldım. I3 ultramarine
Ama şimdi alternatif arıyorum. MD dediğin zonguldakta var mı? Ya da forum istanbul. Ya da internet sitesi.
Onu da beğenmezsem orginal almayı düşünüyorum. 3 4 ayda alırım 1 orginal 100cc
Eski kalıcılığı yok.
Önereceğiniz parfüm var mıdır hocam sonbahar esintisi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben sadece I3 kullanıyorum. Bir de B4 bunların dışında pek kullandığım yok. Çok zor parfüm beğeniyorum.
D&P nin eski kalıcılığı kalmadı.
hocam I3 kadın parfümü değil mi
-
Hayır. Ultra Marine parfümü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X