Şimdi Ara

D&R 4 TL'lik kitap kampanyası!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
4.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dün Bursa Zafer Plazadaki D&R den Sudoku Cİnayetini aldım ben de 4 TL'den...
  • quote:

Orjinalden alıntı: silahtar1

ben 2-3 hafta önce bu sayede çok istediğim bi kitabı 17 liradan 4 liraya almıştım.bugünde capacity d&r dan 2 kitap daha aldım:craig russell ın kanlı masallar ve hasan ali toptaş ın sonsuzluğa nokta adlı kitaplarını.ayrıca önceden aldığım tom rob smith in 44.çocuk adlı kitabını çok beğendim.pol-ger sevenlere tavsiye edebilirim.birde kitaplar güncelleniyor arkadaşlar.kampanya başındaki kitaplara sürekli yenilerini ekliyolar.ara sıra yoklayıp istediğiniz kitapları denk getirebilirsiniz belki...

Bende Capacity'den aldım. Şansıma şimdi tatilde oldugum için takip edemiyorum kitapları.
  • ben de ankara 365avm d-r da
    dügüm kitabını aldım, güzel kitap
     D&R 4 TL'lik kitap kampanyası!!!

Koci Suzuki nin diğer kitapları da 4 tl onları da alacağım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglar_sss -- 8 Temmuz 2009; 18:53:22 >
  • İZmir'de nerelerde var arkadaşlar :)?Bi tek Forum Bornova biliyorum.Başka bi yerde yok mu ?
  • İndirimde olan kitaplar Doğan Kitap yayınları mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bugrallica

İndirimde olan kitaplar Doğan Kitap yayınları mı?

evet ...DK kitapları...
  • up.

Geçen Ankarada girdim Hala devam ediyo indirim.Görmeyen arkadaşlar varsa kaçırmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: dabbemre

up.

Geçen Ankarada girdim Hala devam ediyo indirim.Görmeyen arkadaşlar varsa kaçırmasın

Bütünlemelere gelince Kulesite'ye yeniden uğrayacağım, bir göz atarım yeniden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: döküntü

quote:

Orijinalden alıntı: dabbemre

up.

Bütünlemelere gelince Kulesite'ye yeniden uğrayacağım, bir göz atarım yeniden.

Aynen . Bende gidicem bu hafta içi.Okudukalrım yetmedi .
  • Arkadaş malum kampanya bugün başlamış özellikle Can yayınlarında 4tl birçok kitap kaçırmayın ben 3 tane kurtardım :) Bazı yazarlar:
    Carlos FUENTES
    Lawres DURRELL
    Paulo COELHO
    Oya BAYDAR VS..
  • Bugün Ankamall D&R'da gördüm bu 4liralık kitapları. İlgilenenler varsa haberi olsun.
  • hayla devam ediyorsa bugün yarın bi uğrarım...
  • ediyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.