senın bıskuvı gıbı kokan parfum l 11 lolita life ok
Daha ilk olarak rochas ı demedim bence çok güzel kokuyor. Bazı arkadaşlar iğrenç desede kızlardan kötü kokuyor diyen olmadı. Bundan sonra Hugo Boss ve Burbery i denemeyi düşünüyorum. Sizin önerilerinizle tabiki .
up up dolar 170 olmuş orj parfümlere servet harcamayalım.
Ya arkadaşta Bvlgari aqva marine diye bi parfüm var(böyle yazılıyodu galiba ) Bütün kızlar hasta bu parfüme.
Kişisel deneyimim
212 Man - Süper bir koku, ferah ve kalıcı, DP nin en iyi yaptiği parfümlerden. Yazın kullanılması tavsiye edilir. Burberry Classic - Mükemmel bir koku daha, ağir gibi geliyor ilk sıktığınızda ama aslında öyle değil, dışarıdan hemen farkediliyorsunuz, çok kalıcı. Rochas - Yaz, kış kullanabileceğiniz şekerimsi bir parfüm, çok kalıcı, ancak 25 yaş üstü(benim gibi) erkek arkadaşlara tasiye ederim, bi de esmerseniz kızlar kucağınıza atlar o derece Hugo Boss Energise - Hugo Bossun ayağa düşen classic modelinden daha farklı ve de bence daha güzel bir parfüm, çok kalıcı ve de ferah, tavsiye ederim kesinlikle.
212 aldım dp den gidip rochas ile degiştirdim 212 çamaşırsuyu gibi geldi bana
arkadaşlar ixoradan numune istedim güzel kokuları var. bunu biraz araştırıcam. dp den daha ucuz. soralım soruşturalım bakalım
Burbery ve 212 takılıyodum..Bitsin lacoste ye bakıcam..
Sarışın tenliyim.
Benimde yılalrdır aradıgım bı koku var geçen bodyde bı eleman sıkmıştı kokuyu buldum dedim soramadım elemana yaa..
rochas'ın kodunu bilen var mı?
dp den hugo boss selection ve energise kullandım ikiside gzl di etrafımda çok kullanan var die bıraktım şimdi CK europhia
quote:
Orjinalden alıntı: SEGHRİ
rochas'ın kodunu bilen var mı?
R3
Sarışın tenliyim,kokusu fazla ağır olmayan kalıcı olan ve karşı cinsin beğenebilceği bir parfüm önerebilirmisiniz..
quote:
Orjinalden alıntı: CarMeena_ManiaC
Sarışın tenliyim,kokusu fazla ağır olmayan kalıcı olan ve karşı cinsin beğenebilceği bir parfüm önerebilirmisiniz..
dp denmı
herkese öneriler açık parfümden olacak burada.
dostum davidoff cool water ixora adlı parfümerideki çok güzel websitesine bir bak.
onun dışında dp E7 yani CK eternityde çok güzel. ferahlatıcı bir koku
quote:
Orjinalden alıntı: zerzavatçı
quote:
Orjinalden alıntı: CarMeena_ManiaC
dp denmı
Lacoste essentıal hugo boss serileri Burberry clasıc
aqua di gio öneririm..çok güzel kızlar kokluyor sürekli