Şimdi Ara

D&P PARFÜMLERİ ZARARLI MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
6.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir süre önce D&P den birkaç parfüm aldım ancak zararlı olup olmadığı konusunda endişelerim var..Konu hakkında malumatı olanlar paylaşabilir mi? Tene sıkmadan kullanırsak alerjik etkilerinden korunabiliriz belki ama akciğerler açısından risk oluşturur mu?Çünkü oda parfümlerinin sigaradan daha tehlikeli olduğunu duymuştum..Bunu bile bile gidip çakma parfümleri aldım..Ne yapsam kararsız kaldım..

• D&P ne? hic oyle marka duymadim. fakir parfumu falan mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcdaly

D&P ne? hic oyle marka duymadim. fakir parfumu falan mi?

Çakma dedim ya..Orjinallerin çakmasını üreten bir firma
  • İşin kimsayal boyutunu düşünecek olursak, tüm parfümler orjinalleri dahil zararlıdır. Ama açık parfümler onlardan daha zararlıdır. Cildinize sıkmadığınız sürece hiç bir zararı olmaz. Kaldıki D&P açık parfüm kategorisindeki en iyi parfüm markasıdır. Açık parfümlerin kalıcılığı içindeki kimsayallar nedeni ile orjinallere göre çok çok daha iyidir. O yüzden bende açık parfüm tercih ederim. Cildinize sıkmadığınız sürece, zararı yoktur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayın.

Ağır Fakir.
  • Troller konudan uzak durabilir mi..Lanet şeyler her yerdesiniz
  • Zararlı kardeş zararlı. Kullandıkça göreceksin, vücudunda siyah lekeler oluşacak sıktığın yerlerde. Ayrıca sıktıktan sonra güneşe çıkma.

Araştır, kendine uygun, ucuz orjinal parfüm al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D Vitamini kullanan var mı ?
    6 yıl önce açıldı
    D&P Erkek parfüm önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aquarell

Zararlı kardeş zararlı. Kullandıkça göreceksin, vücudunda siyah lekeler oluşacak sıktığın yerlerde. Ayrıca sıktıktan sonra güneşe çıkma.

Araştır, kendine uygun, ucuz orjinal parfüm al.

Teşekkürler
  • Kullanacaksan da kıyafetine sık, cildine sıkmadığın sürece bir sorun olacağını zannetmiyorum. Ben açık parfüm alıyordum çünkü o markadan. Yaklaşık 3 sene boyunca aldım, hala sağlamım.

• İçinden zebani çıkmassa sorun yok

• Parfümler pahalı malesef, 2 kere Dolce Gabbana aldım ancak 3.cüsünde gerçekten para vermek istemedim. 400 lira veriyorsun 2 ayda bir, evet 3 gün kalıcı kokuyor ancak DP'den aynı parfümü 20 liraya alan adamında aynı koktuğunu gördüm ama sadece uzun süreli değildir.

O yüzden bu ay DP'den aldım bende. Zararlı olabileceğinide düşünmüyorum. Denetimlerden geçiyor sonuçta ve cildimize sıkmıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Parfümler pahalı malesef, 2 kere Dolce Gabbana aldım ancak 3.cüsünde gerçekten para vermek istemedim. 400 lira veriyorsun 2 ayda bir, evet 3 gün kalıcı kokuyor ancak DP'den aynı parfümü 20 liraya alan adamında aynı koktuğunu gördüm ama sadece uzun süreli değildir.

O yüzden bu ay DP'den aldım bende. Zararlı olabileceğinide düşünmüyorum. Denetimlerden geçiyor sonuçta ve cildimize sıkmıyoruz.

hocam dp den memnun musumuz kalıcılık ve fark edilebilirlik konusunda? bir de belli kokular mı satıyorlar(yani markaların çakması gibi) yoksa karışım vs o tarz işlerle de uğraşıyorlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charismatic Enigma

quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Parfümler pahalı malesef, 2 kere Dolce Gabbana aldım ancak 3.cüsünde gerçekten para vermek istemedim. 400 lira veriyorsun 2 ayda bir, evet 3 gün kalıcı kokuyor ancak DP'den aynı parfümü 20 liraya alan adamında aynı koktuğunu gördüm ama sadece uzun süreli değildir.

hocam dp den memnun musumuz kalıcılık ve fark edilebilirlik konusunda? bir de belli kokular mı satıyorlar(yani markaların çakması gibi) yoksa karışım vs o tarz işlerle de uğraşıyorlar mı?

Her kokuyu satıyorlar hocam, sanırım 100 çeşit kadar vardır ama tabi bunların 30-40 tanesi düzenli satılandır, 60 tanesi bilinmiyordur test edilmiyordur bile.

Başarılı bi firma, diğerleri gibi 5-10 liraya çakma parfüm satmıyor, 20-25 lira değişiyor küçük boyu, 1 gün net olarak gidiyor üzerinde ama 2.gün için koşullar önemli.
    Eğer soğuk ve kuru bi hava varsa 2 gün rahat durur üzerinde. Ama yazında kokusuna göre 3-4 saat bile durmayabiliyor.

Ama sonuç olarak başarılı bi firma.

• Peekay kullanıcısına yanıt
    tamamdır hocam eyvallah, ben de alıp bi deneyeyim bakalım.
  • Ben Jean Paul ve Rochas aldım..Bir de Poeme..Jean Paul çok hoşuma gitti ama pek kalıc değil..Jean Paul ü Bargello dan aldım..DP den aldığım Rochas kalıcı ve güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiranyagarbha -- 2 Haziran 2016; 12:45:53 >
  • Dp de öyle parfümler var ki orjinalinden daha iyi lakin ilk başlarda çok sentetik kokuyor mide bulandıran cinsten zamanla güzel bi hale geliyor

günlük sıkmaya gidin dpden fresh bi koku alın 2 fıs yeter fazlası bayar,bi tane de özel günler için markalı alın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.